Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    One of us, one of us, one of us ... :-)

    Fedt at høre, Bruno. Så skal du måske også ud at gafle et PSVR-sæt henad vejen?

    thomsen 9-03-17 12:50

  • ★★★★★★1

    Ganske sikkert. Først og fremmest var den ekstra power der fristede, som lader til at give en overall bedre spiloplevelse, hvis man vælger at game i 1080p, men det ligger jo lige til højrebenet at rocke noget PSVR senere hen. Måske i forbindelse med at Star Trek-spillet kommer.

    Zero Cool 9-03-17 13:17

  • ★★★★★0

    Haha så flytter Johan, Permanent ind hos dig :)

    Elwood 9-03-17 13:18

  • ★★★★★★0

    Han køber sikkert sit eget headset, så vi kan spille sammen. Vi burde lave et Moovy-crew til den tid.

    Zero Cool 9-03-17 13:22

  • ★★★★★0

    Hell yeah vi har da også en liste med psn names. Måske den lidte skal opdateres kan huske Darklight vidst havde lavet den i sin tid?

    Elwood 9-03-17 13:51

  • ★★★★★0

    Fed gave til sig selv. Husk at sige mange tak. 

    Lars! 9-03-17 13:56

  • ★★★★★★0

    Mit PSN-navn har ikke ændret siden da, da jeg stadig har min konto. Jeg har selvsagt ikke været logget ind i evigheder, fordi jeg ikke har en PS3 længere.

    Zero Cool 9-03-17 16:00

  • ★★★★★★0

    Hvad er det for et Star Trek spil i snakker om?

    davenport 9-03-17 16:28

  • ★★★★★★0

    Her: www.youtube.com/watch

    Zero Cool 9-03-17 16:50

  • ★★★★★★0

    Wow... O.o

    davenport 9-03-17 16:58

  • ★★★★★★0

    Præcis!

    Zero Cool 9-03-17 17:00

  • 0

    Jeg har også samme PSN navn som dengang. Ingen grund til at skifte, med de milliarder af trofæer jeg har på kontoen. :-D

    Bony 9-03-17 18:11

  • ★★★★★★2

    Jeg har lige lavet et nyt dokument på Google Docs - smid jeres navne derind og tilføj evt. klienter mv. der mangler. Jeg aner ikke hvordan Nintendos nye online-del virker.

    Zero Cool 9-03-17 18:21

  • ★★★★★★0

    Jer der har en PS4 og har haft en PS3 - er download-listen blevet mere overskuelig med tiden?

    Jeg har en masse shizzle, jeg har købt igennem tiden via min PS3, som ville være rart at kunne sortere fra, når jeg skal til at downloade hvad der evt. virker på PS4.

    Zero Cool11-03-17 08:08

  • ★★★★★0

    Det der ikke virker på PS3 har du ganske enkelt ikke adgang til og se så vidt jeg husker. Ville også give mest mening.

    Elwood11-03-17 09:21

  • 0

    Og det er MEGET begrænset hvad der virker på din PS4, så jeg tror det bliver ret nemt at se.

    Bony11-03-17 10:37

  • ★★★★★★0

    Jep jep, min spørgsmål gik også mest på om man kunne frasortere det, som IKKE virker på PS4. :)

    Download-listen var jo et horrorshow på PS3, hvor det var helt umuligt at finde frem til spil mv. man havde købt gennem tiden, fordi man ikke kunne slette eksempelvis demoer og den slags derfra.

    Zero Cool11-03-17 11:13

  • 0

    Ahh, okay. Men som Elwood nævner, så er det slet ikke på listen. Derudover ér det blevet mere overskueligt inde i PSN-store.

    Bony11-03-17 11:46

  • ★★★★★0

    Har brugt en del af søndagen i selskab med Horizon Zero Dawn, og jeg må sige jeg er ret begejstret for det, spillet er meget far Cry'sk med resources og skill points, men det Univers som Guerrilla Games har opbygget finder jeg ret facinerende (det er her Far Cry spillene fejler mest) det lang tid siden jeg har siddet og tænkt over hvad som er foregået i et spils univers på den her måde, før jeg evt. får det hele serveret på et sølvfad.

    Man ser Bilvrag og store højhuse smadret og omfanget af naturen fuldstændig, og folk er røget tilbage til en mere primitiv levemåde med tribes osv. herudover er der self. de her mekaniske væsner der er dukket op og som jages for scrap metal og andet godt.

    Det sjovt og gå og finde armbåndsure og andre ting fra vores tid, som er high value for merchant's :)

    Og de egenskaber man får ret tidligt skal ikke spoiles her, gør at man har andre muligheder for og lære om spillets univers.

    Kampene mod de store væsner er også ganske sjove, og man har et fint udvalg af våben og redskaber, men det er klart Universet og den historie de har skabt der fanger mig mest, jeg går og læser alle dokumenter og andet medie for og lære mere om det hele, mens jeg sidder og tænker over, hvad som mon er sket her. Kort sagt jeg køber præmissen fuldstændig, og det skal Guerrilla Games dælme ha ros for :)

    Kigger nok lidt på Zelda igen snart også, ikke fordi jeg er træt af Horizon men mere for og sprede det lidt mellem de to så jeg ikke blot tonser igennem dem begge to med det samme :) Spiller på Wii U så er spændt på og se om performance er så slem som folk får det til og lyde som.

    Elwood13-03-17 10:00

  • 0

    Jeg har endnu ikke spillet Horizon: Zero Dawn, men det skal jeg klart når jeg engang om et par hundrede timer er færdig med Zelda.

    Jeg har unlocked ca. 1/4 af kortet, måske lidt mindre og jeg er på over 50 timers gametime. Det er et fantastisk spil, måske det bedste jeg nogensinde har spillet!

    Superknys13-03-17 17:24

  • ★★★★0

    Jeg er ved at blive lidt lun på Horizon: Zero Dawn. Den der underlige verden, hvor folk render rundt og skyder med bue og pil mod kæmpe robotter, fængede mig ellers ikke rigtigt, da jeg så de første trailers. Men jeg skal love for, at folk roser det til skyerne. 

    Det kunne godt blive det næste spil, jeg kaster mig over, når jeg er færdig med Blood and Wine DLC'en til The Witcher III. Det eller det nye Mass Effect. 

    thomsen13-03-17 17:53

  • ★★★★★0

    Ja historien har virkelig fanget mig :) Det er måske lidt sjovt og se en så livlig karakter der hopper og springer rundt, men så snart der skal snakkes med folk går den i Mass Effect mode med karakter der blot står samme sted og snakker med en. Det er jo self. sådan det gøres i andre spil, men det måske mest fordi det er så actiony på en anden måde end Mass Effect, at det tog mig lidt ud af det i starten. Og så er der nogle voice actors der ikke er hel så gode lidt overacting hist og her, men man snakker med så mange at det går fint.

    Men ja historien og universet tiltaler mig virkelig :)

    Mit forslag er og og spille på Hard, det startede jeg ud med efter anbefaling fra andre du kan jo ændre det hvis det blir for svært, men jeg har klaret mig overraskende godt med det, self. normal kan sikkert også gå og er også det jeg normal gør, medmindre andet anbefales, men easy skal ikke røres, fordi der får du stort set ikke brug for alle dine forskellige våben, og redskaber du har, da det er alt for nemt.

    Men self. vil man blot opleve historien er det en mulighed, men nu finder jeg også en del af kampene ganske sjove, detaljen med at man kan disable forskellige systemer på væsnerne er ret sjov og lege med.

    Crafting til ammo kan i øvrigt laves midfight, det er en stor hjælp.

    Nåja skal jeg komme med en kritik så er det lidt øv man ikke kan ændre sensitivity i spillet, så det tager lidt tid og vænne sig til, prøvede og slå aim hjælp til, men den ser ikke rigtig ud til og gøre noget, men jeg er ved og vænne mig til den højere sensitivity, still det havde været rart og ændrer på, måske i en patch.

    Hehe Ang. Zelda læste lige om folk's "frustration" med regnvejr og climbing det er den slags små historier der blot gør tingene så meget bedre :)

    Elwood13-03-17 18:45

  • ★★★★★★0

    Jeg har lige spillet lidt The Last of Us på min nye PS4 og jeg er kommet frem til to konklusioner:

    Holy shit, hvor er det spil meget nemmere at styre, når det bliver kørt på en maskine, som har overskud og ikke skal hoste afsted på hardware der reelt er for gammelt. Jeg synes stadig ikke at styringen er lige i skabet, men jeg bliver slet, slet ikke så frustreret over den, som da jeg prøvede spillet på PS3.

    Jeg skal have købt nogle dutter til de analoge sticks på controlleren, de smutter ret let ud af hånden på mig. Måske er det fordi jeg har brugt en Xbox 360-controller i lang tid, men der mangler lidt mere overflade til mine fingre.

    Zero Cool13-03-17 18:40

  • ★★★★★0

    Jeg har lige spillet lidt The Last of Us på min nye PS4 og jeg er kommet frem til to konklusioner:

    Holy shit, hvor er det spil meget nemmere at styre, når det bliver kørt på en maskine, som har overskud og ikke skal hoste afsted på hardware der reelt er for gammelt. Jeg synes stadig ikke at styringen er lige i skabet, men jeg bliver slet, slet ikke så frustreret over den, som da jeg prøvede spillet på PS3.

    Jeg skal have købt nogle dutter til de analoge sticks på controlleren, de smutter ret let ud af hånden på mig. Måske er det fordi jeg har brugt en Xbox 360-controller i lang tid, men der mangler lidt mere overflade til mine fingre.

    Men køre det så ikke med 60 FPS, synes jeg og opleve kan huske jeg slog det fra da jeg bedre ku li feel'et filmisk i det andet mode. det andet var lidt HFR for mig, men så kørte det self. også stadigvæk bedre på PS4.

    Elwood13-03-17 18:42

  • ★★★★★★0

    Jo, det kører med 60 fps, om det kører endnu bedre, fordi jeg har en Pro og har slået deres nye boost-mode til, skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke ved om spillet er understøttet af det.

    Zero Cool13-03-17 18:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen