Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Det har i jo så tydeligvis ikke! ;)

    Jeg satte det også i anførselstegn;-)

    Pointen er jo netop, at vi kan have gjort alt korrekt, men derfor er resultatet ikke nødvendigvis det forventede. Måske har vi ikke gjort alt rigtigt, men selv om vi så havde, var det måske endt hvor det er alligevel. Jeg tror selv på at der kan være så mange ting der spiller ind og mennesker er så kompliceret, at selv om jeg mener at noget er mere rigtigt end andet, så er outcome ikke altid det samme. Jeg er dybt imod tvang, men dog i den forstand at vores børn skal smage det, før de "fritages". 

    I virkeligheden er hun nok også blot mere småtspisende end egentlig kræsen. De to ting kan dog minde en del om hinanden. 

    T. Nielsen 6-01-17 14:13

  • ★★★0

    Læste du det i min parentes?

    HonoDelLoce 6-01-17 14:13

  • ★★★★★★0

    Læste du det i min parentes?

    Ja ja bare rolig:-) Jeg så godt vi var mere enige end uenige. Da jeg ikke vidste om der lå lidt alvor bag din ironi, ville jeg dog lige uddybe min pointe, så den ikke blev misforstået. 

    T. Nielsen 6-01-17 14:16

  • ★★★0

    Det var alvorligt ment så langt, at det i mange tilfælde godt kan lade sig gøre at "styre" (styre er et totalt forkert ord, men du ved, hvad jeg mener) børns tilgang til mad - men den menneskelige psykologi er der (forhåbentligt) ikke nogen, der menes at have 100% styr på :D

    HonoDelLoce 6-01-17 14:31

  • ★★★★★★0

    Jeg er helt enig i at man kan (og også gør) præge sine børn (på godt og ondt), i forhold til "retning" omkring madkultur. 

    Der hvor jeg møder uenigheden omkring dette mellem mennesker, det er så hvordan og det tror jeg ikke helt man kan sætte helt så enkelt på formel. Det er individualistisk (dog også med en del fællesnævnere tænker jeg), som du også er inde på, om jeg forstår dig ret. 

    Den der lidt gammelkonservative holdning med, at de skal bare tvinges til at spise hvad der bliver serveret, tror jeg dog ikke på. 

    Da vi "valgte" en langt blødere og friere tilgang, med langt mindre fokus på maden, begyndte vores den store da også at spise mere. Ikke meget mere, men dog mere. Ikke at vi tvang hende før, men vi var mere fokuseret a la de foreslag der nævnes flere steder her. 

    T. Nielsen 6-01-17 14:47

  • ★★★★1

    Den tror jeg heldigvis heller ikke på. Den gammelkonservative holdning til mad. Det er ihverfald ikke sådan vi gider opdrage børnene. Men ellers helt enig med Thomas. Du kan gøre alting korrekt, men resultatet kan stadig være noget andet. I bedste fald kan man gøre et forsøg man er tilfreds med. Vi har heldigvis en utrolig dygtig madmor i børnehaven/vuggestuen, som også er dygtig kostvejleder og børnene får ihvertfald god, varieret kost dagligt. 

    Babo 6-01-17 15:06

  • ★★★★★★0

    Den får du sgu et "like" for Babo:-D

    Vi har madordning i vuggestuen, hvor vores mindste er, men inde i børnehaven har der ikke været dette. Det har været til afstemning flere gange, men er altid stemt ned, pånær sidste gang. Så fra i år er der madordning.

    Jeg skal gerne indrømme at vi stemte nej. Vi synes godt vi selv kunne sørge for at smøre vores børns madpakker og så var der glæden for den store, i at finde gulerødder, rosiner, ostehaps, agurker og andet hun gerne ville have med i den, udover brød med pålæg, når vi var ude og handle.

    Skal dog gerne indrømme, at det er dejligt nemt IKKE at skulle stå og smøre madpakker hver morgen:-D

    T. Nielsen 6-01-17 15:14

  • ★★★★★★0

    What a bliss... Hader de forbandede madpakker!

    Skelo - Ja, de er tit med i køkkenet. Det har de altid været. Og hvis de spørger, får de meget sjældent et nej. (Vil ikke have dem med til at fritte, fx. Det er for farligt.)

    Ifa. mit arbejde er mad jo også et ret stort omdrejningspunkt i vores liv, så det er ret naturligt, at der skabes en interesse.

    davenport 6-01-17 15:31

  • ★★★★0

    TN - Det kan nu også være hyggeligt. Vi skal dog smøre hver tirsdag til den ældste, fordi om tirsdagen er de på tur, så madpakke påkrævet. Ellers er det sgu dejligt nemt ikke at tænke for meget over madpakker. Der er bare styr på det mht kost, det nye sted vi flyttede børnene til. Jeg ville ikke have troet noget som suppe gik rent ind, men det gør det :) 

    Babo 6-01-17 15:37

  • ★★★★★★0

    Hos os er der også mad på turdage, så selv der skal vi ikke smøre. Så det lader til st det er helt slut med det. 

    Lige netop suppe har vi ofte haft succes med hos begge piger. Særligt kartoffelsuppe med porrer og fløde, samt ristet bacontoppings er et hit (hos hele familien:)

    Da den største var mellem 1,5 og 2 tror jeg det var, var hun i øvrigt total vild med rigtig stærk ost (og jeg mener rigtig STÆRK!), så mig og hende delte ofte et knækbrød med ost. Det var fedt:-D Nu vil hun desværre hellere spise en gummiagtig mor-ost:-/

    T. Nielsen 6-01-17 15:44

  • ★★★★★★1

    Ahem...Bacontoppings !

    davenport 6-01-17 16:24

  • ★★0

    Sidder lige og studser over, hvor meget billederne af en ung Christopher Plummer ligner Michael Fassbender:

    media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/IalpZ6kWzFAbG6es20dod82kT-E/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2012/04/15/3/192/1922398/eaf1b9e7624965c8_142660299_10/i/Michael-Fassbender-smiled-Prometheus-premiere-Paris.jpg

    images.popmatters.com/news_art/i/in_spite_of_myself.jpg

    img1.etsystatic.com/124/0/9634739/il_340x270.1093040927_rzdl.jpg

    4.bp.blogspot.com/-bQb1WS5FkQQ/VzxslJW026I/AAAAAAAAL7o/7h2cKsrLakM4l4Qh7uI6lKSeijRF3cKGwCLcB/s640/Capture.JPG

    1.bp.blogspot.com/_jX9QklC3G4E/TM7Js7WGbtI/AAAAAAAADQs/S7u6GpPvmSs/s1600/CP_young.jpg

    BN 8-01-17 14:18

  • ★★★0

    Lavede ovnstegt kylling igår, mener ikke jeg har prøvet at lave det før, det blev så også bekræftet da jeg tog den ud af ovnen og skulle til at spise, så jeg at kyllingen var vendt forkert, det blev sgu okay, men damm jeg har brug for en guide til hvordan jeg skærer sådan et kræ, tog godt nok et billede af det, men selv kameraet synes det var så forfærdeligt at den ikke ville tage et ordentlig billede i fokus. Jeg skyper lige til dig davenport næste gang jeg får fat i sådan en kylling. Håber aldrig jeg skal skære for ved familie eller gæster, medmindre jeg øver mig lidt mere, men der skal nok bruges 70-130 kyllinger, før jeg tør gøre det :D

    MOVIE1000 8-01-17 17:50

  • ★★★★★★0

    Skår lår og vinger af helt inde ved kyllingen først.

    Derefter finder du benet i midten af brystet, og så skal du skære helt ind til benet, sådan lidt skråt - så får du nogle gode store stykker brystkød-

    Guldager 8-01-17 17:57

  • ★★★★★★0

    What Skelo said... Bare flæk den med en stor kniv/økse...

    davenport 8-01-17 19:23

  • ★★★★0

    PostNord... Jeg betalte 27. december en importafgift på 212 kr., herunder 160 kr. til PostNord for importudregning. Her mere end to uger senere har jeg stadig ikke modtaget pakken, der står som "forsinket" på deres hjemmeside :((

    chandler7510-01-17 11:18

  • ★★★★0

    Men Rasmus, nu har det jo lige været jul, så må du forvente 3-4 ugers ekstra leveringstid på alt!

    PostNord begår stille og roligt selvmord med den måde de kører deres forretning på :(

    dyg10-01-17 13:47

  • 1

    Vi ville "step up" vores game, nu det var første jul med barn. Så vi havde lavet oldschool julekort med hele baduljen. Udklædt knægt, pyntet jule baggrund, fået trykt ægte postkort, puttet i klassisk hvid kuvert og med rigelig porto på hver kuvert. Vi sendte 12 kort ud, men kun syv af dem nåede nogensinde frem til modtageren. Det er godt nok en elendig statistik.

    Fuck jer Pest DK.

    Bony10-01-17 14:49

  • ★★★★0

    Men Rasmus, nu har det jo lige været jul, så må du forvente 3-4 ugers ekstra leveringstid på alt!

    PostNord begår stille og roligt selvmord med den måde de kører deres forretning på :(

    Men man skulle vel tro, at alle julepakkerne efterhånden var nået ud... :)

    Problemet er vel, at der ikke rigtig er andre alternativer, andet end måske FedEx og lign., når man bestiller fra udlandet (som så desværre også tager et gebyr for at regne moms ud). Når man skal sende enkelte breve, er der kun PostNord.

    chandler7510-01-17 15:30

  • ★★★★0

    Ha! Jeg sendte et anbefalet brev til USA midt i december. Det tog 14 dage, før de overhovedet fik sendt det videre ud af landet! 

    thomsen10-01-17 17:36

  • 0

    Jeg tænker også at det ikke er særlig sjovt at arbejde for firmaet. De ansatte modtager klager for noget som ikke er deres skyld, da det er vedtaget af den øverste ledelse. Dårligere og dårligere service er det blevet til. Selv for firmaer er det blevet dårligere, hvilket er medvirkende at nogle firmaer søger efter alternativer.

    Jeg har i øvrigt lige prøvet Red Bull Cola for første gang. Det var ikke den store succes, men det burde jeg også have vidst. Oftest er den kun vanlig Cola der er noget værd.

    Whispering Horse10-01-17 19:27

  • ★★★★★★0

    Ja, det er helt sikkert et ledelseproblem og det har stået på i årevis. Der er nok heller ikke tvivl om, at de har et dårligt arbejdsmiljø og at de "menige" ansatte presses på tid, så det er sgu ikke så underligt, at de ikke kan holde på de kvalificerede folk.

    Zero Cool10-01-17 19:39

  • ★★★★★★0

    Har lige oplevet at blive kaldt "Et Stort Læs" af en beboer. Nogen har glemt at fortælle hende, at kokken ca. er den værste at lægge sig ud med........ -.O

    davenport11-01-17 08:44

  • ★★★★★★0

    Har lige oplevet at blive kaldt "Et Stort Læs" af en beboer. Nogen har glemt at fortælle hende, at kokken ca. er den værste at lægge sig ud med........ -.O

    Hey, nu du jo ikke skibskok:-D

    T. Nielsen11-01-17 08:50

  • ★★★★★★0

    Jeg skal ikke benægte, at sådan rent økonomisk, så kommer baby ikke helt optimalt :)

    Jeg er studerende uden SU, og konens barselsvikariat udløber til marts...så vi kommer til at stå med min fesne studiejobs-indkomst og barselsdagpenge. Heldigvis kan jeg få SU med forsøgertillæg igen, og vi har en god opsparing på over 100.000 kr, billig husleje og ingen bil. Desuden er vi begge enige om, at vi ikke gider bruge penge på nye dyre barnevogne osv.

    Jeg har lavet et budget, og før baby skal i dagpleje, så kan vi faktisk godt klare det uden at grave i opsparingen. Med dagpleje bliver det lidt mere besværligt - men forhåbentlig har konen job der.

    Jeg tager ikke orlov fra studiet, fordi jeg gerne vil være færdig så hurtig som mulig. Men jeg tænker, at jeg godt kan have en baby og læse ved siden af :)

    Guldager11-01-17 09:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen