Første billeder fra Harry Potter-spinoff

Magien er tilbage! De første billeder fra den kommende Harry Potter-spinoff, "Fantastic Beasts and Where to Find Them", ser nu dagens lys. Blandt andet på forsiden af Entertainment Weekly, der prydes af Eddie Redmayne i rollen som magizoologen Newt Scamander.

Billederne kan ses her.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" er baseret på en biografisk skolebog fra troldmandsskolen Hogwarts skrevet af Newt Scamander. Filmen følger efter sigende hans søgen efter viden om alskens magiske væsner, 70 år før Harry Potter kommer til verden.

Efter alt at dømme ser "Fantastic Beasts and Where to Find Them" ud til at lægge sig i samme stil og tone som "Harry Potter". Filmen instrueres da også af David Yates, der stod for de sidste fire film i "Harry Potter"-serien.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" har dansk premiere 17. november 2016.

Kommentarer

Første billeder fra Harry Potter-spinoff

  • ★★★★★0

    Hmm where is the Tardis ?

    Elwood 4-11-15 20:30

  • ★★★★★1

    Fine billeder, flotte kulisser og pæne kostumer. Så håber jeg, at Eddie Redmayne ikke overspiller, og at historien ellers er noget værd.

    Lars! 4-11-15 20:41

  • 0

    Bare de ikke gør med "Harry Potter", som Peter Jackson gjorde med "Ringenes Herre", da han valgte at lave "Hobitten". 

    Skrækscenariet er at alvoren fra de sidste David Yates-film går igen i "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Det var noget af det, "Hobitten" gjorde galt; den blev eksekveret i samme gravalvorlige tone, selvom historien slet ikke ejede tyngden fra "Ringenes herre".

    Nu ved jeg imidlertid ganske lidt om JK Rowlings bog, "Fantastic Beasts...", men noget siger mig, at der ikke er så meget på spil som i "Harry Potter", hvilket er fint nok, så længe den inviterer til en lettere, mere humørfyldt tone, der især kendetegner de to første "Harry Potter"-film.

    benjamin51 5-11-15 13:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen