Trailer: Lynet McQueen er tilbage i dramatisk teaser-trailer til Pixars "Biler 3"

Disney og Pixar har afsløret den allerførste teaser-trailer til "Biler 3", og man kunne tage fejl, da dette virker som en helt anden slags film, der virker meget mørk og dyster. Men denne trailer er indbegrebet af en teaser, idet den ikke rigtig tilbyder noget i form af plot eller dialog, men den teaser dog en dramatisk drejning i Lynet McQueens historie.

Efter at være blevet kørt ned bagfra af en ny generation af hurtige racerbiler bliver den legendariske Lynet McQueen pludselig skubbet ud af den sport, han elsker. For at komme tilbage i spillet har han brug for hjælp fra en ivrig ung løbstekniker, Cruz Ramirez, som har sin egen plan for at vinde, og inspiration fra Doc Hudson Hornet.

"Biler 3" har Owen Wilson tilbage for at lægge den amerikanske stemme til Lynet McQueen sammen med Larry the Cable Guy som Bumle, Bonnie Hunt som Sally Porsche og Cheech Marin som Ramone.

Filmen er instrueret af Brian Fee (storyboard-artist på "Biler" og "Biler 2") og produceret af Kevin Reher ("Græsrødderne"). Filmen vil race i biograferne 31. august 2017. Teaseren kan ses her:

Kommentarer

Lynet McQueen er tilbage i dramatisk teaser-trailer til Pixars "Biler 3"

  • ★★★★★2

    Jeg havde fuldstændig overset, at der var en Cars 3 på trapperne. Jeg var lidt gladere, da jeg var uvidende...

    The Insider22-11-16 12:26

  • ★★★★★1

    Jeg havde fuldstændig overset, at der var en Cars 3 på trapperne. Jeg var lidt gladere, da jeg var uvidende...

    Jeg skulle lige til at skrive det samme... trist nyhed.

    David Lund22-11-16 12:34

  • ★★★★★2

    Jeg kan nu godt lide det plot, som en bruger på Reddit kom på udfra teaseren:

    The movie is actually gonna be 2 hours of lightning McQueen's heartbreaking road to rehabilitation and subsequent painkiller addiction.

    Kruse22-11-16 12:40

  • ★★★★★1

    Sjovt nok er det så faktisk en ret fed teaser - men hvor ofte har en treer brilleret ovenpå to frygtelige forgængere? For mit vedkommende kan jeg kun komme i tanke om Madagascar 3. Here's hoping!

    The Insider22-11-16 12:47

  • ★★★★★1

    "Cars" var til at holde ud, og 2'eren har jeg ikke set, men hvis man endelig skal rose noget, så må det være markedsføringen, for det her er da en yderst habil teaser. Det må da lige være noget for en Bourne-fan? :p 

    Lars!22-11-16 13:40

  • ★★★★★0

    Haha! :-D Well... jeg tør ikke sætte min lid til Bourne-trailere længere ;-)

    The Insider22-11-16 13:43

  • ★★★★★0

    Jeg kom også til at tænke på, at noget af det jeg kan lide ved teaseren er, at den ikke viser McQueens fjæs, men giver indtryk af realisme. Gætter på at denne portrættering nok ikke er representativ for selve filmen. 

    Lars!22-11-16 13:46

  • ★★★★★1

    Et af mine store problemer med den første "Cars" (den anden har jeg praktisk talt glemt - husker den bare som lige så ringe) var netop Lightning McQueen. Han virkede som et kæmpe røvhul. Og jeg fik aldrig fornemmelsen af, at han blev et bedre menn... øh, en bedre bil undervejs.

    The Insider22-11-16 13:52

  • ★★★★★0

    Jeg kan nu godt li den første film, selv om ja McQueen ikke har lige så meget forandring som Michael J. Fox har i Doc Hollywood.

    Men jeg synes der var en del sjove bipersoner, og så vil jeg igen fremhæve kommentar sporet, hvis man vil høre en John Lasseter der brænder for et projekt så er det kommentar sporet til Cars man skal lytte til.

    Men som det er med alle de her pixar film så fejler det tekniske håndværket intet, men ja McQueen er måske den mindst intressante person i hele filmen.

    Elwood22-11-16 14:00

  • ★★0

    Jeg synes at "Cars 2" sammen med "Brave" er de to klart svageste Pixar film. Tror næppe mange børn, og voksne for den sags skyld, fattede meget af det indviklede plot i film 2. Ambitiøst ja, men desværre også prætentiøst...har derfor ikke de store forhåbninger til 3'eren. 

    Thomas Fenger22-11-16 17:50

  • ★★★★★0

    Ja, det er spøjst med Lasseter - at den film virkelig var hans "baby"!? Men man må da også sige, at det er noget, som virkelig har solgt sengetøj og madkasser, sikkert kun overgået af Frozen. 

    Lars!22-11-16 23:41

  • 0

    Jeg var glad for etteren, hvorimod toeren var Pixars dårligste film. Men kan de ramme niveauet fra etteren, så er jeg på.

    T'hain23-11-16 07:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen