Trailer: Filmen eksisterer: Terrence Malicks "Song to Song" har fået en trailer

Terrence Malick havde længe et ry for at give sig god tid mellem sine projekter, men ovenpå "Tree of Life" diskede han hurtigt op med en stribe af film efter samme formel. En af disse film ser dog først dagens lys nu.

"Song to Song" hedder den uhyre velbesatte film, som netop har fået en trailer, der kan se herunder.

Velbesat er nærmest en underdrivelse, da der er tale om en skare af tidens mest omtalte skuespillere. De færreste ville klage over Michael Fassbender, Ryan Gosling, Rooney Mara og Natalie Portman i de førende roller med Christian Bale, Cate Blanchett og Benicio del Toro i anden række.

Traileren afslører, at Ryan Gosling har varmet stemmebåndet op længe før "La La Land". Hans karakter BV skal forestille at være en del af Texas' alternative musikscene, hvor han sammen med sin sangpartner Faye (Rooney Mara) spejles i musikcheffen Cook (Michael Fassbender) og en servitrices (Natalie Portman) forhold.

Kan stilen i "Song to Song" virke en anelse bekendt, er det ikke så mærkeligt. Den blev skudt nogenlunde samtidig med "Knight of Cups" i 2012. Det efterhånden velkendte, rundtossede kamera fra "Tree of Life", "To the Wonder" og "Knight of Cups" er atter varetaget af den siden da tredobbelte Oscar-vinder Emmanuel Lubezki.

"Song to Song", som længe gik under titlen "Weightless", er sat til dansk premiere allerede 13 april.

Kommentarer

Filmen eksisterer: Terrence Malicks "Song to Song" har fået en trailer

  • ★★★★0

    Pyha, det ligner endnu en 'Knight of Cups' nedtur for Malick. Fuck da, det ser godt nok ikke godt ud. 

    Babo18-02-17 14:51

  • 0

    Har ikke set Knight of Cups, men i disse tider er 'adault films' (ikke soft- eller hardcore) kærkomment for mig. Der er desværre langt imellem de "modne" film. 

    Bobby Long19-02-17 18:30

  • ★★★★0

    Hvad definerer du som 'moden' film?

    Babo19-02-17 18:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen