Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Traditionel foie gras burde også være ulovligt, fordi det er dyremishandling.

    Men fedtlever er sig selv ikke dyremishandlig, for det laver gåse selv om vinteren. Desuden har gåse (og ænder og så'n) ikke nogen opkaste-refleks. Det vil sige, at når man stikker noget ned i halsen på dem, så er det ikke per definition ubehageligt.

    Så man kan lave foie gras ved at fodre dem lidt mindre, ved at sørge for, at de ikke får sår i halsen af fodringen og selvfølgelig ved at give dem ordentligt plads. Det bliver måske ikke helt så fed af det, men det er stadig foie gras.

    Guldager30-12-16 23:36

  • ★★★★0

    Jeg melder mig også på holdet, der ikke er til det der føj græs. 

    Men jeg er i det hele taget ikke særligt vild med pateer (me to e'er og ikke to t'er). Jeg elskede det ellers, da jeg var lille. Jeg tror nok, jeg fik et chok, da jeg som barn engang så min mormor kværne nogle friske levere, og det gik op for mig, at der var en grund til, at det hed LEVERpostej! x-)

    thomsen31-12-16 13:34

  • ★★★★★★0

    Nå...min ganerenser blev for sød, så det bliver en ekstra dessert.

    Har lige prøvet at improviserer en ganerenser med blåbær, ymer og granatæble...nu må vi se om det virker :)

    Skal heldigvis lave meget lidt i løbet af aftenen, så har gjort det let for mig selv.

    Guldager31-12-16 15:01

  • ★★★★0

    Ligger lige på sofaen og slår mave. Vi fik premium ribeye steak fra slagteren med bagekartofler + broccolisalat. Nyder lidt vinen nu, inden vi går til desserten, som er chokolademousse. Nu gider jeg ikke stå i køkkenet mere i dag :) 

    Babo31-12-16 18:30

  • ★★★★★★0

    Drikker mig i hegnet. Maden var en bragende succes, dog med lidt skønhedsfejl i anretningen. 

    Guldager31-12-16 23:13

  • ★★★★★★0

    Havde ikke lige set at en af aftenens gæster var Danmarks bedste kok 15. Men helt nede på jorden. Er nu hjemme. Ungerne var trætte, og jeg gad egentlig ikke mere for i år. I morgen står den på BK og fråde i grillmad. Og så afslapning inden hverdagen rammer mandag.

    davenport 1-01-17 01:37

  • ★★★★★★0

    Det' fanme underligt. Jeg sad og så Judge Dredd i går aftes, men måtte opgive da jeg var for træt. Her til morgen ville jeg se resten og så er den forsvundet fra Netflix.

    Zero Cool 1-01-17 08:34

  • ★★★0

    Det' fanme underligt. Jeg sad og så Judge Dredd i går aftes, men måtte opgive da jeg var for træt. Her til morgen ville jeg se resten og så er den forsvundet fra Netflix.

    Hvis jeg var dig ville jeg opgive den helt og se Dredd istedet :p

    MOVIE1000 1-01-17 09:31

  • ★★★★★★0

    Jeg har set Dredd masser af gange, men nu havde jeg åbenbart lyst til lidt selvpineri. I guder, hvor er Rob Schneider dog belastende.

    Zero Cool 1-01-17 09:55

  • ★★★0

    Jeg har set Dredd masser af gange, men nu havde jeg åbenbart lyst til lidt selvpineri. I guder, hvor er Rob Schneider dog belastende.

    Så vil du nok elske det her behind the scenes klip fra Judge Dredd hvor Schneider falder og lander på sit dumme ansigt. Jeg har i hvert fald set det mange gange, når jeg lige skal blive i godt humør. :)

    www.youtube.com/watch

    Essal 1-01-17 10:19

  • ★★★★★★0

    Jep, har set det! Det er muligvis den bedste scene fra filmen overhovedet.

    Zero Cool 1-01-17 10:18

  • ★★★★★★0

    Billederne er dårlige, og anretning kan jeg finde ud af  :)

    Men jeg fik lavet dette mad for 160 kr på person: i67.tinypic.com/30xadev.jpg

    Forretten er halvspist, btw...

    Guldager 1-01-17 18:35

  • ★★★★★★0

    Ang. anretning, så skal du holde maden indenfor rammen af tallerkenen. Hvis det ligger på kanten, fremstår det sjusket. (Og en evt. tjener vil kommentere det, da det fucker med serveringen - ikke at jeg tror dét har nogen relevans her ;) )

    davenport 1-01-17 19:10

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder lidt og overvejer, om jeg skal opsige mit Netflix-abonnement og nøjes med at nappe en måned hist og her, når sådan noget som Marvels serier dukker op. Jeg synes sgu ikke rigtigt, at jeg bruger det til noget for tiden.

    Zero Cool 1-01-17 19:13

  • ★★★★★0

    Det er måske ikke en dårlig ide.. Tror jeg vil gøre det samme. Der er ikke rigtig nogle af deres egne serier, som interesserer mig, og jeg kommer nok ikke til at savne det ret meget... Men der kommer selvfølgelig Sherlock. 

    Lars! 1-01-17 19:26

  • ★★★★★★0

    Jeg tror bare, at jeg samler til bunke. Sådan noget som Sherlock venter jeg alligevel bare med at se, indtil den dukker op på BD og fordi jeg er begyndt at købe flere film på DVD og Blu-ray, har jeg en god bunke, som jeg ikke har fået set endnu.

    Ud fra My Movies, ser det ud til at jeg har tilføjet 165 titler i løbet af 2016 og selvom tallet nok ikke er helt præcist, regner jeg kun med, at det tal bliver større i 2017, nu da jeg har et job igen.

    Zero Cool 1-01-17 19:36

  • ★★★★0

    Jeg har det mest for børnenes skyld. Den ældste ser tegnefilm og jeg snupper indimellem en film, men overall er udvalget bare for tamt. Der er dog nogle fine dokumentarfilm. 

    Babo 1-01-17 19:44

  • ★★★★★★0

    Hvad blev der af det med at NF ville være det samme i alle lande? Det trækker da noget ud..

    davenport 1-01-17 19:51

  • ★★★★★★0

    Hvad blev der af det med at NF ville være det samme i alle lande? Det trækker da noget ud..

    De trak en streg i sandet for måske et års tid siden og ville fremover kun forhandle rettigheder på verdensplan, så vidt jeg husker.

    Men der er jo langt fra at tage sådan en beslutning, til faktisk at føre den ud i livet. De har jo ganske sikkert rettighedsaftaler der skal udløbe, rettigheder der skal forhandles og eget materiale der skal produceres, før det bliver til virkelighed.

    Jeg gætter på, at der nok går i hvert fald 2-3 år endnu, før det er en realitet.

    Zero Cool 1-01-17 19:56

  • ★★★★0

    Hvis det overhovedet bliver en realitet. Det seneste, jeg har læst, er, at de fremover vil satse endnu mere på egenproduceret indhold, som jo i forvejen er i kraftig vækst.

    thomsen 1-01-17 20:42

  • 0

    Jeg synes også det trækker mere og mere i retning af at streamingtjenesterne vil producere deres eget indhold og dermed bliver en tredje kanal, hvilket man i og for sig kan argumentere for at de stadigvæk er. Der er netværkskanalerne, kabelkanalerne og streamingkanalerne. Netflix og Amazon kæmper i forvejen om markedsandele og en af måderne at markedsføre sig på er eget indhold, da man der er sikker på at man har indhold som konkurrenten ikke har og så er det i mange henseender lettere end at skulle forhandle eksklusivaftaler med de forskellige selskaber, hvoraf Netflix allerede har et med CW.

    Whispering Horse 2-01-17 03:44

  • ★★★0

    Daym der må være pres på HKs servere i dag. Deres side kører i sneglefart. Første hverdag i det nye år og så skal folk have ordnet alt det kedelige i dag. 

    Essal 2-01-17 12:46

  • ★★★2

    Yeah, har nu endelig fået min computer sat op, efter en måned uden. Har brugt det meste af December på at flytte, lave nyt køkken, bestille/vente på hvidevarer og samle Ikea møbler. Blev sgu alt for træt af der hvor jeg boede før, ringe bestyrelse der trak småting i langdrag, en yderst doven vicevært der brokkede sig over de mindste ting og svarede provokerende igen når man spurgte høfligt om informationer. Og en garage der blev lidt for flittigt brugt som værksted sent om aftenen (nogle gange til klokken 1-2 om natten). En ting jeg har lært, aldrig have andre projekter indover når man skal til at flytte, det med det nye køkken gjorde mig sgu alt for stresset og træt, måtte tage stort set hele december fri. Nu er det hele heldigvis ved at falde på plads, har fået en noget større lejlighed og i den grad nogle flinke, søde og rare naboer.

    MOVIE1000 2-01-17 17:42

  • ★★★0

    Apropos Netflix, så kan jeg se at ENT er kommet på nu. Det passer fint med at jeg snart er færdig med gensynet med DS9. Star Trek serierene forhøjer brugbarheden af Netflix en del, for de er altid et gensyn værd.

    Og så kan jeg kun erklærer mg enig med hvad der bliver skrevet. Det er en bevist strategi at Netflix satser på eksklusivt produceret indhold, fordi de så har rettighederne. Det er desvære også dyrt, så det har betydet mindre indhold overordnet set.

    De fleste af de her eksklusiv serier interessere heller ikke mig. Jeg savner de gamle dage, hvor vi kunne shoppe rundt imellem landene med smart dns. Det var tider.

    Helt generelt går udviklingen desvære i retning af at indholdet bliver fordelt på mange små tjenester. I november flyttede Criterion deres indhold fra Hulu over på en lille okskur tjeneste sammen med TCM. Trættende udvikling.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-01-17 22:24

  • ★★★★★★0

    En irriterende udvikling, men en særdeles forudsigelig udvikling. Om det betyder mindre indhold, er jeg ikke sikker på, fordi jeg tvivler på, at Netflix nogensinde når et punkt, hvor de kan og vil køre 100% med deres eget materiale. Jeg tror bare at vi er i en overgangsperiode, hvor alle skal finde fodfæste, alle vil have en bid af kagen, men kun nogle få tjenester ender med at overleve. Disse tjenester får ganske sikkert massive mængder af materiale, bliver åndsvagt dyre og bliver i praksis hvad TV-pakkerne er i dag.

    Hvad jeg håber på, er at nogle af de mindre tjenester som findes i USA, også bliver tilgængelige i resten af verden, eksempelvis dem der kun har gysere og andre genrefilm.

    Zero Cool 2-01-17 22:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen