Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • ★★★★★★1

    Jeg lægger hårdt ud:

    gad vide hvad BH-størrelse Mette Cornelius gemmer bag alt det tøj??

    davenport11-10-15 20:16

  • ★★★★0

    Forholdsvis stor, vil jeg mene.

    Åkepool11-10-15 21:13

  • ★★★★★★0

    Jeg ville ikke klage...

    Men hold da kæft, hvor skal vi da ha ny træner og en revidering af spillerne. Det er jo en skændsel!!

    davenport11-10-15 21:23

  • ★★★0

    Jeg har nået den erkendelse, at jeg simpelthen ikke interesserer mig for landsholdet... Ikke det mindste, endda.

    Kampen mod Portugal glemte jeg alt om (og jeg glemmer ellers aldrig, at der kommer fodbold) og opdagede først et par timer efter, at den havde været spillet. Og det gjorde mig ikke det mindste, at jeg ikke fik den set. Ikke fordi de tabte, ikke fordi jeg lavede noget mere spændende, men bare fordi.. Meh...

    Og en venskabskamp mod Frankrig? Så vil jeg hellere trutte Morten Olsen i bagdelen...

    Håber, at en ny landstræner vil komme med lidt mere energi og offensiv fodbold, så kan det være, det kunne lokke igen...

    HonoDelLoce12-10-15 09:17

  • ★★★★★★0

    Tina Müller er også spændt godt for...

    davenport13-10-15 19:38

  • ★★★★0

    Ja, men hun er sådan lidt mere mainstream.

    Jeg kan godt lide Cornelius' kæmpebriller og at hun alle dage i sporten, har redt sit hår med en sylte. Det er lidt flabet.

    På en anden note, hvad synes de mange Liverpool-fans vi garanteret har her, om ansættelsen af Klopp og ikke mindst fyringen af Brendan Rodgers?

    Ikke Liverpool-fans må også give deres besyv med (Johan, Kruse m.fl.).

    Åkepool15-10-15 22:35

  • ★★★1

    Åh ha, den fyring kom alt for sent! But better late than never!

    Rodgers er en sympatisk fyr, der har masser af karakter og ånd (tøhø), men det var altid et sats at vælge ham som træner set ud fra det synspunkt, at Liverpool-ledelsen har ambitioner om at komme tilbage i toppen af engelsk fodbold. Rodgers' niveau er der, hvor klubben ligger, i et bredt midterfelt. Ja ja, der var lige den ene sæson, hvor det var tæt på, men det kunne de fleste vel se var Suarez' og Sturridges fortjeneste, ikke Rodgers. Det er ret væsentligt at huske på, hvor ringe forsvaret og midtbanen også fungerede i det defensive i den sæson, men blot blev reddet af en helt usædvanligt velfungerende offensiv.

    Når du som klub ikke har vundet noget væsentligt i 10 år (og endnu længere forinden det magiske CL-trofæ), så er det klart, at du ikke kan tiltrække verdens bedste spillere. Så skal du have en træner, der kan udvikle spillerne fra hylden (eller to) under, og det formåede Rodgers bare ikke. Det har Klopp til gengæld vist før, at han formår.
    "Hvad med Sterling?" - come on... Liverpool købte en ung spiller, der var hurtigere end de fleste, men ikke kunne ramme en sø, om han så stod på bunden af den. Det formåede Rodgers at få noget ud af i et halvt års tid, jo jo, men nøgternt set er det stort set samme spiller, de solgte dyrt videre til City.
    Jeg har læst, at Rodgers har fået meget af æren for Sturridges opblomstring. Det har jeg også svært ved at forstå. Der har aldrig været tvivl om Sturridges kunnen fra han var ret ung - han har bare altid været røvuheldig med skader.

    Rodgers er uden tvivl en god mand og en ganske fin træner - men ikke i en klub, der har så store ambitioner. I sådan en klub går det ikke at gå ud efter nederlag på nederlag og blive ved med at sige "we showed great character.. bla bla bla.. bahumbug".

    Jeg har skreget på Klopp som Liverpool-træner i et par år nu. Det giver bare så meget mening. Han står præcis for den spillestil, Liverpool gerne vil stå for. Det skal være underholdende, det skal være med fart, det skal være med mål. Samtidigt står Liverpool for det, Klopp gerne vil stå for. En klub for fansene, en klub med lokal historie, en klub der er (/prøver at være/bør være) mere end en industri for at sælge billetter og fodboldtrøjer.

    Med alt det sagt, så skal man selvfølgelig slappe lidt af med de vanvittige forventninger, der hurtigt har opbygget sig, både blandt fans og medier (de to ting hører unægteligt sammen).

    HonoDelLoce16-10-15 10:00

  • ★★★★0

    Tja, jeg er sådan set meget enig i alt hvad du skriver, så der er ikke så meget at tilføje, for mit vedkommende.

    Åkepool11-11-15 20:55

  • ★★★★★0

    Hvordan i alverden kan det  være, at jeg har overset denne tråd? :-) Men måske er det det rette tidspunkt at genstarte den nu ovenpå dagens helt store nyhed. Puha... jeg ved sgu ikke selv, hvad jeg skal tænke. Endnu. Men jeg frygter lidt, at det ikke er et sammentræf, at nyheden falder sammen med nyheden om Peps "fremtids-annoncering" i weekenden. Hvad tænker I?

    The Insider17-12-15 16:07

  • ★★★★★0

    Det siger noget om Mourinhos status i klubben, at han har kunnet holde indtil nu, med så katastrofale resultater i denne sæson. Chelsea-trænere er blevet fyret for langt mindre.

    Men med Pep på vej, kan du glæde dig til 1000-afleverings tiki-taka, i en halv-cirkel omkring feltet. Og masser af possession :)

    Kruse17-12-15 16:19

  • ★★★0

    At gå fra Mourinho til Pep virker helt åndssvagt i min bog. Man kan være til hvilken form for fodbold, man har lyst til, men Mou's og Peps er ikke ligefrem to forenelige størrelser. Og når nu Mou har bygget Chelseas trup efter hans spillestil, så...

    Men jeg er spændt på, hvad ham Pep skal. Det har jo længe nærmest været en offentlig hemmelighed, at han skulle til City til sommer. Men så begyndte der rygter om United. Og nu Brasiliens landshold. Og sammenkoblingen med Chelsea er jo uundgåelig, som tingene ser ud lige nu.

    Ligeledes er jeg spændt på at se, hvad Mou skal nu. Ryger han til PSG? Tilbage til Italien? Hvem vil efterhånden have ham? Over alt, hvor han er, efterlader han truppen smadret og uden sammenhold. Snakken i England om, at Hazard fakede sin skade mod Leicester, fordi han ikke gad være med i endnu et nederlag pga Mou's spillestil er måske blot rygter og sladder, men alene det, at sådan et rygte kan leve er et skidt tegn. Er det det værd for et mesterskab eller to?
    Det sørgelige er, at det er det nok for mange klubejere...

    HonoDelLoce17-12-15 16:20

  • ★★★★0

    Så for et par dage siden, at Mourinho's foretrukne destination skulle være Man. U. og det rygte bliver vel ikke mindre efter Uniteds nederlag i dag, hjemme.

    Tror sgu ikke rigtigt på Pep til Chelsea.

    Åkepool19-12-15 21:20

  • ★★0

    Nu har Chelsea jo også lige ansat Guus Hiddink, så det bliver ikke Pep i denne omgang.

    Mou kommer til Man U, så snart de er villige vil vinke farvel til Van Gaals sign off fee.

    MadMartigan19-12-15 22:35

  • ★★★★0

    Nu har Chelsea jo også lige ansat Guus Hiddink, så det bliver ikke Pep i denne omgang.

    Nu har jeg kun læst overskrifter angående Hiddink, men det jeg læste var, at det kun var som midlertidig til sæsonslut, at han skulle være manager. Men det er måske blevet en længere kontrakt?

    Åkepool19-12-15 23:29

  • ★★★★0

    Pep forlænger ikke med Bayern, så det er hans sidste sæson. Det bliver nok City eller United. Jeg tror City. Manden kan jo ikke forvandle et forstokket hold som Chelsea til pludselig at spille smukt. 

    Babo20-12-15 12:42

  • ★★★0

    Omkring Pep, så synes jeg - også jævnfør mit indlæg længere oppe omkring forskellige spillestile - at det er lidt underligt, at Bayern vælger Ancelotti som afløser.

    HonoDelLoce20-12-15 15:59

  • 0

    Måske er man træt af alt det boldbesiddelse tiki taka fis. ;) Men hatten af for Bayern, bedste erstatning man kunne forestille sig. 

    IK20-12-15 16:01

  • ★★★★0

    Finder det faktisk giver enormt meget mening at man gik efter Ancelotti. Absolut en af de bedste trænere derude med kæmpe erfaring og god spillestil. Vundet alt med flere klubber osv, sympatisk træner. For mig kan det faktisk ikke blive bedre. 

    Pep ville ikke forlænge. Hans mål tror jeg hele tiden var at komme til England. Jeg tror ærligt ikke der er nok udfordring til ham i bayern og tysk fodbold selvom ligaen blomstrer osv. Han gik kun efter at vinde cl :)

    Babo20-12-15 16:28

  • ★★★0

    Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved Ancelotti (som jeg finder aldeles fremragende), men ved, at han skal bære et Pep-hold videre.

    Men hvis de, som IK er inde på, er træk af tiki-taka, så er det da helt på sin plads at tage en som Ancelotti. Det virker bare som et voldsomt spring fra Pep.

    - Men omvendt har jeg ingen bedre idéer (og er som sådan også fuldstændig ligeglad med, hvad Bayern render og laver :D )

    HonoDelLoce20-12-15 22:05

  • ★★★★0

    Jeg tror ikke det handler om træthed fra tyskernes side. De har jo tilbudt manden forlængelse. Manden er allerede elsket i Bayern. Men Pep kan ikke opnå mere i den klub, andet end vinde CL, hvilket han stadig har muligheden for at gøre. 

    Babo20-12-15 23:46

  • ★★0

    Elsker Peps tiki-taka, det er en fryd for øjet, næsten lige så godt som Wengers :-)

    Jeg tror også Guus er midlertidig i Chelsea, men tror virkelig ikke Pep kommer til Chelsea, da han skal købe 7 nye spillere for at spille tiki-taka.

    Mou kommer til Man U, Pep til Man City og Chelsea er lidt mere lakrids, men mit bud er Van Gaal ;-)

    God fodbold jul, hilsen en Gunners mand!

    MadMartigan21-12-15 07:01

  • ★★★★0

    Haves: Et par cirkusklovne.

    Ønskes: 2 midterforsvarere (det ord ser helt forkert ud).

    Åkepool21-12-15 14:22

  • 1

    Fed kamp i dag - Arsenal vs. Man City 21:00. Kom så GUNNERS! Vi skal vinde ligaen, og vi får ikke en større chance end i år. 

    IK21-12-15 15:33

  • ★★★★★0

    I dag bliver Flamini-Ramsey konstellationen virkelig sat på prøve. Lad os håbe på det bedste :)

    Kruse21-12-15 17:09

  • ★★★★★0

    De sidste 10 minutter holdt fandme hårdt, men vanvittigt lækkert resultat! :)

    Kruse21-12-15 23:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen