Disneys "Vilde Rolf 2" får titel, logo og premieredato

Det har længe været kendt, at Disney havde en fortsættelse til den succesfulde og dybt originale animationsfilm "Vilde Rolf" fra 2012 i støbeskeen. Filmen var et arkadespils-eventyr om bulderbassen Rolf, der var mere end almindeligt træt af at spille skurken i videospillet "Vilde Rolf", og som for at opnå heltestatus tog på et forrygende eventyr på tværs af diverse arkadespil i selskab med racer-pigen Vanilje Von Schlick.

Nu har Disney så offentliggjort navnet på fortsættelsen, og den får originaltitlen "Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2" – med tilhørende logo, der kan ses herunder.

John C. Reilly og Sarah Silverman vil endnu engang lægge originale stemmer til henholdsvis Vilde Rolf og Vanilje, og derudover vil Jane Lynch og Jack McBrayer også igen være at finde på rollelisten som Sergent Calhoun og Fix-det Felix. 

I instruktørstolene sidder Rich Moore, der også instruerede "Vilde Rolf", og Phil Johnston, der skrev manuskriptet. Moore udtaler om den nye film: "At lade disse karakterer, som vi elsker, træde ind i det enorme internet har givet os så meget at udforske. Vores produktionshold har arbejdet hårdt på at designe en verden, som vi alle synes vi kender – internettet – men så vise det på en helt ny, fantasifuld måde."

Fortsættelsen vil endnu engang have venskabet mellem Rolf og Vanilje i højsædet, alt imens vi kun kan gisne om, hvordan i al verden Rolf vil bære sig ad med at destruere vores allesammens elskede internet.

"Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2" får amerikansk premiere 9. marts 2018.

Kommentarer

Disneys "Vilde Rolf 2" får titel, logo og premieredato

  • 0

    Hvordan i alverden kan de ikke have kaldt den "Ralph Wrecks The Internet"? Det virker som en stor bommert i mit hovede.

    Superknys30-03-17 23:25

  • ★★0

    Hvordan i alverden kan de ikke have kaldt den "Ralph Wrecks The Internet"? Det virker som en stor bommert i mit hovede.

    Det må være fordi Disney insisterer på, at filmen hedder "Ralph breaks the internet: Wreck-it Ralph 2" således at ordet "wreck(s)" ikke optræder to gange i titlen...

    Thomas Fenger31-03-17 07:06

  • 1

    Ja, det må være sådan noget. Jeg synes bare det er en kææææmpe missed opportunity

    Superknys31-03-17 15:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen