Trailer: Ewan McGregor er uigenkendelig i teaser til "Fargo" sæson 3

En af skotske Ewan McGregors kendetegn er, at han ofte bærer det samme udseende i sine roller og derfor fremkalder en genkendelighed hos publikum. Sådan kommer det ikke til at være med den kommende tredje sæson af Noah Hawleys Emmy-vindende serie "Fargo".

Et nyt klip viser en godt opsvulmet Ewan McGregor med kriminelt høj hårgrænse som karakteren Ray, der akkompagneres af sin kæreste "Nickie Swango", spillet af  den altid forførende Mary Elisabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane"), mens Cary Coon ("Gone Girl") som politichefen Gloria overvåger de to. Se klippet forneden.

Den "T2 Trainspotting"-aktuelle skuespiller kommer på alle måder til at fylde meget i sæson 3 af "Fargo". Handlingen, der denne gang er flyttet helt op til 2010, kredser nemlig om Emmitt og hans noget yngre bror Ray (begge spillet af McGregor), hvor Rays misundelse på Emmitt som "parkeringspladskongen af Minnesota" fører til mord, gangstere og... turneringsbridge.

Den kommende sæson af "Fargo" er som sagt tredje omgang, at Noah Hawley tager sit helt eget spin på, hvad der startede som en ide og film af Coen-brødrene.

Hawley har formået at gøre universet til sit eget uden at glemme arven fra Coen-brødrene. Han er for tiden kabel-kanalen FX' gulddreng, idet han også er showrunner på den igangværende første sæson af "Legion", der kan beskrives som en syret bastard af "X-Men"-universet.

"Fargo" sæson 3 har premiere 19. april på FX. Her i Danmark vil det være muligt at følge med via HBO Nordic, og som en lille bonus vil både sæson 1 og 2 blive lagt op tjenesten samme dag.

Kommentarer

Ewan McGregor er uigenkendelig i teaser til "Fargo" sæson 3

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen