Legendary afslører titlerne på fortsættelserne til "Godzilla" og "Pacific Rim"

Legendary Pictures har afsløret de officielle titler på to af deres største fortsættelser, der i øjeblikket er under udvikling.

Efterfølgeren til Gareth Edwards "Godzilla" vil blive kaldt "Godzilla: King of Monsters". Det er dybest set den samme titel, der blev anvendt til den amerikanske udgivelse af den oprindelige Godzilla-film fra 1956, som blev kaldt "Godzilla, King of the Monsters!".

Edwards, der lige nu er biografaktuel med "Rogue One: A Star Wars Story", vil ikke vende tilbage til at instruere efterfølgeren. Det job går til "Trick 'r Treat"- og "Krampus"-instruktøren Michael Dougherty.

Den anden titel er for studiets kommende "Pacific Rim"-efterfølger. De har valgt ganske simpelt at kalde den "Pacific Rim: Uprising". Titlen på filmen var tidligere "Pacific Rim: Maelstrom".

John Boyega ("Star Wars: The Force Awakens") er den nye hovedrolle i filmen, som bliver instrueret af Steven S. DeKnight ("Daredevil").

"Pacific Rim: Uprising" vil blive udgivet i februar 2018, og "Godzilla: King of Monsters" står til at blive udgivet i marts 2019.

Kommentarer

Legendary afslører titlerne på fortsættelserne til "Godzilla" og "Pacific Rim"

  • 0

    Jeg er så meget på!

    Superknys15-12-16 13:48

  • 0

    "Godzilla: The We Still Don't Really Have A Proper Plot That Makes Even The Slightest Sense Movie"

    Den første film var godt nok en tynd kop te. 

    T'hain15-12-16 14:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen