Animeret "Ghostbusters"-film skal holde franchisen i live

Paul Feigs "Ghostbusters" med kvindelige spøgelsesjægere fra sidste år, der var et reboot af Ivan Reitmans klassiske gyserkomedie fra 1984, blev mildt sagt ikke en succes hverken hos anmeldere eller publikum. Filmen blev et regulært flop ved billetlugerne. Ifølge producer Reitman selv blandt andet, fordi filmen kostede for meget at lave. Plus at han og instruktør Paul Feig var uenige om filmens retning.

Alligevel er Ivan Reitman ikke klar til at begrave konceptet, og han har nye planer for den engang så populære franchises fremtid: "Vi er hoppet ombord i at lave en animeret film, og vi er i færd med at udvikle live-action film," udtaler han og fortsætter: "Jeg ønsker at sætte alle disse historier sammen i et univers, der giver mening indenfor egne rammer. En del af mit job lige nu er at gøre netop det."

Planen er, at den animerede film skal ramme biograferne i 2019 eller 2020. "Det kommer an på, hvor hurtigt vi kan få det hele sat sammen. Det er vanskeligt at lave en animeret film," slutter produceren, der ikke kommer yderligere ind på detaljer om de kommende live-action film.

Det forlyder heller ikke, hvem der skal stå for instruktionen af de nye forsøg på at holde franchisen i live.

Kommentarer

Animeret "Ghostbusters"-film skal holde franchisen i live

  • 1

    Mere Ghostbusters, ja tak. 

    Mere falde-på-halen humor med uddankede komikere, nej tak.

    T'hain22-03-17 14:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen