Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    Generelt set bliver det nok sværere at finde en Pro end PlayStation VR.

    Det overrasker mig, for hvis jeg søger på begge dele på Pricerunner, så har en del forhandlere da Pro'en hjemme, men ikke en eneste har PSVR.

    thomsen27-12-16 11:53

  • ★★★★0

    Jeg har jo en forkærlighed for horror - også når det kommer til spil. Er der andre herinde, der har styr på, hvad man skal holde øje med i 2017?

    Selv er jeg frisk på Resident Evil 7 - en serie jeg ellers var stået af på for år tilbage. Men demoen er stemningsmættet, og PSVR-understøttelsen gør mig nysgerrig.

    Outlast 2 er noget nær et must.

    Så er der Friday the 13th, som jeg ikke helt kan blive klog på. Beta'en udkom her i julen, og jeg fik set et par streams af det. Det virker umiddelbart underholdende, men jeg kan godt frygte, at det også er et spil, man hurtigt kan blive træt af.

    Agony ser fedt ud. Jeg nåede desværre ikke at forudbestille det gennem Kickstarter-kampagnen. Spørgsmålet er, om det også kan holde interessen fanget i længere tid, eller om det primært lever på sin groteske præsentation af en Dante-inspireret nedstigning gennem Helvede?

    Call of Cthulhu. H.P. Lovecraft? Take my money!

    Jeg er dybt fascineret af traileren til Scorn, der lader til at hive inspiration fra både Giger og Cronenberg. Men desværre lader det pt. kun til at udkomme på PC?

    Er der andet, jeg bør holde øje med?

    thomsen27-12-16 12:35

  • ★★★★★1

    Så er der Friday the 13th, som jeg ikke helt kan blive klog på. Beta'en udkom her i julen, og jeg fik set et par streams af det. Det virker umiddelbart underholdende, men jeg kan godt frygte, at det også er et spil, man hurtigt kan blive træt af.

    Er nok et af de spil (i ørvrigt ikke den eneste af den her type) som afhænger af dem man spiller sammen med, da det ikke er singleplayer, men et 1 vs. everyone else spil. Det intressante blir om de kan ramme balancen rigtig om det og være Jason, er det eneste sjove, eller om det kan være sjovt og være et offer, lyder til de ikke har så mange muligheder, så det kræver også at der blir roteret tit mellem, hvem der er Jason.

    Elwood27-12-16 12:46

  • ★★★★★★1

    Er Friday the 13th i retning af Dead by Daylight? Jeg har ikke selv spillet det, men det ser ret sjovt ud.

    Zero Cool27-12-16 12:48

  • 1

    Jeg vil også mene at det ikke burde blive et problem at finde en PS4 Pro. Det lader i hvert fald til at de fleste online-butikker har den på lager.


    Mine juleindkøb på spilfronten: 

    - Anno 1404
    - Darkest Dungeon
    - Day of the Tentacle Remastered
    - Broken Age
    - HER STORY
    - Firewatch
    - Oxenfree

    Høegh27-12-16 12:48

  • 0

    Indtil videre er jeg begyndt på Broken Age.

    Indledende tanker:

    - Flot design og artwork
    - Virkelig godt lydarbejde - både i forhold til stemmeskuespillet og til musikken.
    - Meget simple gåder (indtil videre)
    - Lidt dårligt struktureret og med en noget ujævn pacing. Folk man møder, i spillet, taler om ting/personer som om man allerede burde kende til dem - hvorefter de så bliver introduceret af en anden person (som udviklerne havde satset på man talte med først).


    Høegh27-12-16 13:24

  • ★★★★★0

    Det overrasker mig, for hvis jeg søger på begge dele på Pricerunner, så har en del forhandlere da Pro'en hjemme, men ikke en eneste har PSVR.

    Weird. Det kan da være de har byttet plads mht udbud her efter Julen. Før jul rendte alle rundt og ledte med lys og lygte efter PS4 Pro imens VR var hjemme de fleste steder, men kan da godt se at VR er udsolgt mange stedet nu. Anyway - der er stadig Gamestop butikker der har VR hjemme, hvis det skulle være her og nu.

    David Lund27-12-16 13:25

  • ★★★★0

    Bruno --> Det skulle det være. Så vidt jeg har forstået, så skyndte udgiverne af DbD at få det på markedet, netop fordi de to spil minder så meget om hinanden.

    Mht. balancen i Friday the 13th, så virker det umiddelbart, som om der også er noget sjov i at spille ofrene. Jason har nogle "superkræfter", han kan bl.a. teleportere rundt på kortet, smadre døre i et hug og bruge en slags "røntgensyn", men så vidt jeg kunne se ud fra streams, så skal evnerne "lades op" og kan altså ikke bare bruges konstant og ukritisk. Han er også forholdsvis langsom, så ofrene har en mulighed for at løbe fra ham.

    Ofrene skal så forsøge at slippe bort fra kortet. Det lader til at kunne gøres på forskellige måder - jeg så bl.a., hvordan nogle fik ordnet en telefon og tilkaldt politiet. Spillerne skulle så vente (og overleve) i fem minutter, før politiet ankom. Andre fik repareret en bil og forsøgte at køre væk, men kørte galt i panik, da Jason dukkede op foran dem. 

    Der er også en masse muligheder for at gemme sig, og der er våben og fælder, der lader til at kunne forsinke Jason uden at dræbe ham.

    Så vidt jeg kunne se, så skiftede det hver runde, hvem der var hvad.

    Spørgsmålet er så, om der kun er det ene kort (sommerlejren), eller om der er flere. For hvis der kun er det ene, så har jeg svært ved at se, at det skulle være fuld pris værd.

    Min skepsis skyldes nok især, at det udelukkende er multiplayer, og at der dermed ikke er nogen egentlig historie. Jeg kan forestille mig, at det bliver et spil, der er sjovt en weekend, men så forsvinder begejstringen også hurtig igen.

    Høegh --> Åh, DotT ... det har jeg også længe gerne villet købe. Jeg havde ærligt talt håbet, at det ville komme som gratis spil på PS+ ligesom Grim Fandango gjorde det. 

    thomsen27-12-16 13:28

  • ★★★★★1

    Jeg fik spillet lidt beta af Friday The 13th (og også set et par streams). Selvom det faktisk var rigtig sjovt var der sateme stadig mange bugs, og det virkede ikke helt som en beta endnu. Efter at have spillet Jason en håndfuld gange, fandt jeg det faktisk sjovere at være survivor. Det krævede en del mere. Og her kan man jo sammenarbejde en del med de andre. Jason var bare ren hunt and kill. Håber der kommer en del flere maps og muligheder. Ellers dør det sjove nok efter en uges tid.

    David Lund27-12-16 13:28

  • ★★★★★★0

    Thomsen, ah ja, så minder det helt sikkert om Dead by Daylight. Det spil lader til at have en god opbakning og er kun multiplayer, men de tilføjer jævnligt nye maps og nye mordere, hvilket man jo af gode grunde ikke kan gøre med et Jason-spil. :)

    Zero Cool27-12-16 13:34

  • ★★★★★0

    Thomsen, ah ja, så minder det helt sikkert om Dead by Daylight. Det spil lader til at have en god opbakning og er kun multiplayer, men de tilføjer jævnligt nye maps og nye mordere, hvilket man jo af gode grunde ikke kan gøre med et Jason-spil. :)

    Whaaa? Hvorfor skulle man ikke kunne det? Ikke kun har Camp Crystal Lake ændret udseendet fra film til film, han har jo også bevæget sig væk fra det område i flere af filmene.

    David Lund27-12-16 13:43

  • ★★★★★0

    I øvrigt skulle der også komme en single player mulighed i Friday The 13th. Præcis hvordan det virker, aner jeg ikke. Men jeg har også svært ved at retfærdiggøre fuld pris til det spil.

    David Lund27-12-16 13:47

  • ★★★★★★0

    Jo jo, nye maps, men hvor mange mordere er der i Jason-filmene udover Jason og så hans mor? :p

    Zero Cool27-12-16 13:47

  • ★★★★★0

    Jo jo, nye maps, men hvor mange mordere er der i Jason-filmene udover Jason og så hans mor? :p

    Der er en mere i del 5 =)

    Men mon ikke de holder sig til de forskellige udgaver af Jason?

    David Lund27-12-16 13:55

  • ★★★★★0

    Hov - der er vel også et par flere mordere i del 9 egentlig

    David Lund27-12-16 13:57

  • ★★★★0

    PS Plus-spillene til PS4 i januar måned bliver: This War of Mine: The Little Ones og Day of the Tentacle Remastered. 

    Har længe gerne villet spille DotT igen, men har afholdt mig fra at købe det, fordi Grim Fandango kom på PS Plus efter et års tid. Så jeg er pænt tilfreds. 

    thomsen28-12-16 23:28

  • ★★★★0

    Er der forøvrigt nogen, der har spillet The Last Guardian? Jeg kan se, at det er på tilbud hos cdon.dk. 

    thomsen28-12-16 23:29

  • ★★★2

    Er der forøvrigt nogen, der har spillet The Last Guardian? Jeg kan se, at det er på tilbud hos cdon.dk. 

    Jeg har faktisk lige gennemført spillet for ikke særlig lang tid siden og jeg kunne rigtig godt lide det. 

    Har du spillet andre af Uedas spil som Ico eller Shadow of the Colossus? Jeg spørger kun fordi at spillet på både godt og ondt bærer mange lighedstræk med de to førnævnte spil. Rent æstetisk er det uden tvivl et Fumito Ueda spil. Jeg taler ikke om grafikken, men om måden spillets miljøer ser ud på og meget af designet rent generelt i spillet. 

    Men det minder også om hans tidligere spil når det kommer til styringen og det er ikke nødvendigvis en god ting. Hverken Ico eller Shadow spillede jeg for gameplayets skyld. Hvis jeg skal være helt ærlig fandt jeg styringen i de gamle spil en smule akavet og klodset. Førstehåndsindtrykket af TLG var at styringen føltes som et PS2 spil. Kameraet placerede sig ikke altid hvor jeg ville have det og nogle gange virkede drengen også lidt klodset, i mangel af bedre ord, i styringen. Men efter lidt tid vænnede jeg mig faktisk til det og så var det kun kameraet der ind i mellem havde det med være mere imod mig end med mig. Men på den måde minder det fuldstændig om de tidligere spil. Så hvis du har spillet dem og det ikke var et problem for dig, så burde det heller ikke være det med TLG. Igen, jeg vænnede også relativet hurtigt til styringen, men jeg ville lige nævne det. 

    Når det så er sagt nødt jeg virkelig min tid med spillet. Historien om et barn der møder et fremmed væsen og får et forhold til det væsen som f.eks. i E.T. eller How to Train Your Dragon er blevet fortalt mange gange i film, men jeg mindes ikke at have spillet et spil hvor udviklerne bag formår at fortælle sådan en historie og slippe så godt afsted med som de gør i det her tilfælde i spilform. Væsnet Trico er virkelig godt animeret og bevæger og opfører sig virkelig som en kat. Nær spillets slutning fik jeg faktisk gåsehud. Det sker næsten aldrig for mig. Meget sjældent med film og endnu mere sjældent med spil. 

    Musikken er i øvrigt også helt fantastisk. Sidder og lytter til den nu, mens jeg skriver dette. 

    Spillet er måske ikke perfekt, der var da enkelte øjeblikke som jeg fandt lettere frustrerende af den ene eller anden årsag, men inderst inde er det er kæmpe stort bankende hjerte bag spillet og det skinner virkelig igennem. Jeg er måske ikke ligeså stor Ueda fan som så mange andre er, men jeg kan roligt sige at dette er mit yndlingsspil af hans. Det formåede i hvert fald at påvirke mig på et følelsesmæssigt plan som spil sjældent gør. 

    Hvis jeg skulle smide en karakter efter det vil jeg give det 8/10. Men det er stort 8-tal. :)

    Essal29-12-16 16:05

  • ★★1

    Har købt Age of Empires 2 HD på steam.

    Grafikken er godt nok den samme, som jeg husker den fra for 15 år siden. Men de har lavet nogle gode updates, med større befolkingsantal, større kort samt mange flere civilisationer.

    MadMartigan30-12-16 16:18

  • ★★★★★★0

    Jeg har modtaget en Steam Link i dag. Det bliver sgu ret interessant at se hvor godt sådan en satan virker.

    Zero Cool30-12-16 17:13

  • ★★★★0

    Jeg faldt (igen-igen) i EA-fælden og nuppede Battlefield 1 i PSN's januarudsalg. 

    Jeg gjorde det samme med Star Wars Battlefront sidste år. Det blev til en del timers underholdning, uden at jeg dog på nogen måde har skamspillet det. Jeg droppede nemlig alle deres in-game-buys i form af nye kort osv.

    Jeg havde egentligt først tænkt, at jeg ville springe BF1 over, eller vente til det blev meget billigt. Men WW1-scenarioet lokkede for meget, og så har jeg hørt, at BF1 - i modsætning til det SWBF - skulle have en ret fornuftig singleplayer-kampagne. 

    Første indtryk: WW1-scenariet er virkeligt velvalgt og gi'r genren en tiltrængt afveksling. Og ligesom med SWBF er lyddesignet fremragende. 

    thomsen31-12-16 13:40

  • ★★★★★★0

    Jer der rocker PS4 - køber I primært spil på disk? Og i så fald, hvor meget harddiskplads bruger i?

    Jeg lurer nemlig stadig på en PS4 og tænker på bare at nappe den billigste, men jeg gider ikke at skifte harddisk øjeblikkeligt.

    Zero Cool 2-01-17 11:34

  • ★★★★★0

    Jer der rocker PS4 - køber I primært spil på disk? Og i så fald, hvor meget harddiskplads bruger i?

    Jeg lurer nemlig stadig på en PS4 og tænker på bare at nappe den billigste, men jeg gider ikke at skifte harddisk øjeblikkeligt.

    Disk og digital fylder det samme. Regn med ca 50gb for AAA-titler - med dlc og opdateringer osv. kan det dog sagtens komme over. Hvis du fortsat kun er hooked på de eksklusive titler, kan du roligt nøjes med en 500gb. Når den bliver fyldt ud, kan du jo også bare slette og geninstallere som du lyster.

    David Lund 2-01-17 11:41

  • ★★★★★★0

    Aight, jeg regner ikke med at spille tonsvis af spil samtidig, så det lyder fornuftigt.

    Men ja, det er måske kun Diablo 3, jeg kunne finde på at spille, udover de eksklusive titler. Jeg husker at det var ret godt på PS3, da jeg prøvede det der.

    Zero Cool 2-01-17 11:47

  • ★★★0

    Jeg køber udelukkende spil over PSN - og til gengæld udelukkende på tilbud (på nær enkelte spil, som jeg "bare ikke kan undvære" :D ).

    Jeg har den originale PS4 med 500gb og har som regel omkring 50-100GB ledig, men jeg er så også typen, der oftest sletter et spil, når jeg har spillet det igennem.

    Enkelte spil lader jeg ligge, fordi jeg ved, jeg skal spille dem igen (som f.eks. Fallout 4 og Hitman), men jeg har sjældent mere end 5-6 spil installeret ad gangen. Med det forbrugsmønster har jeg ingen problemer med de 500gb, og er endnu ikke stødt på, at jeg har været "nødt" til at slette noget - forstået på den måde, at alt, hvad jeg har slettet, har jeg gjort på forhånd i vished om, at jeg var færdig med at spille det pågældende spil.

    De to negative aspekter ved at købe udelukkende online er:

    - Ingen mulighed for gensalg - men det rører mig mikroskopisk, jeg har aldrig været god til at få solgt videre alligevel (jeg har en kasse med omkring 50-60 PS3-spil......).

    - Monopol på priserne, så du skal oftest betale lidt dyrere for spil, når de bliver udgivet (men det kommer jeg udenom ved næsten aldrig at købe nye spil - PSN har trods alt ofte ret heftige discounts, også på spil, der er ret nye... Dishounored 2, der var en del af 12 Deals of Christmas en måned efter udgivelse, blandt andet).

    De positive aspekter er:

    - No need to change disc (og den er faktisk vigtig for mig - ikke mindst med 2 PS4'er i huset)

    - Ingen larm fra dvd-drev (endnu mere vigtig!)

    - Ofte (eller i hvert fald nogle gange) bedre load-tider (da det hele jo er på harddisk)

    - Pre-load på nye spil (i de få tilfælde, hvor jeg bare ikke kan vente på et spil - som f.eks. da Fallout 4 kom - var det ganske rart, at lortet blev hentet og installeret dagen i forvejen, så jeg bare kunne spille på udgivelsesdagen uden bekymringer om kø, postvæsen, bla bla bla :) )

    HonoDelLoce 2-01-17 11:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen