Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★3

    Ja Velkommen tilbage til den gode gamle Konsol tråd, her diskutere vi nye og gamle konsoller, pc og alt det som sker i spilbranchen.

    Elwood 9-09-15 21:22

  • ★★★0

    Det tog ikke længe, før vi skulle snakke om alt andet end film :)

    gi-jones 9-09-15 21:23

  • ★★★★★0

    Hehe det var lige den første tråd jeg ku komme på, som sku være her :)Bare rolig skal nok få lavet andre tråde Pt. overvejer en omkring Steel's fantastiske kvaliter, og hvor undervurderet det mesterværk er (snakker ikke om den med Hugh Jackman)

    Elwood 9-09-15 21:30

  • 0

    Nu har jeg ikke fulgt ret meget med i de forskellige tråde der blev oprettet på FB, da jeg synes det var noget så uoverskueligt. Men er der andre end mig der er helt opslugt af MGS: V? 

    FrankDrebin 9-09-15 21:32

  • ★★★★★0

    Nope jeg spiller det også meget, jeg har givet en del af min mening på FB flere gnage, man kan lige gentage lidt af det her, Gameplay mæssigt er det noget af det mest gennemførte Hideo Kojima har lavet, det spiller bare så godt, og køre perfekt på min pc, det gjorde Ground zeroes også. 

    Historien har jeg på fornemmelsen vil ærgre os Metal Gear fans, som ku li den indviklede historie, og da jeg læste omkring et hel kapitel der var fjernet fra spillet som omhandlede en meget vital ting i historien blev jeg lidt trist, læste kke, hvad det var da det var spoiler, men jeg har på fornemmeren (warning conspiracy incomming) at Konami blev bange for Hideo Kojima ikke fik spillet færdig til tiden, og derfor "tvang" ham til og klippe i spillet om man vil, for og blive færdig, det ku sagtens ligne dem. Men jeg er som sagt ikke færdig med spllet endnu tager det i bider, nyder den store frihed man har på missioner, og D-Dog er for kær, jep han er stadigvæk hvalp i mit game, så ingen spoiler :)

    Elwood 9-09-15 21:48

  • ★★★★★0

    Argg FOB Invasions don't sound good, det sker også, hvis man er offline, eneste forskel er man får det så blot først og vide når man er online igen, det lyder ret fucked op, sådan som jeg læser det, Brad fra Giantbomb blev udsat for det for nyligt.

    https://twitter.com/bradshoemaker/status/641642355213275137

    Der er tilsydenladen noget man kan gøre omkring mission 30 for og gøre det muligt for kun den med høj heroisme (der er dog en spoiler, så har ikke læst videre omkring det) men uanset, hvad jeg bryder mig ikke om det jeg høre omkring den del.

    Elwood 9-09-15 23:19

  • 0

    Jeg er også i gang med MGSV for tiden, synes det er et mega fedt spil med et mega fedt gameplay, der er så mange opfindsomme måder at indfiltrere fjendernes baser på. Det er bare en skam, at historien er så dårlig skruet sammen, i forhold til forgængerne. Men ellers synes jeg, at det holder hele vejen. 

    Kyllingebenet 9-09-15 23:23

  • ★★★★★0

    Det er klart det her med, hvordan løste du den mission snak, som er det fede ved spillet, jeg havde en mission, hvor jeg lige var død, hvor jeg prøvede og befri en fra nogle soldater, spillet vælge så og lave checkpoint det mest umulig sted, hvor mine 3 mål er forrest, men få meter bagved kommer der en hel deling soldater, jeg tager min Tranq Gun, og rammer frøst den bagerste soldat, så den næste og så den forrest, lige i det jeg er færdig er vagterne bag mig næsten inde for synsvinkel, så jeg kaster mig ned bag nogle sten, og venter på de går videre, mens jeg holder øje med de 3 andre soldater, og som klokkeværk ser jeg dem falde en efter en.Det er bare sådan en fed følelse når det lykkedes :)Det modsatte er så hvis man har moret sig og fået en hel base til og sove, eller holde dem nede, som jeg vælger og gøre bagefter da de så blir nede hele tiden, medmindrer de blir forstyrret eller alarmen går, og ja der var så en vagt jeg havde overset som så går hen og vækker hele gruppen doh!

    Men ja historien har lidt en del under det, dele er Kojima der har mere fokus på gameplay nok efter en del kritik fra mange omkring 4'eren jeg ku nu godt li den, men gameplayet her er så meget bedre. Men del af skylden vælger jeg nu også og give Konami jeg nægter og tro de ikke har haft en indflydelse på de ting som er sket på det plan.

    Og så har vi Kiefer Suterland eller Jack Bauer som jeg kun høre, når Big Boss snakker få gange, mest dialog er på de forskellige bånd.

    på den Speciel edition (samme pris som normal) til Pc jeg har var der en 30 min legacy vvideo med Hideo Kojima og mange spiludvikler og andre folk fra serien, der fortalte om deres oplevelse omkring spillene, og hvad de har betydet,  Nicolas Winding Refn har åbenbart besøgt Kojima så han er også med til og snakke om filmiske ting.

    Men en person der ikke blir nævnt en eneste gang, du har nok gættet det, er David Hayter, Snake blir nævnt, men det er Kiefer Sutherland som snakker om ham med henblik på sine børn der spillede Metal Gear spillene, men David Hayter ikke nævnt en eneste gang. Nu ved jeg godt han blev udskiftet og det var Hideo Kojima selv der valgte det, men stadigvæk det var lidt mærkeligt ikke og ha ham med på noget tidspunkt.

    Elwood 9-09-15 23:37

  • ★★★★★0

    Ps. Damm jeg glæder mig til Super Mario Maker til Wii U, selv om det ser ud til løbet er kørt fro Wii U, så er jeg nu glad for min, selv om jeg fik den senere, er self. spændt på NX, og så håber jeg virkelig Nintendo ser på, hvordan online skal laves, og får det lavet på en mere fornuftig måde. f.eks. deling af levels fra SMM på nettet (ikke via. Konsol) skal ske ved hjælp af en lang kode der skal tastes ind. Det holder bare ikke mere Nintendo.

    Så damm håber Nx blir alt det vi håber, og at de kan få flere 3. part developer ombord, så det ikke kun er 1. Party titlerne som blir tiltrækningen. Nintendo kan jo godt når de vil, self. har det været en svær tid og er nok stadigvæk med tabet af Iwata, men jeg vil så gerne ha det lykkedes for Nintendo på andet end det håndholdte markede, hvor de tilgengæld stadigvæk reagere som de største. Selv Sony som troede de ku komme ind med deres PSP/PS Vita har jo fjernet fokus fuldstændig fra den maskine, mens Nintendo stadigvæk tøffer der ud af.

    Så fingers crossed for Nintendo igen kan overraske os :)

    Elwood10-09-15 00:35

  • ★★★★★0

    Haha, jeg har SLET ikke haft lyst til at prøve MGS, selvom jeg kan gøre det ganske gratis. Jeg har allermest lyst til at fortsætte King's Quest eller Life Is Strange, men der går lige lidt til de næste episoder dukker op. Indtil da har jeg Witcher 3 at hygge mig med, og i dag skal jeg prøve betaen til det nye Guitar Hero. Guitaren ser sgu lækker ud, og føles som god kvalitet denne gang.

    David Lund10-09-15 07:07

  • 0

    Witcher 3 er mit goty i år, Synes virkelig det er gennemført på alle punkter! Noget helt andet er, er der nogen herinde der stadig spiller Destiny? Jeg overvejer at smide penge efter TTK udvidelsen, men jeg synes også at jeg er mættet på det punkt.

    Kyllingebenet10-09-15 07:55

  • ★★★★★★1

    Det er godt, at I har fået "PC" med i titlen på tråden, selvom der ikke er mange af os PC-gamere herinde. :D

    Zero Cool10-09-15 07:57

  • ★★★★★0

    Jeg tænkte det var passende, når vi nu også snakker pc spil en gang i mellem :)

    Elwood10-09-15 08:27

  • ★★★★★0

    9 af de største indefor Nintendo mindes Mario gennem tidenJeg tror mit eget største memory var way back da Super Mario Bros 3 var udkommet, jeg havde ikke selv en NES, men en af mine kammerarter fra fritidshjemmet havde en, så vi gik hjem til ham om Fredagen, og hvor jeg spiste, self. efter lige og ha ringet hjem og spurgt om jeg måtte blive og lege over ved ham, og komme hjem dagen efter.

    Fredag aften og langt ud på natten sad vi blot og skiftes til og spille Super Mario Bros 3, det bedste for mig, det var hel klart når man fløj rundt i verden, og så den fantastiske musik, jeg var håbløs til bosserne dengang husker jeg.

    Men ja det var nok mit største minde, jeg spillede self. også det hel klassiske SMB, men det er nu 3'eren jeg har det største reel minde omkring.

    Elwood11-09-15 01:23

  • ★★★★★0

    Self. Blæste Mario 64 mig helt omkuld, og spillede det meget efter skole nede i byen, på de slidte Controller, hvor analog pind'en var hel løs i det.

    Elwood11-09-15 01:29

  • ★★★★★0

    Min hest sked på vejen, en Jeep skred ud, 3  soldater fløj væk med hver deres ballon, jep just another day in the life of Big Boss.

    Elwood13-09-15 01:26

  • ★★★★★★0

    StarCraft II: Legacy of the Void udkommer d. 10. november. THE HYPE IS REAL!!!11

    Zero Cool13-09-15 19:53

  • ★★★★0

    Må indrømme, at MGS ikke har ligget højt på min radar. Jeg var vild med det første til den første PlayStation, men tabte interessen ved to'eren. Men efter den meget ros, så er det nye da røget på indkøbslisten. Gafler det nok, når det engang falder i pris.Jeg spiller selv mest Rocket League for tiden. Det er nok et af de mest vanedannende spil, jeg har prøvet i mange år. Jeg er også lige begyndt på Mad Max, som jeg varmt kan anbefale, hvis man kan lide sandkassespil. Jo, jeg kan godt se, at der kan være noget i kritikken om, at der er mange gentagelser i aktiviteterne undervejs. Men foreløbigt har det ikke kedet mig et eneste sekund. Jeg *elsker* den verden, de har skruet sammen. Det er stopfyldt med undergangsatmosfære.Næste indkøb bliver formentligt horror-/ slasher-spillet Until Dawn og undervandsgyseren Somas, som skulle komme ud som DL senere på måneden. 

    thomsen14-09-15 15:27

  • ★★★0

    Jeg er lidt i et vakuum hvad angår min PS4 lige nu, for jeg går egentlig bare og venter på, at Fallout 4 udkommer den 10 november.

    Er gået lidt død i GTA Online, som jeg hellers har fundet meget nydelse i (læste i øvrigt lige, at der kommer en større update her om et par dage - måske den lige skal prøves) og har netop gennemført Thief, som var eneste spil, jeg havde til at ligge.

    Det er pænt irriterende, for jeg har endda lige købt mig et PSTV, så jeg kan game PS4'eren oppe i mit manroom også!

    HonoDelLoce14-09-15 15:39

  • ★★★★★0

    Hollandaise - Fallout 4 bliver uden tvivl fantastisk! Glæder mig meget til det, samt lidt adspredelse med Star Wars Battlefront, som jeg også har store forventninger til (selvom det nok først fungerer nogenlunde engang i december, men så har man Black Ops 3 at hygge sig med indtil da). Dog har jeg det ligesom Kyllingen. Witcher 3 anser jeg som årets spil, og selvom der er et par måneder tilbage med nogle kæmpestore titler imellem, er det så godt, at jeg har svært ved at forestille mig, at selv Fallout 4 skulle kunne overgå det. Hvis du er til mere atypiske spil, kan du sagtens slå ventetiden ihjel med Life Is Strange eller King's Quest. Begge er virkelig glimrende synes jeg.

    David Lund14-09-15 15:50

  • ★★★0

    Beef Jerker - Jeg har faktisk slet ikke prøvet Witcher 3. Trailers og så videre har simpelthen bare overhovedet ikke fanget mig. Og det er problemet med mange PS4-spil: det er for dyrt at satse på noget, man ikke ved, om man kan lide, og det er dælendytme ikke mange spil, der kommer demo'er af...

    Life is Strange har jeg faktisk hørt en del godt om. Og kan faktisk huske at tænke, at det virkede interessant, da traileren udkom back in the day.. Måske jeg burde springe ombord i det..

    HonoDelLoce14-09-15 15:56

  • ★★★★★★0

    Rocket League burde jeg også få købt til PC på et tidspunkt. Det spil ser så sjovt ud.

    Zero Cool14-09-15 15:56

  • ★★★★★0

    Hollænder - Hvis du springer ombord på Life Is Strange, er det et af de spil, der lige skal i gang. Første episode er fin nok, men det er først derefter, at det virkelig tager fat. Faktisk bliver det bedre for hvert afsnit. Og du skal lige være beredt på lidt fjollet teenagedialog til tider. Udover det rammer det en superlækker melankolsk stemning, og du skal ofte foretage nogle valg, hvor du ikke aner hvad der er det rigtige, eller hvilke konsekvenser det får.

    David Lund14-09-15 15:59

  • ★★★0

    Lortebøf - Muchos gracias for anbefalingen. Jeg kigger på det ! ;)

    HonoDelLoce14-09-15 16:02

  • ★★★★★1

    Rocket League burde jeg også få købt til PC på et tidspunkt. Det spil ser så sjovt ud.

    Do it! Juuusssssst  DO IT!

    Elwood14-09-15 17:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen