Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Hehe ja.

    Elwood12-06-17 00:52

  • 0

    Det bliver godt, men jeg vil hoppe i seng nu. Tak for i aften drenge! :D

    Kyllingebenet12-06-17 00:52

  • ★★★★★0

    Selv tak! Tror ikke jeg får set Bethesda eller Sony live desværre. Åndssvage tidspunkter =(

    David Lund12-06-17 00:53

  • ★★★★★0

    Hehe lige måde jeg napper Sony's tror jeg nok fordi jeg er crazy :)

    Elwood12-06-17 00:54

  • ★★★★★0

    Hehe lige måde jeg napper Sony's tror jeg nok fordi jeg er crazy :)

    Havde jeg ikke barn, havde jeg helt sikkert også gjort det =)

    David Lund12-06-17 01:00

  • 0

    Jeg var MEGET tilfreds med MS konferencen og jeg synes bestemt ikke det er slemt med 499$ eller ca 4K for Xbox One X, i forhold til hvor stort et bæst det er. Jeg skal klart have den! Håber jeg kan få råd til release.

    Udover det, er der en helt masse jeg glæder mig til fra konferencen, men alt andet end Ori and the Will of the Wisps kan være lige meget! Jeg var tæt på at tude, da jeg så det. Jeg elsker det første spil, det er simpelthem så smukt og fantastisk. Alle der ikke har spillet, skal tage og gøre det, med det samme.

    Superknys12-06-17 02:00

  • ★★★★★★0

    Så vidt jeg kan dømme fra jeres sammendrag, så er der stadig ikke noget at hente på Xbox-fronten, hvis man også gamer på PC?

    PUBG-drengene skal godt nok i gang med at optimere spillet, hvis det kommer til konsollerne, fordi det kører stadig ikke supergodt på PC. Udover framerate-problemer, selv på ret kraftige maskiner, er der også masser af server-issues, især i starten af spillet.

    Men sjovt, det er det.

    Jep. Her bebrejder jeg dog den typiske gamer, der konstant skriger om frame rate, opløsning osv. Firmaerne forsøger jo bare at imødekomme forbrugeren, og fokuserer langt mere på den del fremfor alt det vigtige. 

    I en tid hvor 4K-tv er standard og 120+ hz mv. er ved at være standard på PC, så er det vel ikke så underligt hvis nogle gamere er lidt utilfredse med, at standardkonsollerne har svært ved at holde en konstant framerate på bare 30 fps, især når opløsningen i mange tilfælde er under 1080p.

    Det gør unægteligt noget ved styringen, når frameraten hopper op og ned, at der er framedrops osv. Det er jo ikke kun et spørgsmål om at have et tal på skærmen der siger 200 FPS, som man kan få stiv tisser af.

    Zero Cool12-06-17 05:26

  • ★★★★★0

    Wolfenstein II: The New Colossus Ser freaking awesome ud, og med nok den sejeste trailer åbning :)

    Machinegames gør det igen dammm.

    youtu.be/xHht8480cEo

    Elwood12-06-17 07:33

  • ★★★★★0

    Evil Within 2 skal jeg ha'! Elsker det første!

    David Lund12-06-17 07:46

  • ★★★★★0

    Det er jo ikke kun et spørgsmål om at have et tal på skærmen der siger 200 FPS, som man kan få stiv tisser af.

    Når man læser på diverse game forums, virker det ellers ret meget sådan.

    Don't get me wrong - det er selvfølgelig fedt med en maskine, der er stærk og klarer frame rate issues og opløsning helt perfekt, men grafik har aldrig været en faktor i mine indkøb af spil. Stabilitet er selvfølgelig hamrende vigtigt - især i MP spil, men spilindustrien kører mere og mere derudaf, og konsollerne kan ikke følge med, hvilket betyder en opgradering hver 4. år lige nu, og sikkert endnu oftere i den næste generation. Folk kan sgu ikke følge med.

    David Lund12-06-17 08:26

  • ★★★★★0

    Alle der ikke har spillet, skal tage og gøre det, med det samme.

    Ligesom med det kommende Cuphead så snyder Ori dog eller havd man nu vil sige, jeg fik ikke indtryk af spillet var et hammersvært et, men Ori er ikke noget nemt spil det er jo ren Meatboy flere steder :) Det overraskede mig lidt første gang jeg prøvede det.

    Cuphead har afsindige svære bosser, det var rent faktisk kun boss fights til og starte med, men blev så udvidet med platforms dele også, og jeg må bare prøve og se o0m jeg kan klare det, fordi spilles skal det, dets visuelle stil er hel igennem fantastisk, og animationen som de gamle tegnefilm, det er satme flot :)

    Dishonored universet fik også sig noget Stand alone Story content

    Og Doom VR hehe jeg kender en Johan der blir glad for den nyhed, scratch that ser ud til det kun er til HTC Vive indtil videre, PSVR ville nok også ha svært ved og følge med.

    Og alle Bethesdas ting var releases this year :)

    Fedt, at der så ikke blev teaset ting i fremtiden var så blot et valg fra deres side af, men de er nok også rimelig early med de andre ting pt.

    Elwood12-06-17 08:37

  • ★★★★★★0

    Nå ja, men i følge diverse game forums, er COD cirka det værste nogensinde og folk er ikke stoppet med at brokke sig over at den remasterede udgave af COD4 kun kan købes sammen med "hovedspillet", men ude i den virkelige verden, pisker de jo ud og køber spillet alligevel. :)

    Selvfølgelig er der en procentdel af folk, som går op i at have den højeste framerate overhovedet, selvom de sikkert ikke kan mærke forskellen over et bestemt punkt, men det gør jo ikke diskussionen ligegyldig, fordi der er mærkbar forskel, især når det kommer til framedrops.

    Horizon kører eksempelvis ved 30 fps i alle versioner så vidt jeg ved, men alene det faktum at frameraten ikke varierer på PS4 Pro gør, at jeg ikke har noget problem med at spille det.

    Om kunderne kan følge med, tja, det må tiden jo vise. Ud fra reaktionerne jeg har set online her til morgen, lader der til at være masser af potentielle kunder, inkl. måske et par stykker her i tråden.

    Os der spiller på PC er jo vant til at gå ud og opgradere med jævne mellemrum, så måske bliver det også bare virkeligheden for konsolgamere.

    Zero Cool12-06-17 08:46

  • ★★★★★0

    Ps. WTF var den scene til sidst i Wolfenstein 2 traileren :)

    Elwood12-06-17 08:58

  • ★★★1

    PUBG kan købes på steam i beta, har fulgt det ret længe og er tæt på at købe det.

    MOVIE100012-06-17 08:58

  • ★★★★★★0

    PUBG kan købes på steam i beta, har fulgt det ret længe og er tæt på at købe det.

    Jeg ved ikke om det er beta endnu, men i modsætning til mange spil af samme type, opdaterer de faktisk spillet med jævne mellemrum.

    Zero Cool12-06-17 09:06

  • ★★★★★0

    Jeg nyder godt af PUBG på Twitch for nu. Glæder mig til at spille det på konsol. Jeg ved, at Microsoft har forholdsvist store krav til den slags, så hvis det virkelig udkommer senere i år på Xbone, så har udviklerne nok rimeligt travlt med at få det optimeret.

    David Lund12-06-17 09:24

  • ★★★★★★0

    PUBG er også ret underholdende at kigge på, især hvis det er squad-spil. Solo er knapt så sjovt at kigge på og de har åbenbart lige introduceret custom games til en udvalgt gruppe spillere, som kan lave servere og skrue på hvordan øen skal opføre sig.

    Zero Cool12-06-17 09:36

  • ★★★★★0

    Elsker og se Giantbomb gutterne spille det sammen (Murder Island som de kalder det i deres ongoing series) de har også hver deres måde og gøre tingene på, og det gir nogle sjove situationer, og så er det freaking intens jo færre de blir på mappet.

    Elwood12-06-17 10:02

  • ★★★★★0

    Sidder og genser Crackdown 3 videoen, ser ud til det meget ambiøse Destruction de viste sidste gang, er røget lidt i baggrunden, så ikke rigtig noget i samme skala den her gang masse af eksplosioner men ikke så meget påvirkelse af bygninger og det, så de har nok indset det var for stort for dem og lave, til trods for alt deres snak om og linke Xbox One's sammen og dele om udregningskraften til den massive destruction.

    Stadigvæk spændt på spillet, men af det jeg har set nu her, minder det mere blot om en pænere udgave af Crackdown,men ja nu må vi se.

    Red Faction Guerilla destruction er stadigvæk det mest imponerende destruction af den her form.

    Elwood12-06-17 10:33

  • ★★★★★0

    Ahh ja MP only havde lige glemt.

    For those asking.... Destruction is still part of Crackdown 3 Multiplayer. Today you saw campaign, for the 1st time ever. More on MP soon!!

    Elwood12-06-17 12:53

  • 0

    Præcis. De har altid sagt at destruction, i den scale vi har set tidligere, kun er til multiplayer og det vi så var en kampagne trailer. Det ville være knap så fedt at ødelægge hele byen i single player, så man ikke kan gennemføre spillet :P

    Ligesom med det kommende Cuphead så snyder Ori dog eller havd man nu vil sige, jeg fik ikke indtryk af spillet var et hammersvært et, men Ori er ikke noget nemt spil det er jo ren Meatboy flere steder :) Det overraskede mig lidt første gang jeg prøvede det.

    Ori and the Blind Forest er nemlig utroligt svært flere steder. Jeg tror jeg døde tæt på 300 gange første gang jeg spillede det, og det var på normal sværhedsgrad.

    One Life sværhedsgraden er noget nær umulig for mig, men jeg vil have den achievement!

    Superknys12-06-17 16:09

  • ★★★★★0

    Det ville være knap så fedt at ødelægge hele byen i single player, så man ikke kan gennemføre spillet :P

    Pjat med dig hehe :)

    Men ja jeg havde blot lige glemt det da jeg så det.

    Elwood12-06-17 17:20

  • ★★★★★0

    Nå Ubisoft senere i aften klokken 22, og så i nat for natteravne i blandt os går Sony på klokken 2 :)

    Og så i morgen må jeg så blot se Nintendo's når jeg kommer hjem, men for dælen jeg glæder mig til Mario.

    Elwood12-06-17 17:33

  • 0

    Nå Ubisoft senere i aften, og så i nat for natteravne i blandt os går Sony på :)

    Og så i morgen må jeg så blot se Nintendos når jeg kommer hjem, men for dælen jeg glæder mig til Mario.

    Enig, jeg glæder mig også enormt til at se mere til Mario. Udover Ori, er Mario det jeg glæder mig mest til at se.

    Superknys12-06-17 17:32

  • ★★★★★0

    Så Devolver Digital Publisherne, valgte også og ha en slags Press conf. mere en slags late night talkshow ting hvor de spillede spil og havde gæster, men de indledte det hele med den her 15 min Intro Sketch...

    It's pretty crazy and fucked up :)

    Elwood12-06-17 19:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen