Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • ★★★★★★1

    Jeg hører lidt blandet Shu-bi-dua, deres første 8 albums og uanset hvad man måtte mene om denne ærkedanske gruppe og jeg har hørt mange meninger, så må jeg bare erkende at der er mange perler imellem. Det er samtidig lyden af min barndom i lejligheden på Møllebakken med min mor, far og to storesøstre, hvor radioen ofte kørte og netop disse sange var så populære. Det var sange vi skrålede mens vi gyngede på legepladsen og som alle kendte. Jeg har en hund med 4 poter:-)

    T. Nielsen 4-11-15 08:59

  • ★★★★2

    Jeg hører Chet Baker. Mest vokalisten Chet Baker pt. efter at have nydt et par koncerter fokuseret på "det" på The Standard i København. Vidunderlig musik.

    Bruce 4-11-15 09:03

  • ★★★★★★2

    Elvis, Dylan, Shakin' Stevens og andre der giver den gas med diverse julesange:) Jep, jeg er måske sær på den måde, men jeg både elsker julen og en hel del julesange.

    T. Nielsen 5-11-15 10:33

  • 0

    Har også hørt en del Chet Baker på det seneste. Det er bare dejlig musik. Har været glad for manden i mange år, men haft et noget begrænset udpluk af hans katalog, med Spotify er der pludselig adgang til en masse. 

    Collateral 6-11-15 08:49

  • ★★★★1

    Ja netop. Spotify har en masse med manden. Det er herligt. Nyder pt albummet Ideal.

    Bruce 6-11-15 09:34

  • 0

    Jeg har lyttet en del til albummet Chet fordi jeg har dyrket hans lidt mere melankolske side. Glæder mig i øvrigt til at få set filmen om ham med Ethan Hawke.

    Collateral 6-11-15 12:34

  • ★★★★★1

    Julemusikken er kommet i hus! Jeg skifter lidt mellem de religiøse/kirkelige og de gode gamle oldies (Bing Crosby, Frank Sinatra, etc.)... og engang i mellem springer Mariah Carey også ind i billedet og strutter lidt (don't tell my wife). 

    Lars! 6-11-15 14:34

  • ★★★★★★0

    Hun er så lækker, at hun burde ha en bøde...

    davenport 6-11-15 16:37

  • 1

    Mumford and Sons...igenigen :)

    Wimmie 6-11-15 21:26

  • ★★★★1

    Ja Collateral, ser også frem til den film!

    Bruce 9-11-15 14:08

  • 1

    Queen. Fordi det er pisse fedt!

    Bony 9-11-15 17:47

  • ★★★★1

    Alt muligt blandet. Har genfundet Regina Spektor for nyligt, så hun rålyttes der til, sammen med lidt Joanna Newsom i den lette kategori. Et my tungere er Ghost, som jeg er ved at forberede mig til koncert med på lørdag. Og i den tungere ende er jeg lige blevet introduceret til Deafheaven, der kommer til Kbh til marts, som jeg har skyndt mig at købe billet til.

    dyg 9-11-15 20:27

  • ★★★★★★0

    David Bowie: Aladdin Sane

    Det er sådan et pissefedt svingende album!!! 

    T. Nielsen21-11-15 18:57

  • ★★★★0

    Lige nu Culture Club - Mister Man.

    Hvorfor? Fordi det er den der spiller nu i et random afspil af musikken på min pc.

    Åkepool22-11-15 22:36

  • ★★★0

    The Blue Van

    Det startede som arbejde, nu er det næsten en passion. For fanden, hvor jeg synes, det er godt!

    HonoDelLoce23-11-15 10:18

  • ★★★★★★0

    Jeg har lige opdaget Wolf Alice og lytter til en koncert med dem på YouTube. De minder ret meget om slut-80'er og start-90'er støjrock/shoegazing.

    Zero Cool23-11-15 10:28

  • ★★★★0

    Ovenpå hosten og snøften, blev weekenden indendøre og vi hyggede med Sound of Music. Det betyder, at soundtracket pt. kører på repeat derhjemme. Formidabel film.

    Christopher Plummers stemme hørte man jo desværre aldrig. Han blev dubbed og først i denne weekend faldt jeg over et klip, hvor man havde taget lydklip fra privatsamler og mikset med filmen. Jeg fandt personligt, at Plummers stemme så absolut er god nok til at have været brugt. Ja faktisk har stemmen lige den rette følsomhed til at have været perfekt i Edelweiss nummeret.

    “To further shake me up, our first recording session was upon us. Daunting is not a strong enough word to describe it. Julie and I stood side by side in a small glassed-in cubicle facing two microphones. Surrounding our prison cage sat 75 musicians like hungry jackals waiting to pounce, led by their keeper, Irwin Kostal.

    Warbling softly into a mike is far more difficult than singing full out in a theatre as I was later to discover. One is much more likely to catch and collect “frogs” in the throat, whereas projecting usually gets rid of them. I tried so hard not to look like a complete basket case. Julie, sensing my nerves, took hold of my hand and held it throughout the session. It must have taken her days to recover the use of it afterwards, I had squeezed it so hard.

    No matter how diligently I’d slugged away at my lessons, I was still untrained as a singer. To stay on a long-sustained note was, for me, akin to a drunk trying to walk the straight white line, whereas you can bet the very first cry that Julie let forth as she emerged from her mother’s womb was in perfect pitch! Listening to the playback, there was no disputing we were on separate planets. In the end, Robert Wise managed to hire someone to take care of my elongated passages, and the balance was somewhat restored.”

    Bruce23-11-15 12:31

  • ★★★★★★0

    Sidder og nyder Bruce Springsteens 1980 koncert fra boksen The Ties That Bind, med lyden på surround-anlægget på max:-) 

    Jeg vidste efter 5 koncerter med bossen at han var en performer af Guds nåde og Out of This World, men dette er vanvid!!!!!!! FUCK det gad jeg godt have oplevet på stedet:-D

    T. Nielsen22-12-15 20:55

  • ★★★★★★0

    Sidder og nyder Bruce Springsteens 1980 koncert fra boksen The Ties That Bind, med lyden på surround-anlægget på max:-) 

    Jeg vidste efter 5 koncerter med bossen at han var en performer af Guds nåde og Out of This World, men dette er vanvid!!!!!!! FUCK det gad jeg godt have oplevet på stedet:-D

    T. Nielsen22-12-15 20:59

  • ★★0

    Schiller - Tysklands p.t. bedste elektroniske band, med bl.a. numre som 'Das Glockenspiel', 'I Feel You', 'Miles and Miles', 'The Silence'.

    https://www.youtube.com/watch?v=F2IONIqqjMM

    https://www.youtube.com/watch?v=l-kKNb1cPew

    https://www.youtube.com/watch?v=HJ29Oywu9k8

    https://www.youtube.com/watch?v=PVXl80Qv_uk

    Schillers musik er simpelthen den bedste jeg har hørt i mange år! Og bandet er bedst live.

    BN22-12-15 21:10

  • ★★★★1

    Nice one Thomas :-) Tillykke med boksen. Det var den første koncert jeg så, 2. maj 1981. Tjek lige vanvidslisten. Han var meget vild dengang ;-)

    http://www.setlist.fm/setlist/bruce-springsteen/1981/brondby-hallen-copenhagen-denmark-5bd7afe8.html

    Fedt at se den tour igen. Han spiller live på HBO den 19. marts fra The Joint i Vegas. Sidste koncert på mini River touren. Kun med bandet.

    i øvrigt tjek ham ud til No Nukes koncerten på hans 30 års fødselsdag. Han går helt amok.

    Quarter to Three

    http://youtu.be/qUksPONKOrc

    Thunder Road 

    http://youtu.be/UvQt30tjtRA

    Bruce23-12-15 00:05

  • ★★★★0

    Fandt en playlist på Tidal, der har en bunke sange fra Fallout 4 i sig.. Åbenbart har jeg ikke fået nok af sangene ingame endnu.

    dyg23-12-15 13:44

  • 0

    Jeg hører Bloodhound Gangs nyeste album "Hard-Off". Det er nøjagtigt ligeså dumt, sjovt og .. tja, melodisk, som de tidligere albums. Er man til BHG, så vil man bestemt ikke blive skuffet over dette album. Tredje gennemlytning siden i morges og jeg er stadig på. :)

    Bony23-12-15 18:08

  • ★★★2

    Joy Division - Closer

    En af kærestens gaver til mig er dette album på vinyl. Det er blandt mine all time favoritter, lækkert at høre det første gang på sort.

    Dolphinfriendly23-12-15 19:52

  • ★★★★★★1

    Ha ha det jo sygt Bruce:-D the wild man of rock and roll:-) 

    Jeg misunder dig at du rent faktisk har oplevet bossen dengang og kæft en setliste!!!!!!!!! 

    Tak(Y)

    T. Nielsen23-12-15 20:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen