Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Nå ja, et par interessante oplevelser ved at smække en PS4 til første gang.

    I december 2014 havde jeg åbenbart sikret mig en gratis digital kopi af Plants vs. Zombies til PS4, hvilket jeg lykkeligt havde glemt alt om. Så da jeg loggede ind på min konto, dukkede det op og jeg var superforvirret.

    Til gengæld dukkede Journey og Flower IKKE op under min konto, selvom jeg havde købt det til PS3 og burde have adgang til det på PS4 også. Der måtte jeg ind og finde spillet på PS Store og "købe" begge igen til 0 kr. Det var lidt fjollet.

    Men Sony skal have mad props for at gøre deres store brugbar, fordi den var godt nok langsom på PS3.

    Zero Cool13-03-17 19:03

  • ★★★★★0

    Horizon Zero Dawn lyder som et spil for mig. Det er også historien og universet, som har appelleret til mig i trailerne, og så nærmer jeg mig at have udforsket det meste i Final Fantasy XV. Skuffende at den har det samme med stillestående karakterer, man snakker med. Jeg så, at der var gjort en del ud af kropssprog og sådanne ting i Zelda, og det havde klart gjort noget for indlevelsen. Også lidt træls at næsten alle cafeer ligner hinanden. Men man spiller det selvfølgelig heller ikke for at gå rundt på cafeer, men for at dræbe monstre, og monstrene varierer nok til at gøre det sjovt. ;) 

    Lars!13-03-17 19:12

  • ★★★★★★0

    Jeg har hørt Horizon beskrevet som hvad Far Cry Primal kunne have været. Bortset fra settingen, er det ikke et superoriginalt spil, siges det, men settingen og de ting som er brugt fra andre spil, får spillet til at gå op i en højre enhed.

    Jeg regner oss' med, at det bliver det næste køb, måske sammen med de første tre Uncharted-spil, som jeg aldrig har rørt ved.

    Zero Cool13-03-17 19:20

  • ★★★★★0

    Der er ikke så mange rigtige originale spil mere når det kommer til AAA titles, medmindre man ser på Indie scenen hvor den største kreativitet sker, Uncharted serien som jeg elsker, er heller ikke videre original, men det hele er bare så gennemført og filmisk at det ikke gør mig det mindste :) HZ: Dawn ku lære meget af Naugthy Dog med og skrive karaktere, og animere ansigter og ND havde sågar små scener med dialoge choices i Uncharted 4 og det var milividt bedre end HZ Dawn's forsøg, men det er et skridt i den rigtige retning for Guerrilla games, det her er jo også hel nyt område for de herre, som før lavede FPS games med deres Killzone serie. Så af et første forsøg så er det godt gået, og jeg er spændt på og se mere fra dem som ikke er Killzone.

    Prob. med Primal er at det stadigvæk var ramt af Ubisofts cookie cutter method med towers, osv. og så var universet slet ikke underbygget nok, også lidt svære når det vitterligt foregår i fortiden, og man ikke kan snakke rigtig med folk på et forståligt sprog. Jeg forsvare ikke spillet, det var vitterligt noget hø. Men ja det er de her ting som Dawn undgår synes jeg. Primal var lidt for meget search and replace tenikken.

    Jeg anede lidt et lys for Ubisofts med Watch Dogs 2 primært fordi de her brød med deres clim the towers model, så det var et skridt på den rigtige vej, så er spørgsmålet blot om det var en onetime event, og de er vent tilbage til towers i det næste Asssins Creed jeg kan godt li serien, og facineres af universet, men ja det har sine fejl, så jeg vil ikke kaste mig ud i større snak om det lige pt. hehe, blot bruge det som eksempel på at jeg er spændt på om vitterligt har ændret formlen den her gang elelr WD 2 mekanikkerne eksisteree i et vakum.

    Uncharted serien ahh ja det er fedt og spille serien en efter en på den måde så vil du også hurtigt se, hvor langt den serie er kommet :)

    Elwood13-03-17 20:30

  • 0

    Hehe Ang. Zelda læste lige om folk's "frustration" med regnvejr og climbing det er den slags små historier der blot gør tingene så meget bedre :)

    Heh, ja, det kan godt være en smule frustrerende, når det regner på det forkerte tidspunkt. Men der er ALTID en vej op på en eller anden måde :P Især hvis man har bygget sit Stamina wheel godt op

    Superknys13-03-17 20:46

  • ★★★★★0

    Jeg er stadig så noob, når det kommer til gaming, at jeg ikke føler noget behov for originalitet. Jeg vil bare se, hvad mediet kan. :p 

    Lars!13-03-17 22:46

  • ★★★★★0

    Det er der også rig mulighed for, min pointe var blot et spil skal ikke nødvendigvis ha kritik fordi det er uoriginal, det er mange af de store og største spil, men de er derimod gennemført og med en god historie som regel, eller blot godt gameplay (Doom 2016) og det er det som jeg fanges af :)


    Elwood13-03-17 23:27

  • ★★★★★★0

    Damn, Jim Sterling får på munden af skøre Nintendo-fans, bare fordi han gav det nye Zelda 7/10.

    Also, jeg faldt i og bestilte Horizon og pakken med de første tre Uncharted-spil. Så har jeg i hvert fald spil til noget tid.

    Zero Cool14-03-17 12:45

  • ★★★★★0

    Hehe sådan :)

    Og ja nogen er bare lidt for crazy med det her med og gå op i karakterer som et spil får.

    Jeg spår dog du skal vænne dig en del til styring i Horizon, netop fordi du ikke kan ændre sensitivity, det kan du dog heldigvis i Uncharted.

    Elwood14-03-17 13:12

  • ★★★★★★1

    Forudbestilling på Full Throttle Remastered:

    www.gog.com/game/full_throttle_remastered

    Det virker åbenbart på stort set alt og har et beskedne systemkrav.

    Zero Cool14-03-17 18:26

  • ★★★★★2

    Forudbestilling på Full Throttle Remastered:

    www.gog.com/game/full_throttle_remastered

    Det virker åbenbart på stort set alt og har et beskedne systemkrav.

    Hvis du ikke har hørt om det, så tjek lige Thimbleweed Park ud også. Udkommer senere denne måned.

    thimbleweedpark.com

    David Lund14-03-17 19:53

  • ★★★★★★0

    Oh, jeg tror at jeg er stødt på det før, men har glemt alt om det igen. Takker for heads-up!

    Zero Cool14-03-17 19:54

  • ★★★★★0

    Nogen her som har erfaring med Mass Effect-spillene? Lidt interesseret i det nye, hvis anmeldelserne er gode. 

    Lars!14-03-17 19:54

  • ★★★★★0

    Hvis du ikke har hørt om det, så tjek lige Thimbleweed Park ud også. Udkommer senere denne måned.

    thimbleweedpark.com

    Lavet af mesteren ham selv Ron Effin Gilbert might I add :)

    Elwood14-03-17 19:57

  • ★★★★★★0

    Det er røget på ønskelisten på Steam.

    Zero Cool14-03-17 19:58

  • ★★★★★0

    Oh, jeg tror at jeg er stødt på det før, men har glemt alt om det igen. Takker for heads-up!

    No problem. Det ser fantastisk ud =)

    Nogen her som har erfaring med Mass Effect-spillene? Lidt interesseret i det nye, hvis anmeldelserne er gode. 

    Jeg prøvede desværre kun lidt af det første, hvor jeg virkelig ikke brød mig om actiondelene. Folk er dog henrykte over alt på nær slutningen på 3'eren. Det nye er en ny begyndelse, så man skulle gerne kunne spille det uden at have spillet de andre, hvilket jeg har tænkt mig at gøre. Du kan roligt forvente gode anmeldelser =)

    David Lund14-03-17 19:58

  • ★★★★★★0

    Jeg har spillet de to første Mass Effect og er ret glad for dem, men har ikke fået spillet treeren færdig endnu. Hvis man spiller dem i dag, kan de være lidt klodsede at have med at gøre, da det jo er gamle spil.

    Det er ikke noget, der generer mig som sådan, da jeg stadig spiller Knights of the Old Republic med jævne mellemrum og ME trods alt lige er det skridt nyere, men virker som en naturlig udvikling derfra.

    Jeg ser frem til det nye!

    Zero Cool14-03-17 20:05

  • ★★★★1

    Har fået købt en Switch, og spillet et par timers Zelda og Shovel Knight. Efter at have haft både PS3 og 4, så har jeg endeligt fundet endnu en konsol, der kommer til at gøre mig glad i mere end 10 minutter. 

    dyg14-03-17 20:15

  • ★★★★★0

    Haha Sådan ja jeg Switcher nok også på et tidspunkt :)

    Elwood14-03-17 20:42

  • ★★★★★★0

    Jeg er stadig mest tændt på WiiU, fordi der er nogle Wii-spil som jeg godt kunne tænke mig at spille, men det er jo også et spørgsmål om hvorvidt jeg får spillet de spil, samt om man stadig kan få controllere til svinet.

    Uanset hvad, skal jeg have en Mario Kart-maskine!

    Zero Cool14-03-17 20:49

  • ★★★★★0

    Skal hel klart ha det nye Mario når det kommer, og ja Mario Kart er fantastisk til Wii U, bare lidt underligt man ike kan spille horisontal splitscreen, men kun vertical.

    Elwood14-03-17 20:52

  • ★★★★0

    Du skal bare have 4 spillere, så er der både horisontal og vertikal split :) Vi har spillet det nogle gange på arbejde efter fyraften, hvor vi har spillet på vores 80" tv. Med fire spillere har hver spiller et 40" tv, så det er helt perfekt! Jeg glæder mig til vi kan spille Mario Kart på Switch, så vi kan bruge begge vores 80" skærme i vores store mødelokale på een gang, og spille 8 spillere! Det bliver stort!

    dyg14-03-17 21:41

  • ★★★★★0

    Ja ok det gir jo mening, men stadigvæk de gamle spil ku jeg spille med Horizontal og det ku jeg bedre li, det en lille ting, men jeg forstår bare ikke muligheden ikke er der, om det er noget teknisk eller bevist valg.

    Elwood14-03-17 22:00

  • ★★★★★0

    Damm det nye Mass effect ser skuffende ud, øjnene på mennskerne er hel livløse ansigterne stive i det, og dialogen det jeg har hørt ind til videre det virker blot som noget der læses op fra en teleprompt, virker slet ikke til og ha den sammenhæng til situationerne som det havde i de gamle spil, det virker bare som indtalt dialog der slet ikke påvirkes rigtig af hvad som sker. Animation ser også rimelig cut and paste agtig ud, damm jeg synes det virker som den dovnemands produktion af et Mass Effect spil, udfra det jeg har set og hørt af det indtil videre.

    Elwood17-03-17 01:07

  • ★★★★★0

    Damm det nye Mass effect ser skuffende ud, øjnene på mennskerne er hel livløse ansigterne stive i det, og dialogen det jeg har hørt ind til videre det virker blot som noget der læses op fra en teleprompt, virker slet ikke til og ha den sammenhæng til situationerne som det havde i de gamle spil, det virker bare som indtalt dialog der slet ikke påvirkes rigtig af hvad som sker. Animation ser også rimelig cut and paste agtig ud, damm jeg synes det virker som den dovnemands produktion af et Mass Effect spil, udfra det jeg har set og hørt af det indtil videre.

    Jeg trækker også mine ord i mig omkring garanteret positive anmeldelser. Jeg sad og så en halv times gameplay på Twitch i går, og synes det så ret kedeligt ud. Naturligvis kan det være, at jeg har fanget det helt forkerte øjeblik i spillet, men ud fra de par previews, jeg har læst, lyder det godt nok som en skuffende omgang. Det var de 210 kr ud af vinduet...

    David Lund17-03-17 06:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen