Trailer: Første trailer til "The Circle" med Emma Watson og Tom Hanks

EuropaCorp har frigivet den første trailer til konspirationsthrilleren "The Circle" med Emma Watson og Tom Hanks. Den korte snack kan ses forneden.

Filmen er skrevet og instrueret af James Ponsoldt, der med følsomme dramaer som "Smashed", "The Spectacular Now" og "The End of the Tour" på cv'et er en af de mest lovende indiefilmsinstruktører. Hvorvidt han formår at bibeholde evnen til at portrættere karakterer og relationer med ligeså stor ægthed og nærvær, skal blive interessant at se, når instruktørens hidtil største film, "The Circle", lander i biografen.

"The Circle" er baseret på Dave Eggers roman af samme navn fra 2013 og omhandler en ung kvinde, der bliver ansat på et stort internetselskab og langsomt finder sig selv i centrum for lyssky sammensværgelser. Tom Hanks indtager rollen som virksomhedens førende chef, hvis persona vækker mindelser om Steve Jobs.

Den kvindelige hovedrolle skulle oprindeligt spilles af Alicia Vikander, men den svenske skuespillerinde måtte springe fra pga. andre forpligtelser og blev erstattet af Emma Watson. Foruden hende og Hanks prydes rollelisten af bl.a. John Boyega ("Star Wars: The Force Awakens"), Ellar Coltrane ("Boyhood") og Karen Gillan.

"The Circle" får først premiere i landets biografer 1. juni 2017. Indtil da kan Watson ses i live-action-filmatiseringen af "Skønheden og udyret" 16. marts.

Kommentarer

Første trailer til "The Circle" med Emma Watson og Tom Hanks

  • ★★★★0

    Interessant instruktør. Jeg er på. 

    Babo 6-12-16 22:33

  • 0

    "The End of the Tour" er en af de mest oversete amerikanske film i dette årti. Jason Segel er til tider ganske rørende som David Foster Wallace og Jesse Eisenbergs lidt ensidige spil har sjældent føltes så naturligt og frit.

    Laudable 6-12-16 23:36

  • ★★★★★0

    Emma Watson og så altid karismatiske Tom Hanks, han hjalp mig gennem Inferno, selv om den var virkelig dårlig.

    Men ja fint cast og instruktør, lad os se, hvor det bære hen.

    Elwood 6-12-16 23:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen