Anne Rice vil lave "Vampire Chronicles" som tv-serie

Blodige bid og homoerotiske undertoner er muligvis på vej hjem i stuerne. Anne Rice har nemlig generhvervet sig rettigherne til at filmatisere de populære "Vampire Chronicles"-bøger, og hun planlægger nu en tv-serie.

Tidligere har serien nået ud på det store lærred i "Interview with the Vampire" fra 1994, der havde Tom Cruise, Brad Pitt og en ung Kirsten Dunst i hovedrollerne, og i 1988 blev "The Queen of the Damned" filmatiseret.

I 2014 overtog Universal Pictures og Imagine Entertainment rettighederne, men de fik aldrig givet de planlagte film luft under vingerne, og nu har Anne Rice så tænkt sig at udvikle et manuskript til en tv-serie sammen med sin søn Christopher Rice:

"Jeg kunne ikke være mere begejstret! En tv-serie af højeste kvalitet er nu min drøm for Lestat, Louis, Armand, Marius og hele stammen. I denne nye guldalder for tv er det den helt rigtige måde at lade historien om vampyrer folde sig ud," udtaler hun og sammenligner det kommende projekt med en slags "Game of Thrones".

Om det så lykkes at lande tv-serien hos lige netop HBO, må tiden vise.

Kommentarer

Anne Rice vil lave "Vampire Chronicles" som tv-serie

  • ★★★★★★0

    "filmatiserie" er faktisk et meget godt udtryk i denne forbindelse og så er det da vist også et ret nyt udtryk :-)

    T. Nielsen28-11-16 14:08

  • ★★★★0

    Haha, det kan du have ret i, men jeg har nu rettet det alligevel :-)

    chandler7528-11-16 14:12

  • ★★★★★0

    "seriematisere"? "serimatifilme"? o_O 

    Lars!28-11-16 14:13

  • 0

    "homoerotiske undertoner" - så vidt jeg husker er det ret så udpenslet! :D

    Anyway, da jeg var yngre kunne jeg godt lide universet - og HBO ville sgu være et godt bud til at gøre serien lige så erotisk ladet som bøgerne er. ;-)

    moulder66628-11-16 14:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen