Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Rørt ved, eller bare rørt følelsesmæssigt? Forklar dog, attention whore!

    davenport25-02-17 20:07

  • ★★★★★★0

    Fysisk kontakt! Han var til Copenhagen Comics og jeg måtte jo lige ha' hans bog om Troldspejlet.

    Zero Cool25-02-17 20:11

  • ★★★★★0

    I dag er jeg blevet rørt af  Jakob Stegelmann, så er livet vist komplet.

    It's all downhill from here. 

    Lars!26-02-17 00:24

  • ★★★★★0

    TMZ rapporterer at Bill Paxton er død.

    Kruse26-02-17 16:37

  • 0

    TMZ rapporterer at Bill Paxton er død.

    Det er desværre blevet bekræftet. Damn, 61 år. Sucks.. :-(

    Bony26-02-17 16:44

  • ★★★★★★0

    TMZ rapporterer at Bill Paxton er død.

    Shiiiit.....Har tidligere i dag lige nævnt ham i en anmeldelse af en film, som jeg ville poste her senere i dag hvis der var tid:-/

    T. Nielsen26-02-17 16:47

  • ★★★★★★0

    Sidder og drikker en kop suppe. Er endelig tilbage på arbejde. Jeg glædede mig helt, da jeg stod op. Alle andre virker sure og tvære, nok fordi der er meget sygdom. (Det lader dog ikke til, at de ikke har tid og kræfter til at stå og ryge og drikke kaffe!)

    Det er det dejlige i mit job. Jeg er koblet helt af deres rytme, og kører bare i det tempo jeg finder passende.

    davenport27-02-17 11:28

  • ★★★0

    Jeg har før hjulpet til på et plejehjem. Der beklagede personalet sig også altid over hvor travlt de havde og det var der selvfølgelig også noget om, men stadig underligt at de så kunne finde tid til at stå på gangen og sludre i halve timer af gangen.

    Aranyhajú Nyárszépe27-02-17 11:50

  • ★★★★★★1

    Jeg tror man tilpasser sig en rytme, og når den rytme så afviger, så oplever folk at de skal arbejde hurtigere, selvom det ikke er sådan. Hvis man skal prøve at have travlt, så skal man bare arbejde i et køkken på 1. komfirmationsdag, hvor der både er åbent for restaurant og café. Så lærer man at rubbe neglene!!

    davenport27-02-17 12:57

  • ★★★★★★1

    Jeg ved godt eller oplever ofte at djøf'er folket gerne vil sætte travlhed i skema. Når man arbejder med mennesker er det dog ej så simpelt. Jeg kan godt opleve, at en borger ikke lige gider det og det, så jeg muligvis ligner en der intet laver. Men imens jeg venter, på at borgeren får sjælen med sig (noget der er mindre og mindre tid til faktisk), hober opgaverne sig op på andre områder (særligt inperioder) med dokumentation, nyt it og så atter nyt it. Flere og flere forventede kompetencer osv osv. 

    Det er ikke ment som et modsvar til dit Kisbye. Jeg oplever også at folk synes de har forfærdeligt travlt, hvor jeg ikke synes det. Jeg har to kollegaer der er en del ældre end jeg og som har været ansat i samme stilling i +30 år, uden stort set at have prøvet andet. Jeg har været i min nuværende stilling i 5 år, men har før det prøvet både at arbejde på fabrik, være soldat og siden medhjælper i børnehave og SFO. Siden jeg i 90'erne blev uddannet, har jeg også haft flere jobs. Længst tid på et behandlingshjem for socialt belastede børn og unge. Der var jeg i 9 år, uden stort set at holde mine såkaldte 29 minutters pause. Det var ikke muligt. Derfor kunne man dog godt opleve dage, hvor der var god tid til at snakke med ens kollegaer, så længe man havde alle følere ude. 

    Men altså mine to kollegaer har jeg ofte hørt sige, at nej hvor har vi travlt om morgen (et kollektiv med 6 handicappede beboere). Jeg fatter det ikke, der er dårligt nok noget at lave fra kl 8 til 9 hvor man skal være der (man skal dog være der, da støtten skal gives løbende). Det kunne være en aldersting, men tror mere at det er det, at de har oplevet at de mødte ind kl 7-9. Dengang sad man og hyggede med morgenmad og kaffe med beboerne. Det kan man ikke længere. Nu guider man dem kun med tandbørstning, tøj, tid til at gå og andre praktiske ting. Det gode hjerte, hvor man bruger MEGET tid på blot at være social, det er næsten væk. Godt, skidt, det er den vej det går. De har så svært ved at skære fra. Det har jeg mindre svært ved. Indimellem synes de jeg er kynisk (vi arbejder fint sammen og har et fint team skal siges). Måske har de ret....?......

    T. Nielsen27-02-17 13:48

  • ★★★★★★0

    Kæft hvor er jeg træt af folk der hele tiden siger "Prøv lige at hør".. Det lyder så latterligt. Og især når de forkorter det til "Prøliat hør"... Jeg er ved at få et føl. På tværs. Og fnat!

    davenport27-02-17 19:56

  • ★★★★1

    "Prøliahørher" har jeg fandme hørt mange gange i Århus da jeg boede der. Og ja, det lyder sgu dumt!

    But who cares? Jeg skal på nugget/Star Trek date med Johan!!

    dyg27-02-17 20:35

  • 0

    Shut up, vandt du!? Heldige skid. :-D

    Bony27-02-17 22:41

  • 1

    Hey, skal vi ikke snart have arrangeret noget Moovy festivitas?

    Bony28-02-17 01:43

  • 0

    Kæft hvor er jeg træt af folk der hele tiden siger "Prøv lige at hør".. Det lyder så latterligt. Og især når de forkorter det til "Prøliat hør"... Jeg er ved at få et føl. På tværs. Og fnat!

    Hvilket isär er noget der bliver brugt i Randers og omegn. Det siger mine erfaringer mig i hvert fald i og med jeg har haft kollegaer fra det område som alle har brugt i det stor stil.

    Whispering Horse28-02-17 06:07

  • ★★★★★0

    Hey, skal vi ikke snart have arrangeret noget Moovy festivitas?

    Hørt!

    Kruse28-02-17 11:12

  • ★★★★★★0

    Jeg vil spise nuggets med overtrekkien!

    T. Nielsen28-02-17 19:52

  • ★★★★0

    Lidt nyt om filmen Dunkirk, for de interesserede.

    thefilmstage.com/news/christopher-nolan-inspired-by-robert-bresson-and-silent-films-for-dunkirk-which-has-little-dialogue/

    Babo 2-03-17 16:43

  • ★★★★★★0

    Min farmor er blevet alzheimersdement og kommet på plejehjem, så familien er ved at rippe huset for værdigenstande.. Eller hvad man nu skal kalde det..

    Det eneste jeg fandt, var i værkstedet, hvor min farfar (25 år hos Wührt) har fået samlet en hel del, så jeg fik mig en rystepudser og en stiksav. Men det bedste jeg fandt, var min oldefars Nye Testamente fra hans tid i søndagsskole med både indgraveret navn i guld og en personlig hilsen. Fra 1907, så den er noget medtaget. Men den vil jeg skatte højt.

    Alt andet var skrammel, men nu er Obersten så taget derned for at kigge, hvilket betyder, at hun kommer hjem med ca. et vognlæs af ubrugeligt lort.. Suk!

    Underligt at tænke på, at det sandsynligvis var sidste gang jeg var i huset. Det sættes nu til salg til 985.000,- hvilket min onkel var meget skuffet over, da han havde regnet med 1.4. Et hus der skal gennemrestaureres og som ligger i Sdr. Røvhul og alle naboer er gamle mennesker... I think not, unky Herb!

    davenport 2-03-17 18:06

  • ★★★★★★0

    Min fars hus - 240 kvm, 1000 kvm grund, salgspris: 375.000 kr :)

    Guldager 2-03-17 18:25

  • ★★0

    Tænker I andre nogensinde på hvordan vores familie en dag vil dømme vores skattede ting, som vi har samlet igennem livet?

    "En autograf af Jerry... hmm... hvad står der? Guldfisk? Kender ham ikke. Ud med lortet."

    "Hvad fanden skulle han bruge bruge flere versioner af "Star Wars" til? Og hvad er den her kæmpe skive for noget? En lp man kunne se film på? Bras!"

    Michael Andersen 2-03-17 18:54

  • ★★★★0

    Ja, det er noget skørt noget med boligpriser.

    Jeg bor i en 82 kvm andelsbolig i Vanløse, der har en offentlig vurdering (fra 2012) på 1 mio. Dvs. det er maks det, jeg kan få for den, hvis jeg skulle sælge.

    Naboopgangen er præcis samme lejligheder som vores, bare ejerlejligheder, og der er en lejlighed på også 82 kvm lige solgt for 2,2 mio.

    chandler75 2-03-17 18:48

  • ★★0

    "Og hvorfor er der ikke nogen der forlængst har smidt det menneske-skelet med tøj på ud, i stedet for at lade det ligge og flyde på sengen?"

    BN 2-03-17 18:52

  • ★★★★★★0

    Tænker I andre nogensinde på hvordan vores familie en dag vil dømme vores skattede ting, som vi har samlet igennem livet?

    Ja!

    T. Nielsen 2-03-17 18:53

  • ★★★★1

    Tænker I andre nogensinde på hvordan vores familie en dag vil dømme vores skattede ting, som vi har samlet igennem livet?

    "En autograf af Jerry... hmm... hvad står der? Guldfisk? Kender ham ikke. Ud med lortet."

    "Hvad fanden skulle han bruge bruge flere versioner af "Star Wars" til? Og hvad er den her kæmpe skive? En lp man kunne se film på? Bras!"

    Oh yes. Især mine vinyler og en række signerede bøger. Af samme grund har jeg faktisk lavet et (godt nok uofficielt) testamente, hvor mine hhv. plader, bøger og film ryger afsted til de af mine venner, der rent faktisk har en interesse i dem, i tilfælde af at jeg skulle krepere. Jeg ville virkelig hade, hvis mit vinylscore til Friday the 13th med fake liquid blood og udgivet i 100 eksemplarer røg til den nærmeste pladepusher der ville give en 50'er...

    chandler75 2-03-17 18:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen