Forum - Forum-tråd: Tidligere cast er klar på mere Firefly, hvis de får tilbuddet

Tidligere cast er klar på mere Firefly, hvis de får tilbuddet

  • ★★★★★0

    Krydser fingre. :)

    http://variety.com/2015/tv/news/nycc-firefly-second-season-nathan-fillion-1201615339/ 

    Lars!11-10-15 16:16

  • ★★★★★0

    Det er i hvert fald ikke uhørt i nutidens tv-landskab, at en serie bliver genoplivet. Jeg ville elske det, hvis Netflix slog til.

    Og hvis de får Alan Tudyks Wash med igen, så er jeg også villig til at acceptere alle mulige søforklaringer om kloning, tidsrejse etc. Det ville være synd, hvis han ikke kunne være med.

    Kruse11-10-15 16:31

  • ★★★★★★0

    Jeg tror aldrig problemet har været, at castet ikke er parat. Jeg tror endda at Whedon kan få det godkendt nu, efter hans succes med Marvel-filmene og der er masser af fans. Whedon har dog før udtalt, at han ikke vil trække folk væk fra deres nuværende projekter, eksempelvis Castle, som vist stadig kører ganske fint.

    Men giv dem en miniserie på 6-8 afsnit på Netflix, Amazon eller tilsvarende, som de kan nappe når deres normale job holder pause og se om folk kigger med, og så tag den derfra. Man kunne jo sagtens lave sådanne miniserier med jævne mellemrum og få det til at spille, det er Sherlock et glimrende eksempel på.

    Zero Cool11-10-15 17:19

  • ★★★★★0

    Præcis, Bruno, castet siger hvad de hele tiden har sagt. Grunden til at jeg poster det nu er, at jeg finder ideen mere realistisk nu end tidligere, dels pga. de nye omstændigheder for TV-serier og dels fordi Whedon nok har fået mere frie hænder nu end tidligere, hvis det skulle falde ham ind at prøve med Firefly igen. 

    Lars!11-10-15 19:51

  • ★★★★★★0

    Én kan håbe.. :)

    Zero Cool11-10-15 19:53

  • 0

    Jeg håber virkelig på, at der kommer en fortsættelse en dag, men jeg er kun for alvor interesseret, hvis de døde figurer forbliver døde, og resten af castet vender tilbage. Der er så meget uudnyttet potentiale i Firefly-universet.

    Slayer11-10-15 20:36

  • ★★★★★★0

    Der er lavet nogle officielle historier, der foregår før og efter serien og filmen. Her er både Wash og Book døde, mens Zoe har fået Wash' barn. Joss og Zack Whedon har skrevet i hvert fald en af dem og Zack har vist skrevet resten. Især historien om Books fortid er ret interessant.

    Zero Cool11-10-15 20:54

  • 0

    Jeg er ret glad for Serenity: Leaves on the Wind, som er den eneste af historierne, der foregår efter Serenity-filmene, og hvor der endelig gøres noget for at fortsætte udviklingen af universet og introducere nye figurer.

    The Shepherd's Tale var også en ganske interessant gennemgang af Shepherd Book's mystiske fortid, som bestemt kan anbefales. De andre officielle tegneserier var jeg ikke så glad for.

    Slayer11-10-15 21:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen