Moovy TV: Moovy TV møder instruktøren bag "Black Mass"

I det autentiske gangsterdrama "Black Mass" spiller (en nærmest uigenkendelig) Johnny Depp mafiosoen James "Whitey" Bulger, som i 70'erne og 80'erne var kongen af Bostons kriminelle underverden. Filmen er instrueret af Scott Cooper, som debuterede med dramaet "Crazy Heart" i 2009, der sikrede Jeff Bridges en velfortjent Oscar. I 2013 lavede Cooper den gribende hævn-thriller "Out of the Furnace", men Cooper startede faktisk ud som skuespiller – som ung havde han tilmed en birolle som en lynende hurtig seriemorder i et "The X-Files"-afsnit.

Moovy TV har mødt Scott Cooper til en snak om alt fra hans møde med Mulder og Scully til Johnny Depp og gangstergenrens genistreger! Se videoen herunder:

Kommentarer

Moovy TV møder instruktøren bag "Black Mass"

  • ★★★★★4

    Vil bare sige: Good job. As always. 

    Lars!15-10-15 16:33

  • ★★★★★0

    Tuuuusind tak, Lars! :-)

    The Insider15-10-15 20:11

  • 0

    Du er en mester i interview, Johan. Skide godt lavet.

    Har du øvet dig i engelsk siden du lavede Filmz TV? Ikke at du på nogen måder var dårlig dengang, men det lyder som om du har arbejdet på din accent siden dengang..?

    Nagash18-10-15 21:56

  • 0

    Johan hvad er din mening egentlig om det nye "pilot" star trek ? :)

    Geekalot18-10-15 22:17

  • ★★★★★0

    TUSIND tak, Nagash! :-) Jeg har dog ikke som sådan arbejdet på mit engelsk siden Filmz TV-dagene, men jeg er glad for at høre, at du værdsætter min nuværende accent! Jeg havde ellers glædet mig til at eksperimentere med min jamaicanske røst, men jeg skrinlægger planerne. For nu ;-)

    #Geekalot - jeg er ikke helt sikker på, at jeg ved, hvad du refererer til? :-) Tænker du på en af fan-serierne? Eller fan-filmen "Star Trek: Axanar"? Sidstnævnte ser fed ud! 

    The Insider19-10-15 23:40

  • 0

    Var renagades jeg tænkte på, er selv sådan lidt 50/50 på den . Ja Axanar ser meget lovende ud, se det foregår lidt efter Enterprise :) vidste slet ikke de var igang med den, da den ikke er opslået på Imdb hehe

    Men nok mest Uss Pan jeg ser frem til, hvis den da kommer :) er mange muligheder i den.

    Geekalot20-10-15 06:20

  • ★★★★★0

    Ah ja, jeg har faktisk ikke fået den set :-) Men jeg er faktisk heller ikke så meget til Star Trek-fanfilm... Det er i hvert fald ikke noget, jeg har dyrket særlig meget (ved godt det lyder lidt paradoksalt og hyklerisk, når nu jeg selv har brugt en del tid og kræfter på at lave en :-)), men Axanar ser til gengæld VILDT fed ud! Ridley Scotts højre hånd, og manden bag Alien Quadrilogy og 5-disc Blade Runner-udgivelsen, Charles de Lauzirika, er faktisk også involveret. Looking forward! :-)

    The Insider22-10-15 17:38

  • 0

    Walter KoenigManu IntiraymiTim Russ, og Robert Picardo er med i den, skulle hvis komme endnu flere af de gamle kendte med i det :) Men uanset er det skide godt de er begyndt med serie delen af Star Trek igen, det har været meget savnet :)

    Geekalot22-10-15 18:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen