Trailer: Første kig på "Leg med døden"-genindspilning

Sony Pictures har udgivet den første trailer til "Flatliners", der er en genfortælling af filmen af samme navn fra 1990. Danske Niels Arden Oplev ("Mænd der hader kvinder") er instruktør på projektet.

I filmen følger vi en gruppe medicinstuderende, der via kontrollerede hjertestop eksperimenterer med nærdødsoplevelser for at undersøge, hvad der sker efter livet. Efter genoplivningen følger der dog også alvorlige konsekvenser.

Originalen fra 1990, der herhjemme gik under titlen "Leg med døden", havde store navne som Julia Roberts, Kevin Bacon og "24 timer"-stjernen Kiefer Sutherland på rollelisten.

Castet består i det kommende reboot af bla. Ellen Page ("Freeheld"), Diego Luna ("Rogue One: A Star Wars Story") og Kiersey Clemons ("Dope"). Nina Dobrev, som tidligere på året kunne ses i "xXx: Return of Xander Cage", er ligeledes en del af løjerne, og så skulle Kiefer Sutherland minsandten også være at finde i den nye udgave.

Du kan fange "Flatliners" i de danske biografer fra 28. september. Traileren finder du herunder.

Kommentarer

Første kig på "Leg med døden"-genindspilning

  • 0

    Har svært ved at se den som en geninspildning, eftersom Kiefer Sutherland er med som Nelson fra den originale film. Så der må vel være tale om en videre fortælling af historien, evt. en slags fortsættelse. Just a thought. 

    PatrickJane14-06-17 16:58

  • ★★★★★★0

    Fra wiki: "The film is a sequel to the 1990 film of the same name, and stars Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons, and Kiefer Sutherland (who starred in the original film). Columbia Pictures will release the film on September 29, 2017, 27 years after the release of the original film."

    Flatliners husker jeg som en film, jeg var lidt imponeret af, men har ikke set den i 20+ år. Dog giver traileren her mig ikke lyst til at se den - dog skulle det lige være for Ellen Page, for hun har sgu nogle præstationer bag sig.

    Guldager15-06-17 00:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen