Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Nej, man kan godt køre VR på en standard PS4.

    Hvis der kommer nye VR-headsets, bliver de sikkert annonceret til E3 i weekenden.

    Zero Cool 9-06-17 13:30

  • ★★★★★0

    Lige et par spørgsmål til dem som har PlayStation VR.

    Skal man have en PlayStation Pro for at bruge VR, læser forskellige svar rundt omkring.

    Hvordan er 3D'en?

    Og har Sony offentlig gjort nogle nyere/forbedret VR headset i den nærmeste fremtid?

    Skal man have en PlayStation Pro for at bruge VR, læser forskellige svar rundt omkring.
    Nej blot PS4, PS4 Pro køre det dog bedre på, men kan fint køre på PS4 JOhan har sådan en.

    Hvordan er 3D'en?

    3D'en var jeg også skeptisk ved i starten da jeg kun havde set det på PC som er noget kraftige, men udover Screen door effekten, som stadigvæk godt kan ses når man har dem på var ikke noget jeg tænkte over så snart jeg sad i min egen X-Wing, Demo'en med Haj buret virkede også ganske godt, man følte sig lille, når man er nede på bunden

    Og har Sony offentlig gjort nogle nyere/forbedret VR headset i den nærmeste fremtid?

    Nej intet af den grad, men tror heller ikke de gør endnu, PSVR er relativt nyt, og der er ikke en gang så mange ting ude af rigtige titler endnu udover RE7 og det her Farpoint som er hel nyt. Så det ville være ret dumt tror jeg af Sony og allerede nu annocere noget nyt, når de ikke engang har nogle rigtige store titler endu pt. udover de få som er der nu her.

    Så tror E3 i år handler om og vise, hvad der er arbejdet på fra Launch og så til nu.

    Elwood 9-06-17 13:59

  • ★★★★★0

    Du behøver ikke Pro.

    Hvad mener du med 3D'en? Altså selve den virtuelle verden eller hvordan? Virker rigtig fint. Du bliver lidt søsyg de første par gange, men du vænner dig til det.

    Ingen nye VR-headsets er planlagt til PS4. Tror heller ikke der kommer andre, men fremtidsplanerne for VR bliver nok afsløret på E3.

    EDIT - og igen glemte jeg at tjekke næste side =l

    David Lund 9-06-17 14:00

  • 1

    Jeg glæder mig som en sindssyg til at E3 kommer igang! Det er et af årets højdepunkter for mit vedkommende og jeg har taget ferie, som jeg gør hvert år.

    EA

    EA er som regel altid den kedeligste synes jeg, da det står på sports spil, Battlefront II (Battlefield næste år), Need for Speed og så må indie spil. Det er dog de små indie spil jeg kommer til at være mest interesseret i. Der er offentliggjort en efterfølger til Unravel, som jeg virkelig elskede, så det er jeg spændt på at se noget fra.

    Som du skriver, så tror jeg også Any Hennigs Star Wars spil bliver vist frem med kun en trailer, da alt fokus skal ligge på Battlefront II, men jeg håber vi bliver overrasket med en gameplay trailer.

    Jeg håber for guds skyld ikke vi får en Pele situation igen. I guder hvor var det kedeligt at høre på værten og ham mumle i alt for lang tid!

    Microsoft

    Microsoft er den konference jeg ser aller mest frem til, da de virkelig har noget at skal have vist frem. De har teaset Scorpio perfekt indtil videre, så nu skal de bevise at de har noget at have det i. Der skal nye IP'er og exclusives på banen. Jeg tror godt konsollen kunne ende med at hedder Xbox One Scorpio, eller Xbox Scorpio eller noget andet i den stil, da de har brugt Scorpio utroligt meget i alt deres teasing på diverse sociale medier. Aldrig er et kodenavn blevet brugt så meget.

    Jeg håber ikke Crackdown har skiftet alt for meget stil, da jeg virkelig var vild med hvordan det så ud for et par år siden. Jeg tror ikke det er holdt tilbage, fordi de er begyndt forfra, men simpelthen fordi det er en perfekt titel at vise Scorpio frem med og så tror jeg de offentliggør at spillet udkommer sammen med konsollen.

    Sea of Thieves ser så vanvittigt underholdende ud. jeg har desværre ikke været med i betaen, så jeg kan ikke udtale mig om gameplay, men min storebror har prøvet det og han morede sig gevaldigt de par timer han spillede. Jeg vil dog gerne se hvad spillet ellers byder på, for det vi har set indtil videre, kan ikke holde i længden. Hvad går de forskellige quests ud på, er der en historie del, sådan nogen ting.

    Det jeg håber på aller mest fra Microsoft, er en offentliggørelse af Ori and the Blind Forest 2. Ori and the Will of the Wisps blev rygtet sidste år. Det første spil er noget af det smukkeste, i både historie, grafik og musik, jeg nogensinde har spillet.

    Bethesda

    Jeg har ikke de store forventninger til Bethesda, men jeg glæder mig til at se hvad de byder på. Jeg tror ikke vi får Doom SP DLC, men jeg er ret sikker på vi får Wolfenstein: The New Colossus og det glæder jeg mig enormt til at se! New Order var en dejligt gammeldags shooter, som jeg gerne ser mere til. Jeg håber de holder sig til SP og ikke blander en ligegyldig MP del ind i det.

    Derudover er der ikke det store jeg ser frem til, men jeg glæder mig til at se Todd Howard på scenen, da han udstråler en karisma jeg virkelig godt kan lide. 

    PC Gaming Show

    Absolut ingen forventninger og jeg ender nok også med at springe det over, ligesom jeg har gjort de sidste par år.

    Ubisoft

    Jeg ser frem til Far Cry 5 og til at se om de har rystet posen lidt, da serien godt kunne trænge til det. Med det sagt, hvis det ligner 3'eren og 4'eren skal jeg spille det alligevel, da jeg har brugt mange gode timer med de spil.

    Jeg tror godt du kan forvente at se en del til Assassins Creed Elwood, da det med sikkerhed udkommer til efteråret. Far Cry er første til Februar, så de skal have hvertfald en stor titel til efteråret. Jeg er spændt på at se Assassins Creed, men jeg har endnu ikke kunnet lide nogen af de spil jeg har prøvet i serien, så det kommer jeg højst sansynligt også til at springer over.

    Som dig, så glæder jeg mig også til deres One More Thing og håber også det er bedre end de kedelige Steep.

    Aisha Tyler er ikke vært i år og det er jeg ret træt af :( Jeg synes hun har gjort det virkelig godt og hendes gaming glæde synes jeg skinner igennem, de år hun har været vært.

    Sony

    Jeg glæder mig selvfølgelig til Sony, men faktisk ikke så meget som jeg troede jeg ville. Sony har haft et godt år og det bliver mindste lige så godt det næste år tror jeg.

    Death Stranding får du ikke at se. Kojima har bekræftet at det ikke vil være at finde til E3 i år, hvilket jeg kun tror er en god ting. Det spil er mindste 2-3 år væk, så gem det lidt væk og vis noget når vi er kommet tættere på.

    God of War og Days Gone bliver vist frem igen. Days Gone bliver helt sikkert udgivet i år, da Sony Bend har arbejdet en del år på spillet. Jeg ser frem til at se mere til det.

    Jeg har aldrig været vild med God of War, men den nye stil er lige mig, så det skal jeg helt sikkert spille. Jeg tror vi kommer til at se en stor boss kamp, for at vise gamle fans, at der stadig er noget af den gamle model i spillet. Jeg kunne godt forestille mig at det også bliver udgivet i år, eller hvertfald til foråret næste år.

    Spider-Man er jeg utroligt spændt på, ikke mindst fordi det er Insomniac Games der laver det. Jeg har svært ved at tro på, at fx scenen fra sidste års trailer, hvor han hopper gennem en café er gameplay, men jeg tror vi får det at se i år. Jeg tror måske Spider-Man kunne få en udgivelse i år, for at spinne guld på Homecoming der udkommer i bio snart og på bluray til efteråret. Og så tror jeg vi får film kostumet at se i spillet, for at skabe endnu mere hype for begge produkter.

    Uncharted: Lost Legacy. Der er ikke så meget at sige. Jeg skal 100% spille det og jeg behøver egentlig ikke se mere.

    Jeg tror ikke vi får gameplay at se fra Last of Us 2, da jeg ikke tror de er så langt med spillet. Det udkommer tidligst efteråret 2018, men mere realistisk tror jeg er foråret 2019.

    Genrelt glæder jeg mig til at se hvad Sony ellers overrasker med, da jeg tror det bliver en konference meget ligesom sidste år, hvor det var trailer på trailer i en lind strøm.

    VR? Tja, jeg er sku ikke sikker på vi ser så meget til det. Jeg kan ikke helt forstå Sony, med hensyn til VR. De har stort set ikke snakket om det, siden det udkom.

    Nintendo

    Udover Microsoft, glæder jeg mig aller mest til Nintendo. Jeg er Nintendo fan, mere end jeg er noget andet.

    Super Mario Odyssey ser så vildt fedt ud og jeg glæder mig til at se noget mere uafbrudt gameplay.

    Det er en utroligt kort Spotlight/Direct de kommer med i år, 30 min har de sagt. Men det hænger dog nok sammen med, at de offentliggør en masse ting i de 30 min og så ser vi meget mere til de forskellige ting i deres Treehouse stream efterfølgende.

    Det blev noget af en wall of text, men som i nok har regnet ud, så glæder jeg mig enormt!

    Superknys 9-06-17 18:13

  • ★★★★★★0

    Har ikke haft mulighed for at prøve VR endnu. Hvordan bevæger man sig - som i at gå fremad osv.? (Det er trods alt ikke et holodeck!)

    davenport 9-06-17 18:25

  • ★★★★★0

    Jeg håber for guds skyld ikke vi får en Pele situation igen. I guder hvor var det kedeligt at høre på værten og ham mumle i alt for lang tid!

    EA skal nok finde noget der kan erstatte den hændelse er jeg bange for, der var jo også Weed3 som GiantBomb hurtigt døbte deres Battlefield 1 MP del med alle de kendte fordi Snoop, havde taget en joint med ind som han sad og røg live, mens han spillede :)

    Elwood 9-06-17 19:04

  • 0

    EA skal nok finde noget der kan erstatte den hændelse er jeg bange for, der var jo også Weed3 som GiantBomb hurtigt døbte deres Battlefield 1 MP del med alle de kendte fordi Snoop, havde taget en joint med ind som han sad og røg live, mens han spillede :)

    Det var satme god underholdning til gengæld!

    Superknys 9-06-17 20:04

  • ★★★★★0

    Det var satme god underholdning til gengæld!

    Yeps, der er nogen som siger at der hænger skilte med no weed please på EA's stand, men jeg har ikke set billeder af det så tænker måske det blot er en joke ting.

    Elwood 9-06-17 20:48

  • 0

    Hvornår er der E3?

    Kyllingebenet 9-06-17 20:56

  • ★★★0

    Med 3D mener jeg at se film i 3D, læste at man kunne det.

    MOVIE1000 9-06-17 21:06

  • ★★★★★0

    Med 3D mener jeg at se film i 3D, læste at man kunne det.

    Ah. Det har jeg sgu ikke lige prøvet. 

    David Lund 9-06-17 21:07

  • ★★★★★0

    Hvornår er der E3?

    Hvis du går tilbage til side 61 har jeg skrevet om det.

    Men EA starter i morgen klokken 21:00

    Elwood 9-06-17 21:11

  • ★★★★★0

    Story trailer til Middle Earth Shadow of warJeg var hel vild med det første spil så jeg glæder mig til det næste spil i rækken, med en udbygning af Nemesis systemet.

    Elwood10-06-17 20:27

  • ★★★★★★0

    Der var ingen der svarede på mit tidl. spøgsmål om hvordan man bevæger sig i VR? Anyone?

    davenport10-06-17 20:37

  • ★★★★★0

    Der var ingen der svarede på mit tidl. spøgsmål om hvordan man bevæger sig i VR? Anyone?

    Det vil jeg også gerne høre svaret på.

    Indtil nu har jeg bare antaget det var ved tankens kraft. :p 

    Lars!10-06-17 20:51

  • ★★★★★★0

    CVVR - Clarvoiant Virtual Reality !!

    davenport10-06-17 20:55

  • ★★★★★★0

    Jeg kan anbefale at se denne stream: www.twitch.tv/itmejp

    De følger E3 hele turen igennem og kommenterer undervejs. Det plejer at være supersjovt.

    Zero Cool10-06-17 21:02

  • ★★★★★0

    Jeg hygger mig med GiantBomb som altid :)

    Elwood10-06-17 21:06

  • ★★★★★0

    Battlefield 1 streamer introducere noget BF1

    Åbningen var drumming og kort snart om Madden 18

    EA's CEO Andrew Wilson still looks and sound like en skurk.

    Elwood10-06-17 21:10

  • 0

    Ser det på IGN app'en over Apple TV.

    Kyllingebenet10-06-17 21:13

  • ★★★★★★0

    Sportsball!

    Zero Cool10-06-17 21:14

  • ★★★★★0

    Ser ud til de måske overstår deres Sports del fra start af det ku være rart da :)

    Elwood10-06-17 21:16

  • ★★★★★★1

    Hahaha.. en gut på den stream jeg ser, sagde lige at Fifa er ligesom Rocket League, bare med mennesker. :D

    Zero Cool10-06-17 21:18

  • ★★★★★0

    Men in blazers ? det vidst noget fodbold ting, som jeg intet kender til.

    I already hate them.

    Elwood10-06-17 21:20

  • 0

    EA er altid den mest forudsigelige event til E3.

    Kyllingebenet10-06-17 21:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen