Len Wiseman instruerer "Die Hard: Year One"

"Die Hard"-franchisen er vanskelig at slå ihjel. Hollywood Reporter kan således bekræfte, at en sjette film i serien er undervejs, og den har fået titlen: "Die Hard: Year One". Den vil blive instrueret af Len Wiseman, der også stod for "Die Hard 4.0".

Selvom Bruce Willis forventes at vende tilbage i rollen som John McClane, så vil også en yngre version blive castet, da planen er at lave en film om, hvordan John McClane blev den person, vi mødte i den oprindelige "Die Hard" fra 1988. Historien skal dog efter sigende begynde allerede i 1979. Endnu er der ikke tilknyttet nogen manuskriptforfatter. 

Mellem 2009-10 udkom der en tegneserie med netop titlen "Die Hard: Year One" fra Boom! Studios. Serien fulgte den unge, grønne betjent John McClane, der selv i 70'erne befandt sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt...

Selvom den seneste film i franchisen, "A Good Day to Die Hard", ikke præsterede så godt i amerikanske biografer, så klarede den sig rigtig fint globalt, i hvert fald hvis man ser på omsætning.

Kommentarer

Len Wiseman instruerer "Die Hard: Year One"

  • 0

    nu så jeg klippet igen. Det er ikke McClane der bliver ramt af grenade Launcheren. Simon rammer sig selv, da han fejlagtigt tror at mundingen peger imod McClane. Så derved er der jo som sådan ikke noget vildt overdrevet ved scenen, andet end at eksplosionen i virkeligheden nok havde været større:o)

    PatrickJane16-10-15 22:20

  • ★★★★★0

    andet end at eksplosionen i virkeligheden nok havde været større:o)

    Det var egentlig også blot min pointe, men hvis man ser ud fra resten af filmen ville den scene så ha virket som John McClane fremstilles heri, indrømmet Helikopter scenen er også ret underlig, men han beholder da sin wise cracking humor i den scene, hvori mod den her er han mere kold og F! it all attitude, som jeg ikke rigtig synes lægger til den McClane han er i filmen, han er bare generel gnaven og sur på det hele :)


    Elwood16-10-15 23:32

  • 0

    Kunne egentlig godt li den kolde McClane i denne slutning. Her minder han mig lidt om McClane fra etteren. Og ja, det er vel lidt iorden at han er lidt bitter efter at være blevet fyret og hevet igennem FBI maskinen som mistænkt ;-) 

    PatrickJane17-10-15 09:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen