Forum - Forum-tråd: Hvilken film skal du til at se?

Hvilken film skal du til at se?

  • ★★★★★0

    Fænomenal film, der kryber ind under huden på en, og med fantastisk score, det var nok den film der for alvor gjorde mig glad for instruktøren, jeg var ikke hel så glad for Prisoners som film, skuespil mæssigt fejlede den intet dog.

    Enjoy, medmindre du har set den før, så er det blot enjoy again :)

    Elwood 6-01-17 22:15

  • ★★0

    Hehe jeg kunne faktisk godt lide en del af dem dengang. Jeg var jo en ung teenager og er vokset op med "men of action" med alle disse tvivlsomme titler (Invasion USA, Breaker Breaker og andre). 

    Jeg følte mig da også nu og da fint eller tilpas underholdt ..... DENGANG. Men senere hen i livet er jeg gået langt udenom hans film, såvel de gamle som de nye. Den udvikling er for mit vedkommende også sket i forbindelse med action-filmstjerner som Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Michael Dudikoff, Charles Bronson og Jean-Claude van Damme. Jeg var dog så heldig kun at se et par af van Dammes første film, før jeg var stået af 80'er-action-"toget". Og det betyder så igen, at jeg helt undgik begyndelsen på Steven Seagals karriere og fortsættelsen af samme. Ham tror jeg kun jeg ved et uheld har set 1½ film med på et eller andet tidspunkt mellem 2006 og nu. ;-)

    Jeg var aldrig den store fan af disse 80'er-stjerner og deres film. Men tre film står dog mit hjerte nært den dag idag: First Blood, The Terminator og Terminator 2: Judgment Day. Efter min mening er h.h.v. Sly og Arnold aldrig - hverken før eller siden - blevet brugt bedre end i disse film. Og det kommer næppe nogensinde til at ske.

    BN 6-01-17 22:34

  • ★★★★0

    BN - du har tydeligvis ikke set 'Creed'. Sly er så absolut blændende i filmen, måske hans bedste præstation til dato. 

    Babo 6-01-17 22:48

  • ★★★★★★0

    Arnie har aldrig været en god skuespiller, men han er en god actionstjerne med masser af karisma, hvilket er folk som Norris og Dudikoff aldrig har haft, selvom deres film såmænd er underholdende nok.

    Sly er til gengæld en god skuespiller, som har valgt actionvejen i langt de fleste tilfælde, frem for at udstille sit talent, men First Blood, Rocky, Rocky Balboa, Creed og Cop Land er film hvor man i dén grad kan se hans talent.

    Zero Cool 6-01-17 22:53

  • ★★★★0

    Jeg tror, at Slys valg i sidste ende var de rigtige. Eller, vi ved jo reelt ikke, hvor eftertragtet han nu var i de mere seriøse roller? Han har ikke den store spændvidde, som skuespiller. Han er så afgjort god i nogle roller, hvor han er på sin hjemmebane. 

    Babo 6-01-17 23:31

  • ★★★★★★0

    Sly er kommet ud på den anden side med en fed bankkonto og en håndfuld film, som viser at han har talent som skuespiller og er en nogenlunde habil forfatter og instruktør. Så han har helt sikkert ikke noget at brokke sig over. Men vi taler også om en mand, som Ebert sagde kunne være den næste Brando og Sly når aldrig en anerkendelse på det niveau.

    Og om han var eftertragtet i de seriøse roller? Hans gennembrudsfilm var Rocky og det er først med Rocky III, at den serie begyndte at gå i den mere useriøse retning. Inden da havde han lavet First Blood og jeg vil argumentere for, at First Blood og de to første Rocky-film er i den forholdsvis seriøse ende af actionfilm, så det skulle være underligt, at han ikke kunne bygge videre på det, især fordi Rocky jo netop er hans baby.

    Jeg er dog ikke i tvivl om, at det har været sjovt at spille med i alle de "hjernetomme" actionfilm, som nok bliver en stor del af hans eftermæle. Men ud fra mit synspunkt, har Arnie langt flere gode film blandt sine actionfilm, end Sly har: Conan, Terminator, Predator, The Running Man, Total Recall og True Lies, samt i mindre grad Commando og Red Heat. Dertil kommer T2, som mange jo betragter som en af de bedste actionfilm nogensinde.

    Zero Cool 6-01-17 23:48

  • ★★★★0

    Det er måske lige at stramme den mht Brando-sammenligningen. Nogle skuespillere leverer varen i bestemte roller, det er set før og her var Sly jo langt bedre end mange af hans action konkurrenter. Om andre valg i karrieren havde gjort ham til en 'superliga' karakterskuespiller på lige fod med de store, ved jeg ærligt ikke. Jeg tvivler. 

    Babo 7-01-17 00:31

  • ★★★★★★0

    I dag er det nemt nok at sige at det er at stramme den, hvis man har set størstedelen af Slys film fra de efterfølgende 40 år, men da Ebert sagde det i 1976, var situationen en helt anden. Rocky fik tre Oscars, var nomineret til yderligere syv og Sly var nomineret til en af dem som bedste skuespiller.

    Zero Cool 7-01-17 06:43

  • ★★0

    BN - du har tydeligvis ikke set 'Creed'. Sly er så absolut blændende i filmen, måske hans bedste præstation til dato. 

    Så du mener, at han er BEDRE i 'Creed' end i 'First Blood'? ... Bemærk, at jeg ikke skrev, at han ikke havde været LIGESÅ GOD siden, for det synes jeg, han er i 'Cop Land'.

    BN 7-01-17 06:58

  • ★★★★★★0

    Han er god i Creed og er en af dem der vitterligt løfter filmen. Jeg synes han er lige så god (eller bedre?) i Rocky og First Blood og måske også i Copland. 

    Jeg er i øvrigt enig med Babo i at Sly's talent har ikke så stor en spændvidde. Men når rollen passer, er han så til gengæld Oscar materiale synes jeg. 

    T. Nielsen 7-01-17 08:02

  • ★★★★0

    Bruno - Tom Berenger var blændende i 'Platoon' og fik også Oscar nominering. Det gør ham bare ikke til en stor skuespiller. 

    BN - det kunne han meget vel være i min bog. Nu synes jeg også lige lidt bedre om 'Creed' end 'First Blood', så det kan også hænge lidt sammen. 

    Babo 7-01-17 09:40

  • ★★★★★★0

    Bruno - Tom Berenger var blændende i 'Platoon' og fik også Oscar nominering. Det gør ham bare ikke til en stor skuespiller. 

    Hvad har det med sagen at gøre? Jeg forklarer dig konteksten for Eberts udtalelse.

    Zero Cool 7-01-17 11:04

  • ★★★★0

    Hvad har det med sagen at gøre? Jeg forklarer dig konteksten for Eberts udtalelse.

    Blot et andet eksempel eftersom du talte Oscar nomineringer. Nu er Eberts ord ikke universal sandhed. Selv hvis du udelukkende kigger på Slys CV over hans bedste præstationer, så tror jeg ikke mange vil regne ham som stor skuespiller. 

    Babo 7-01-17 11:09

  • ★★★★★★1

    Ja, et eksempel på noget helt andet end hvad vi snakker om.

    Og jeg har ikke skrevet, at Eberts ord er hverken den en eller anden slags sandhed, jeg påpeger blot hvordan verden så Sly efter Rocky i 1976, fordi du filosoferede over at han måske ikke fik tilbudt seriøse rolle og påpeger derefter at Rocky, som han selv skrev, jo var hans baby og dermed underforstået, var det helt op til Sly selv at trække serien i den retning, han havde lyst til.

    Zero Cool 7-01-17 11:26

  • ★★★★0

    Jeg synes nu det var et valid eksempel i forhold til noget du pointerede længere oppe, men lad nu det ligge.

    Èt er, at få tilbudt seriøse roller, men noget andet er at levere varen og være alsidig karakterskuespiller, som bringer en i superligaen. Udover han startede lovende med Rocky, så udviklede det sig hurtigt til sæbeopera og måske kunne han ikke få andet finansieret, end det han blev berømt for: Rocky + Rambo. Måske ville han ikke andet eller kunne? Når jeg ser på CV'et, så er det ikke fordi han har arbejdet med topklasse instruktører, der så lyset i ham. Så på den måde - formoder jeg - at tilbuddene ikke har hængt på træerne. Havde han selv noget på hjertet, kunne han MULIGVIS have fået det finansieret og instrueret, men jeg tror nu bare der er en mening bag alting. 

    Babo 7-01-17 12:04

  • ★★★★★★0

    Never Let Me Go (2010), da C More desværre er løbet tør for Chuck Norris-film! :(

    Edit: nå, jeg må finde noget andet, da C More nisser lidt rundt lige nu.

    Zero Cool 7-01-17 13:43

  • ★★★★★0

    Pather Panchali

    Kruse 7-01-17 20:23

  • ★★★★★★0

    Dirty Grandpa (2016)

    Zero Cool 9-01-17 20:52

  • ★★★★★★0

    Min mave besluttede sig for, at jeg skulle blive i nærheden af tønden i dag, så jeg måtte ta' en sygedag.

    Det blev derfor til et gensyn med Band of Brothers.

    Zero Cool10-01-17 10:21

  • ★★★★★★0

    Drop Zone (1994), fordi det er søndag og jeg har brug for lidt action!

    Zero Cool15-01-17 19:22

  • ★★★★★0

    The Diary of a Teenage Girl

    Kruse20-01-17 20:09

  • ★★★★★★0

    Carol

    T. Nielsen20-01-17 20:29

  • ★★★★★★0

    To gode film :-) 

    Skal til at se sidste afsnit af Game of Thrones sæson 3. Sæson 3 er bedre end 1 og 2, så jeg håber den udvikling fortsætter.

    Guldager20-01-17 21:12

  • ★★★★★0

    Ahh, formateringsproblem igen.

    Kruse20-01-17 21:40

  • ★★★★★★0

    I dag er der 6 film på programmet:

    To af Emir Kusturica: Do You Remember Dolly Bell? og Arizona Dream

    To af Chia-Liang Liu: Spiritual Boxer og Return to the 36th Chamber

    To jamaicanske: The Harder They Come og Shottas

    Guldager21-01-17 09:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen