Forum - Forum-tråd: Jokers oprindelse i Gotham

Jokers oprindelse i Gotham

  • ★★★★★★0

    http://nerdstoned.com/index.php/2015/10/06/gotham-promises-to-deliver-a-definitive-joker-origin-and-gcdp-shake-up-plus-new-villians/

    Jeg var i forvejen ikke solgt mht. Gotham, men at give Joker en oprindelse lyder slet ikke godt. Jeg har altid ment, at den bedste Joker, er versionen uden en oprindelse. Et mysterium som Batman ikke kan løse og som altid er 100% uforudsigelig, dels fordi Batman ikke aner hvad hans motivation og baggrund er.

    Samtidig synes jeg det er pænt fjollet, hvis Joker dukker op før Batman eksisterer - efter min mening, er Joker den ekstreme reaktion på Batman, så uden Batman, ingen Joker.

    Zero Cool 6-10-15 10:38

  • ★★★★★0

    "Jeg har altid ment, at den bedste Joker, er versionen uden en oprindelse."

    Jeg er fan af versionen med flere modstridende oprindelser, en idé som også Nolan virkelig fik gjort nytte af. Jeg har aldrig været begejstret for historien om low-life forbryderen med den røde hjelm, som så en dag bliver en klovn, nej tak. 

    Lars! 6-10-15 11:10

  • ★★★★★★0

    Det er også en af de ting, jeg mener at Nolan gjorde rigtigt med TDK. Vi får aldrig at vide hvem hulen Joker er.

    Zero Cool 6-10-15 11:16

  • ★★★★★0

    Gotham serien har udover håbløst skrevet karaktere, alt for travlt med og introducere Batman og alle hans skurke, jeg har vitterligt mistet håbet for den serie, har set et enkelt afsnit i ny og næ for blot og se, om de finder på noget godt, men hver gang Barbara og Montoya dukkede op krummede jeg tæer, det var bare et af stederne.

    Pt. har de en som virker som en fin skuespiller, men han prøver vitterligt alt for hårdt på og være en Jack Nicholson Joker med smilet og dte hele, uanset om han er en red Herring eller ej.

    Elwood 6-10-15 13:13

  • ★★★★★0

    Lyder ikke så godt. Jeg troede den skulle handle om Gordon... og at den så ville lægge sig lidt op ad Year One. Men hvis Bruce Wayne stadig er et barn, så kan den historie naturligvis ikke fungere. I givet fald ved jeg ikke, hvad de så har tilbage af plot at bygge på.

    Lars! 6-10-15 15:08

  • ★★★★★★1

    Det er nu ikke så svært. De kunne have gjort hvad de fleste tegneseriernørder regnede med og have skævet ret meget til Gotham Central. Det er en en serie om Gothams politistyrke, godt nok sat i en tid hvor Batman eksisterer, men han optræder utroligt sjældent i serien og ofte er det ikke engang superskurkene de er efter.

    Men der er ret mange virkelig gode historier, som man sagtens kunne have brugt i en serie, hvor Bruce Wayne er ung. De kunne endda have lyttet til de to afsnit af Fat Man on Batman med Kevin Smith og Paul Dini, hvor de pitcher en tv-serie, der lyder til at fungere så meget bedre, end hvad man har lavet.

    http://www.smodcast.com/episodes/paul-dini-shadow-of-the-bat/

    Zero Cool 6-10-15 15:17

  • ★★★★★0

    Ja Gotham Central er fantastisk, jeg kan især godt li den historie omkring ham politimanden som er træt af at Batman får dem til og fremstå som i mangle af bedre ord tåber, der ikke kan finde ud af noget og Batman kommer altid og redder dagen for dem, virkelig godt skrevet, og man føler for den her karakter som bare gerne vil ha at politiet selv klare tingene uden hjælp fra den her Batman, og så har den en ganske fin slutning.

    Og ja den tegneserie er fyldt med gode historier.

    Elwood 6-10-15 15:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen