Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★1

    Du lyder som en meget renlig person ... "vaske viggo".

    BN18-02-17 10:52

  • ★★★★★★0

    Du lyder som en meget renlig person ... "vaske viggo".

    Ha ha ha, I'm mister Clark Clean;-)

    T. Nielsen18-02-17 11:30

  • ★★★★0

    Skal man tro på hypen, så skulle Logan sætte barren højt for superheltegenren. Og et enstemmigt 'tak' går faktisk til Deadpool.

    Babo18-02-17 12:54

  • ★★★★★★0

    Skal man tro på hypen, så skulle Logan sætte barren højt for superheltegenren. Og et enstemmigt 'tak' går faktisk til Deadpool.

    DET ville være FEDT! 

    T. Nielsen18-02-17 13:02

  • ★★★★0

    DET ville være FEDT! 

    Jeg har lidt på fornemmelsen jeg ikke vil se de tidligere x-men film med samme øjne efter denne hardcore version :)

    Babo18-02-17 13:06

  • ★★★★★★0

    Jeg har lidt på fornemmelsen jeg ikke vil se de tidligere x-men film med samme øjne efter denne hardcore version :)

    Fuck det, det gør du jo allerede ikke! 

    T. Nielsen18-02-17 13:07

  • ★★★1

    Som Jonas er inde på, startede vi Moovy.dk fordi der manglede nyt blod og en frisk tilgang til tingene - simpelthen. At vi så alle på redaktionen, i en eller anden omfang, har haft vores gang på Filmz.dk, dét er en anden snak. At der er to så passionerede danske filmmedier som Moovy.dk og Filmz.dk eksisterer ser jeg udelukkende som noget positivt, selvom vi er konkurrenter - dét kan man være på mange måder, uden at det handler om at bekrige hinanden.

    Derfor følger jeg også det negative folk skriver om Filmz.dk og Morten med blandende følelser. Man kan være enig eller uenige med Mortens karakteristiske stil. Heldigvis er det muligt at lade være med at benytte siden eller at bruge flere medier. Faktum er, at han kører Filmz nærmest ene mand - som for øjeblikket stadig er Danmarks største uafhængige filmsite - hvilket jeg i sig selv synes er imponerende. Nu kan jeg jo kun tale for mig selv og den måde jeg selv arbejder på som chefredaktør for Moovy, og jeg tror absolut at der er markante forskelle på hvordan de to sites køres redaktionelt og strategisk. Men jeg synes ofte, at der glemmes al det hårde arbejde Morten lægger for dagen, for at opretholde Filmz.dk. For nogen er Filmz.dk et overstået kapitel, og så er det jo godt at der er alternativer. :)   

    Dolphinfriendly18-02-17 13:54

  • ★★★★★14

    Jeg tænker egentlig ofte, at det er decideret pinligt, hvor inaktiv jeg er på dette mægtige forum uden for nyhedstrådene. Især fordi her jo vrimler med fornøjelige filmfreaks (mange har jeg tilmed kendt og moret mig med i årevis - i hvert fald i det virtuelle rum), som tager hul på (og bidrager til) vanvittigt spændende (og indimellem herligt afsporede - og damn, hvor er jeg dog i øvrigt god til at afspore min egen smøre med enerverende parenteser!) debatter hele tiden. Men nu hvor Filmz og mit exit lige kommer på tale, tænkte jeg dog, det var oplagt lige at give mit besyv med.

    Først og fremmest skylder Moovy hverken jeg eller mit Filmz-exit noget som helst. Moovy var et kæmpe fællesprojekt, som særligt blev søsat, fordi der (som Jonas er inde på) netop manglede "noget nyt" - og da især (qua Filmz' "transformation" de seneste år) noget på én gang positivt, inkluderende og dybdeborende. Jeg er næsten aldrig inde på Filmz længere, men jeg husker, at jeg for nogle måneder siden læste en nyhed om den homoseksuelle Sulu i den nye "Star Trek"-film. Tråden (som sikkert snildt kan findes af de nysgerrige) var bogstaveligt talt sovset ind i ækel homofobi, smålighed og had. Jeg fik det fysisk dårligt, bogstaveligt talt. Det lyder vanvittigt corny, men jeg er dæleme imponeret over og taknemmelig for (men til gengæld slet ikke overrasket over - pga. folkene herinde) den immervæk sobre og positive tone herinde.

    Omvendt kan jeg slet ikke beskrive, hvor meget jeg til gengæld skylder Moovy - særligt for nok engang at give mig mulighed for at gøre det, jeg skatter højere end alt andet: at formidle og dele min passion for de levende billeder gennem ord og billeder. Da min tid på Filmz var slut, var jeg længe overbevist om, at jeg aldrig igen skulle arbejde med filmjournalistik. Min passion var totalt slukket. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle tage mig til. Og jeg ventede på svar fra Københavns Universitet, om jeg var kommet ind på film- og medievidenskab via Kvote 2. Jeg var endda overbevist om, at hvis jeg fik et "ja", så ville jeg sige "nej". Men da jeg så fik et "ja", føltes det helt rigtigt, ligesom det føltes helt rigtigt at springe med om bord på Moovy sammen med en masse skønne skribenter.

    Mht. detaljerne omkring mit farvel, som jeg nedfældede i et noget nær endeløst dokument (og hvis man kender mig, så ved man, at jeg generelt har svært ved at forholde mig kortfattet - og hvis I skulle være i tvivl, så bare se, hvor langt dette indlæg allerede er! Sorry!!), så skrev jeg det først og fremmest ned for mig selv - forstået på den måde, at jeg havde et nærmest terapeutisk behov for lige at samle alle trådene og alt det kaos, jeg havde været igennem, ét sted. Så jeg lettere kunne have greb om det.

    Jeg sendte det ikke til andre for at anspore et oprør - jeg gjorde det, fordi jeg vidste, jeg ville møde en masse brugere, jeg havde lært at kende i årevis (og endda var kommet ret tæt på, følte jeg selv, også selvom jeg kun havde mødt flere af dem på et internetforum), som ville spørge ind til mit exit. Jeg havde trods alt været på Filmz i 12 år. I min officielle farvelhilsen i forummet ønskede jeg ikke at udpensle årsageren, da jeg ikke havde interesse i en større omgang online-mudderkastning - jeg var allerede fuldkommen udmattet psykisk og fysisk. Så jeg nøjedes bare med at sige "jeg kan ikke længere forene mig med den måde, siden drives på".

    Men som flere herinde ved, så var jeg længe blevet revet rundt i manegen. Og i øvrigt ikke som den eneste. Jeg delte den ikke offentligt - ikke fordi jeg ønskede at skjule mine grunde (umiddelbart ville det endda give bedre mening, at jeg gerne ville skubbe Filmz' unoder ind i lyset), men fordi flere jurister havde rådet mig til at lade være, da det kunne føre til (endnu) et retsligt efterspil med anklager om injurier osv. osv. Jeg havde mistet SÅ meget energi og sågar en masse penge, jeg skyldtes, men jeg var villig til at give afkald på det for at få en smule sindsro. Jeg vil endda sige, at jeg var nødt til det. Og jeg fortryder det ikke, for Moovy og universitetet (damn, det er fedt at være blandt mennesker igen! :-D) har givet mig SÅ megen energi på kontoen.

    Jeg ved ikke, hvad konsekvenserne ville være af at dele det nu, hvor Johnny er ude af billedet og Filmz er i andre hænder. Men nu er Filmz gudskelov så langt ude af systemet, at jeg ikke føler noget behov for umiddelbart at rive voldsomt op i fortiden. Jeg indrømmer gerne, at jeg besøgte Filmz ofte i månederne efter mit exit. Det var nedslående, og det er det stadigvæk, men forinden debatten omkring den vanvittige "The Great Wall"-anmeldelse, som jeg også lige måtte granske (og blev lettere forfærdet over), så havde jeg ikke været på Filmz i et halvt års tid, hvis ikke længere. Jeg bliver simpelthen for nedtrykt over tonen og indholdet derinde. Og særligt det kæmpe skel mellem redaktøren og brugerskaren. Noget af det allerfedeste her ved Moovy er, at jeg slet ikke fornemmer det skel - jeg har måske titlen "redaktør", men vi er alle bare filmfreaks på lige fod, der diskuterer på lige fod. Når jeg er på Filmz, føler jeg, at en supreme overmagt forsøger at tage patent på formidling og smag. Det er sgu ikke særlig inspirerende eller inkluderende.

    Men Kisbye - du skal da være velkommen til at tage fat i mig, hvis du vil høre nærmere. Jeg har stadig PDF'en liggende et sted. Mht. Filmz lige nu, så er jeg da selvfølgelig trist over, at noget, man var så heldig at være med til at bygge op over godt et årti, nu er blev til det, det er i dag. Men på sin vis giver det meget god mening, idet det ledes af en mand, der har en forkærlighed for at "spoile" ting...

    The Insider18-02-17 13:56

  • ★★★0

    Amen, Johan! :)

    Dolphinfriendly18-02-17 14:05

  • ★★★★★0

    Aaaalt for kort indlæg, Johan=)

    Men ja, der er vel ikke skide meget mere at sige i den sag. Det er et overstået kapitel og Filmz og Moovy lever fint med hver deres brugerbase - og i nogle tilfælde den samme. Der skal sgu være plads til alle, men ligesom Johan føler, er tonen på Filmz slet ikke mig. Men det er jo netop det, som både nyhederne og anmeldelserne derinde lægger op til. Jeg er selv superglad for Moovy, men jeg reagerede lidt på, at vi bliver kaldt højrøvede og, at der ikke skulle være plads til nye brugere. Jeg håber ikke, at det er den generelle holdning.

    David Lund18-02-17 14:14

  • ★★★★★0

    Jeg er selv superglad for Moovy, men jeg reagerede lidt på, at vi bliver kaldt højrøvede og, at der ikke skulle være plads til nye brugere. Jeg håber ikke, at det er den generelle holdning.

    Det tror jeg bestemt ikke det er, David. Som andre herinde allerede har illustreret, blev bemærkningen fyret af af geekalot (som jeg også har bidt mærke i flere gange - både her og på Filmz), der har et vis "tunnelsyn". Og så er han jo i øvrigt den eneste, der er kommet med dén bemærkning.

    The Insider18-02-17 14:35

  • ★★★★★0

    Det tror jeg bestemt ikke det er, David. Som andre herinde allerede har illustreret, blev bemærkningen fyret af af geekalot (som jeg også har bidt mærke i flere gange - både her og på Filmz), der har et vis "tunnelsyn". Og så er han jo i øvrigt den eneste, der er kommet med dén bemærkning.

    Jeg krydser fingre! Men jeg indrømmer gerne, at kommentaren stadig rumsterer i mit hoved.

    David Lund18-02-17 14:35

  • ★★★★★0

    Det er lige så reelt, som hvis jeg pludseligt skrålede "alle, der hader 'Battleship', er højrøvede caffe latte-elskere!" Altså, udover at det selvfølgelig passer... muhahahaha!

    The Insider18-02-17 14:22

  • ★★10

    Og nu til noget helt andet ...

    Jeg er på arbejde i biffen og hørte følgende samtale mellem kunde og billetsalg:

    Kunde: Jeg har bestilt billetter.

    Billetsalg: Til Vaiana?

    Kunde: Nej, til Ulla Jørgensen.

    Michael Andersen18-02-17 14:24

  • ★★★★★2

    Og nu til noget helt andet ...

    Jeg er på arbejde i biffen og hørte følgende samtale mellem kunde og billetsalg:

    Kunde: Jeg har bestilt billetter.

    Billetsalg: Til Vaiana?

    Kunde: Nej, til Ulla Jørgensen.

    Hahahahahahh! :-D Åha, jeg hørte også nogle sjove ting indimellem, dengang jeg arbejdede i CinemaxX. INGEN kunne sige "What Women Want" (det blev altid "What Women Wants" eller "What Woman Want"). Men min favorit var "to billetter til Planeternes Abe" - det må dæleme være en GIGANTISK abe, når flere planeter deles om den!

    The Insider18-02-17 14:27

  • ★★★0

    En billet til "Den hundredetårige der stak af fra REGERINGEN og forsvandt".

    Hørt i Biffen.

    Steffan Rasmussen18-02-17 14:59

  • ★★★★★★1

    Hvis du ikke kan finde dokumentet, Johan, så har det stadig liggende. :)

    Zero Cool18-02-17 15:10

  • ★★★★★0

    Det er lige så reelt, som hvis jeg pludseligt skrålede "alle, der hader 'Battleship', er højrøvede caffe latte-elskere!" Altså, udover at det selvfølgelig passer... muhahahaha!

    Den kommentar ville jeg nok også lade rumstere i mit hoved i lang tid =)

    David Lund18-02-17 15:12

  • ★★★★★0

    Hvis du ikke kan finde dokumentet, Johan, så har det stadig liggende. :)

    Det' cool, Bruno! Jeg kan godt opstøve det på min gamle bærbare :-) Men tak!

    Den kommentar ville jeg nok også lade rumstere i mit hoved i lang tid =)

    Denne one-liner - en af filmhistoriens ubestridt største - rumsterer stadig i mit hoved! youtu.be/v1OYPnWLPXw

    The Insider18-02-17 15:15

  • ★★★★1

    Haha, mahalo mother......biiiiiiiiiip. Altid spændende at se, hvor pg-13 virker mest ufrivillig komisk :)

    Babo18-02-17 15:21

  • ★★★★★0

    Haha, mahalo mother......biiiiiiiiiip. Altid spændende at se, hvor pg-13 virker mest ufrivillig komisk :)

    Det er jo OVERLAGT komisk, my friend! :-D

    The Insider18-02-17 15:25

  • ★★★★0

    Er det overlagt at hun kun siger mother og ikke motherfucker? Du overtolker vist den film, Johan :)

    Babo18-02-17 15:30

  • ★★★★★★0

    Det er et faktum, at en film kun kan være god, hvis den er R-rated. :D

    Zero Cool18-02-17 15:31

  • ★★★★0

    Tror faktisk NC-17 ville have reddet denne, hvis man fik set en uhyre grotesk film med Rihanna som dirty slut iklædt i navy uniform, som kom på omgang blandt mændene. Hvem så ikke den film? :)

    Babo18-02-17 15:39

  • ★★★★★1

    Haha! :-D

    Og ja, selvfølgelig var de forhindret i at sige "motherfucker", men at de så afbryder ordet netop med eksplosionen er da - for mig at se - et tydeligt humoristisk indspark. Men der kan jo snildt skrives talløse afhandlinger om dén films mange raffinerede lag!

    The Insider18-02-17 15:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen