Forum - Forum-tråd: Hvilke kendte personer er du mest ked af vi mistede i 2016?

Hvilke kendte personer er du mest ked af vi mistede i 2016?

  • ★★★★0

    David Bowie, helt sikkert. Selvom de bedste albums med stor sandsynlighed lå bag ham, viste han med de to seneste, at han stadig ikke havde mistet sit touch. Han var et teenage-popidol for mig i 80'erne og jeg lærte senere at sætte pris på hans virkelig gode ting.

    Jan Sonnergaard. Han var den eneste "contemporary" danske forfatter, jeg fandt interessant, og jeg har fulgt ham, lige siden Søren (Benway) gave mig "Radiator" i fødselsdagsgave i 90'erne.

    chandler7530-12-16 19:32

  • ★★★★0

    Det var i øvrigt gået hen over hovedet på mig, at John Glenn også døde i år, 95 år.

    De der astronauter bliver af en eller anden grund altså alle bare ret gamle! Det må blive til et gensyn med "The Right Stuff" snart.

    chandler7530-12-16 19:34

  • ★★★★0

    Muhammad Ali 

    Babo30-12-16 20:18

  • ★★★★★0

    For mig var det nok Alan Rickman. Det kom virkeligt bag på mig. Han var en fantastisk skuespiller, som langt fra var færdig.

    Kruse30-12-16 20:29

  • ★★★★★0

    Bowie ramte sgu også hårdt her. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde regnet med at opleve ham live inden han gik bort, og han har i mine ører ikke lavet et dårligt album. Måske et enkelt middelmådigt - men ikke dårligt. Jeg havde forventet at han ville leve mange år endnu med masser af fede albums og en tilbagevenden til koncertlivet.

    David Lund30-12-16 21:08

  • ★★★★★★0

    Fisher helt sikkert. Og lidt R2-D2, men han kan jo erstattes af hvilken som helst ting fra Nilfisk. Det rammer nok mig mest, når tiden kommer til "mit musik" fra grungeperioden, og der er forhåbentlig lang tid til. (Vedder, Ament, Cornell osv.) Tror dem der var bestemt til at dø allerede er væk (Wood og Corbain).

    davenport30-12-16 21:11

  • ★★★★★0

    Ja, Fisher ramte mig sgu' også hårdt. Det var svært at læse de forskellige hyldester til hende uden at få tårer i øjnene.

    Kruse30-12-16 21:47

  • ★★★0

    Jeg synes det er hybris af højeste art at oprette denne tråd inden 2016 overhovedet er helt omme!

    Jeg tør i hvert fald ikke tro på, at der ikke lige ryger 5-6 mere i morgen - bare lige for at 2016 kan sige "troede i virkelig, at det var det?"

    HonoDelLoce30-12-16 23:05

  • ★★★★★★0

    Fisher er også det største tab for mit vedkommende. Hun er en person, som har haft en påvirkning på mit liv siden jeg var ganske ung i form af Star Wars. Ligesom Kruse skriver, har det sgu været svært at læse om hende, uden at få lidt fugtige øjne.

    Zero Cool30-12-16 23:08

  • 1

    Flere af tabene ramte hårdt, men jeg må alligevel sige, at jeg nok var mest berørt af David Bowies død. Hans musik har altid fyldt meget i mit liv og ligesom David Lund, så synes jeg heller ikke, at han har lavet et dårligt album. Nogensinde. Og at lytte til teksterne på Black Star efterfølgende gav mig gåsehud. Især Lazarus ramte mig dybt og det kan stadig give mig chills ned af ryggen når jeg lytter til teksten. En kommentar til sin egen afsked med verdenen. At vide, at man snart skal dø og at dette bliver ens eftermæle. Det bliver efter min mening ikke mere personligt end det og det kan nærmest være ubehageligt, at være tilskuer (eller i dette tilfælde lytter) til..

    Bony30-12-16 23:24

  • ★★★0

    Helt afgjort Bowie. Han har altid fyldt utroligt meget i min opvækst, og senere i mine voksenår, som musiker og kunstner i det hele taget - og har med sin enorme alsidighed, elegance, sympatiske væsen og ro - og ikke mindst dét bare at være helt sin egen, været et kæmpe forbillede for mig. I min barndom blev jeg tryllebundet af "Ashes to Ashes" musikvideoen, som jeg så igen og igen. I mine sene teenageår prøvede jeg endda at efterligne Bowies tøjstil fra "Outside"-perioden. Det er formentlig første gang, hvor jeg virkeligt blev berørt over en kunstners død. Særligt da jeg i weekenden op til havde skamhørt "Blackstar" og været meget begejstret for comeback'et, som pludseligt kom til at stå i et helt andet lys. Hvilket overskud, selv en døende Bowie havde. Fantastisk exit, som kun han kunne gøre det.  

    Dolphinfriendly 2-01-17 01:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen