Russo-brødrene og "Coraline"-instruktør laver gotisk spiladaption

Russo-brødrene er på instruktørfronten låst fast til de næste par "Avengers"-film, men til gengæld kan de gennem deres endnu unavngivne produktionsselskab være med til at starte en masse nye projekter op.

Et af disse nye projekter bliver højst sandsynligt en adaption af horror-adventure-spillet "Little Nightmares", som Russo-brødrene er i gang med at udvikle som tv-serie med ingen ringere end Henry Sellick ("The Nightmare Before Christmas" og "Coraline") i instruktørstolen på de første afsnit.

I "Little Nightmares" spiller man den 9-årige pige Six, som er fanget på bunden af et gruopvækkende skib kaldet Maw. Uden mad og drikke skal man forsøge at flygte og samtidig undgå at komme i kløerne på de gespenstlignende skurke The Janitor, The Twin Chefs og The Lady.

Sellicks værker er netop kendte for deres gotiske/surrealistiske universer set gennem barnets perspektiv, hvor han dermed må siges at passe perfekt til jobbeskrivelsen.

Rettighederne til det forholdsvis nye spil har efter sigende været meget eftertragtede, men i sidste ende var det altså Russo-brødrene, der sammen med selskabet DJ2 Entertainment trak det længste strå. Fra DJ2 Entertainments hånd kan man foruden "Little Nightmares" også vente sig filmatiseringer af de to meget forskellige spil-franchises "Sonic the Hedgehog" og "Life is Strange".

Kommentarer

Russo-brødrene og "Coraline"-instruktør laver gotisk spiladaption

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen