Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Normalt gør jeg også men det er dog mest galt når det er sådan noget med find de her 200-300  underlige ting, så står jeg af.

    Tresaures i Uncharted kan jeg nu også godt li, fordi det reelt er en skattejagt :)

    Elwood12-04-17 14:37

  • 0

    Battlefront 2 leaked trailer

    vimeo.com/212842535

    Vi ved der kommer en single player kampagne deri og ud fra traileren virker det til vi skal spille som en Storm Trooper eller lign? Hvertfald en på de ondes side. Jeg håber det bliver ligesom i Battlefield One, hvor der er flere små vignetter man spiller igennem.

    Er lige kommet hjem fra Gamestop, hvor jeg købte Gears of War 4 JD on bike figuren, der er alt for vild! Kvaliteten er høj og så er der lys i den alle mulige steder. Sat ned fra 1300 til 300.

    www.google.dk/search

    Med hensyn til collectibles i spil, så elsker jeg det. Jeg elsker at bruge tid på at undersøge et kort og finde alle de små skatte rundt omkring. Som du nævner Elwood, så er det rigtig fedt i Uncharted, da det vitterligt er en skattejagt man er på. Jeg har gang i Legend of Zelda: Breath of the Wild lige nu, hvor man kan finde 900 Korok Seeds i alt. Jeg er på 400 nu, uden brug af guide og tænker jeg vil have alle sammen. Jeg kommer dog til at tage en guide i brug.

    Superknys12-04-17 15:59

  • ★★★★★0

    I Final Fantasy XV brugte jeg en halv time på at finde 6 gule frøer. Det var især nr. 6, som tog tid. Dødens pølse. 

    Lars!12-04-17 18:03

  • 0

    Jeg elsker også collectibles og kan bruge utallige timer. Før i tiden kunne jeg godt lede efter samme type genstande en hel nat uden at blive træt af det.

    Bony12-04-17 20:29

  • ★★★★★0

    Jeg vil bare slå ting ihjel. 

    Lars!12-04-17 21:44

  • ★★★0

    Jeg får løst til at slå ting ihjel efter jeg har ledt efter collectibles.

    Okay helt så slemt er det måske ikke, men det varierer fra spil til spil. Nogle spil tester min tålmodighed mere end andre. Der var specielt nogle sidequests i FF XV som var lidt af en prøvelse på den konto som Riqon også nævner. 

    Essal12-04-17 23:51

  • ★★★★0

    Ok, jeg er faktisk begyndt at blive en smule hooked på Bloodborne nu.

    Jeg er ved at have mere styr på den grundlæggende mekanik, selvom det naturligvis stadigvæk glipper ret ofte. Jeg har endnu ikke tævet den første boss, og efter at have rendt ind i ham en enkelt gang, så tror jeg sagtens, jeg kan nøjes med at dalre rundt i Central Yharnam de næste par uger eller tre og hyggemyrde tilfældige modstandere i stedet. 


    Det tog mig noget tid at vænne mig til, at alle monstre re-spawner, når man dør eller futter en tur til Hunter's Dream. Jeg går ud fra, at det er fordi, de simpelthen skal betragtes som kanonføde og omvandrende bankbøger, så man konstant har en mulighed for at tjene blood echoes og opgradere. 


    Foreløbige indtryk er, at det er et vildt flot spil, der kan være helt vanvittigt frustrerende, men også sært dragende. :)

    thomsen15-04-17 13:34

  • ★★★★0

    Åh, jeg opdagede lige, at det jo allerede er om lidt over en uge, at Outlast 2 udkommer. Et af mine mest ventede spil i år!

    Jeg hælder egentligt mest til at købe den fysiske udgave, der åbenbart kommer til at hedde Outlast Trinity og kommer til at indeholde både Outlast, Whistleblower og Outlast 2. Men på den anden side, så vil jeg jo gerne have fat i det hurtigst muligt, så det er med at se, om der er nogen butikker i nærheden, der får det på lager på dagen.

    Trinity-udgaven ser i øvrigt ud til at være overraskende billig, så jeg er spændt på at se, hvor meget de tager for den digitale version af 2'eren. 

    thomsen15-04-17 13:40

  • ★★★★★0

    Er det allerede tid til Outlast 2? Dear lord jeg har meget at spille igen nu...

    David Lund15-04-17 15:58

  • ★★★★★0

    Star Wars Battlefront 2, Space Combat Confirmed, og der blir spillet som en ny Empire karakter, samt andre som Luke Skywalker, Kylo Ren, samt andre

    Håber det blir mere fleshed out story, og ikke blot moments som med Battlefield 1.

    Elwood15-04-17 22:12

  • ★★★★★2

    Lige blevet færdig med Horizon Zero Dawn, og det har været en ren fornøjelse fra start til slutning, gameplayet ku jeg rigtig godt li faktisk elskede combat, men det er klart historien der trak i mig, det er længe siden jeg har oplevet så intressant en historie stor tak til John Gonzalez for den del, og den formåede også og overraske mig, da jeg troede jeg havde regnet ud hvad der havde forgået, formår spillet igen og overraske mig positivt. Jeg skal ikke komme ind på selve historien da den skal opleves. Blot opfordrer til man læser alt, man kommer i nærheden af og self. Husk og gå modsat retning af hvad objective indikatoren viser, indtil du er sikker på du har læst og hørt alt det pågældende sted.

    Spillet formår også og give en afrunding på historien, som føles tilfredstillende, og ikke franchise baiting, som andre, self er det en kommende franchise og de viser da også en after credit ting, men det jo blot for og lade døren stå åben. Den historie der er i spillet og de spørgsmål man stiller får man svar på.

    Så ja igen godt arbejde fra guerilla Games med deres første afbræk efter deres Killzone serie, kan godt være i har været en 5-6 år om det her, men det ses dælme også tydeligt, det her univers vil jeg gerne besøge igen :)

    Elwood16-04-17 20:14

  • ★★★★★0

    Jeg er vild med spillet. Jeg udsætter main questene, da jeg ikke vil, at det skal slutte. :) 

    Lars!16-04-17 22:58

  • ★★★★★0

    Det gjorde jeg også :) 

    men da jeg løb tør for side Quest og errands måtte jeg gå videre. Og bare rolig spillet kommer vidt omkring og ting blir ikke rushet med historien, det er længere end man umiddelbart måske tror, hen mor slutningen kommer der massiv info dump, oghar man læst alt op til da med dagbøger, eller hvad man vil kalde det så har det endnu støre slagkraft.

    Elwood16-04-17 23:24

  • ★★★★★0

    Spillede det gennem på hard, ved godt for plat. At man skal gennem på den sværeste sværhedsgrad, men der er ting mod slutningen jeg allerede nu spår vil drille mig, hvis jeg går det, så jeg skal lige koble lidt fra før jeg prøver på det.

    Elwood16-04-17 23:27

  • ★★★★★0

    Læste også at John Gonzales havde skrevet historien om en del gange, og ku godt li det med at de startede med miljøet, old civilation, red haired Girl kæmper mod dinosaurer robotter, og det var så hele grunden bag der sku begrundes, som i, hvis de havde robotter de kæmpede imód, hvordan ku folket så være så primitive, og alt det var noget han brugte lang tid på og skrive og finde på. Så det synes jeg var intressant og læse om.  

    En af hovedmændene bag spillet mener det var chefen fra guerilla games lavede også interview med Neil Druckmann omkring Horizon, hvor de snakkede om processen bag, og tankerne bag hoved ide'en ret intressant og høre lidt om.

    Elwood16-04-17 23:40

  • ★★★★★0

    Jeg så faktisk det interview i går, ret fedt at høre tankerne bag :) 

    Lars!17-04-17 00:07

  • ★★★★★★0

    Damn, så udkommer Mario Kart jo snart, samt rat der minder om dem til Wii. Ikke tosset.

    Det ku' være, at man snart skulle købe en Switch.

    Zero Cool19-04-17 14:20

  • ★★★★★0

    Altså ret er jo blot en plastik holder til motion control styringen, du siger ikke det er måden du spiller de spil på eller ?

    Husk blot ikke og lade konsollen sidde i holderen for længe, I don't know, men lyder som om de bender hvis de sidder for længe, nåja og ridser når man tager den ud af holderen, hvis ikke man er opmærksom.

    Elwood19-04-17 14:36

  • ★★★★★★0

    Jep jep, det er det. Men jeg forestiller mig, at det er lidt bedre at bruge, når man har fede fingre og controllerne er så små. :D

    Zero Cool19-04-17 14:36

  • ★★★★0

    Det er også sådan jeg har spillet Mario Kart på Wii U. Det er fedt, når man sidder fire mand i sofaen, og man alle fire kører på den måde. Det giver ekstra morskab!

    Og ja, jeg køber det helt sikkert også! Derudover hopper jeg på Puyo Puyo Tetris, når det kommer! Mit sidste køb var Just Dance, som mest af alt er pga. kæresten, men det er sgu faktisk ganske sjovt og hyggeligt.

    dyg19-04-17 14:49

  • 0

    Husk blot ikke og lade konsollen sidde i holderen for længe, I don't know, men lyder som om de bender hvis de sidder for længe, nåja og ridser når man tager den ud af holderen, hvis ikke man er opmærksom.

    Det er rigtigt, at nogle har oplevet de bender og andre har oplevet de ridser, men det er et absolut fåtal. Der vil altid være problemer for nogen, med ny hardware, sådan er det bare.

    Jeg har spillet 160 timers Zelda, 150 af timerne hvor den sidder i docken, og jeg har ikke oplevet at den bender på nogen måde. Selvfølgelig kan man godt ridse den, men hvis man bare passer en lille smule på sin konsol, så er der altså ikke noget at være bange for. Det handler bare om ikke at sætte den ned willy nilly, men at gøre det lige.

    Superknys19-04-17 15:02

  • ★★★★0

    Fik endeligt smadret den første boss i Bloodborne. Har brugt lidt tid på at opgradere styrke, HP og stamina og samle en stak molotovcocktails sammen, så jeg kan snart kan forsøge mig mod boss nummer to. Jeg er ved at have rimeligt styr på kontrollen - især combo'en med L2 parry + R1 visceral attack. Blev dog nødt til at ofre en del blood echoes på pistolen. Jeg havde valgt blunderbuss'en som startvåben, og ved boss fights er den lige en tand for langsom til at reagere for mig (eller rettere: jeg er lige en tand for langsom til at reagere). 

    Det er godt nok en syret verden!

    Selvom jeg virkeligt er begyndt at kunne lide det, så er jeg sådan set også enig i noget af den kritik, som det og Souls-spillene har fået vedr. sværhedsgraden. Souls-spillene har en meget højlydt fanskare, der elsker at fortælle folk, at det bare handler om at prøve igen og igen og ikke give op, og at det er den hårde sværhedsgrad, der er hele pointen. Men min opfattelse efter at have læst ret meget om spillene på nettet er, at en stor del af dem alligevel ender med at bruge online-guides til at klare sig igennem boss fights - og så giver det jo ikke nogen mening. 


    Det bliver også ofte fremhævet, at Souls-spillene er en tilbagevenden til oldschool spillene fra 80'erne, hvor man netop måtte prøve igen og igen (og igen) for at komme videre og blive bedre til timing og styring. Men det er lidt et falsk argument, for i modsætning til de gamle spil så har Souls-spillene jo netop en auto-save-funktion. Den gemmer godt nok ikke løbende, som mange moderne spil har en tendens til at gøre, men kræver, at man får adgang til et save point. Og derfor mister man, ligesom fx i Alien: Isolation, noget af den investerede spilletid og nogle af sine fremskridt, hvis man dør, længe efter man har gemt sidst. Men man er stadigvæk ikke sat helt tilbage som start som i de gamle spil.

    Som sagt, jeg er begyndt at blive rigtigt glad for Bloodborne. Men "Årets spil 2015"? Nej, ikke for mig, det kan jeg allerede nu sige. 

    thomsen19-04-17 17:16

  • ★★★★★★0

    Knægten er nået rigtigt langt i Tomb Raider. Det er sgu godt gået af en på 6! Han har været ved at give op undervejs, men jeg har opfordret ham til at give det en chance mere, og når han så har fundet ud af hvad han skal, så er han fyr og flamme. Jeg har hjulpet til og vi har enkelte gange måtte ty til en YT walk thru, men det er kun, hvis det var helt umuligt at regne gåden ud. (Ofte bare at rende tilbage, men det tænker man ikke lige på i et forward spil.)

    Og det er et super godt spil, med en god historie.

    davenport19-04-17 18:57

  • ★★★★★★0

    Saints Row 2 er gratis på GOG i øjeblikket.

    Zero Cool20-04-17 14:11

  • 0

    Jeg har lånt Bloodborne, så det har jeg spillet en 15-20 minutters tid. Er allerede død to gange, så det skal nok blive et frustrerende spil. :-D

    Bony21-04-17 01:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen