Trailer: Gerard Butler kæmper mod apokalyptisk vejr i ny trailer til "Geostorm"

Warner Bros. Pictures har udgivet en ny trailer til katastrofefilmen "Geostorm", hvor død og ødelæggelse truer, da et væld af naturkatastrofer rammer vores planet.

"Geostorm" foregår i den nærmeste fremtid. For at beskytte Jorden har man med moderne teknologi udviklet satellitter, som kontrollerer klimaet og sørger for, at katastroferne udebliver. En funktionsfejl på satellitterne resulterer imidlertid i, at forskellige typer uvejr slippes løs på planeten, og for at få situationen under kontrol må eksperten Jacob Lawson sendes ud i rummet for at kalibrere udstyret. Men hvad nu, hvis det ikke bare var en funktionsfejl? I kulissen lurer også den enorme og dødsensfarlige "geostorm", som – hvis den undslippes af maskinerne – kan medføre et sandt inferno af naturkatastrofer, der vil udslette os alle...

I filmens hovedrolle som Lawson ses Gerard Butler, som vi senest så herhjemme i actionfilmen "London Has Fallen" fra sidste år. Derudover byder filmen også på Abbie Cornish ("RoboCop"), Jim Sturgess ("Cloud Atlas"), Andy Garcia ("Passengers") og Ed Harris ("Westworld").

Bag det hele står Dean Devlin, der før har haft en finger med i spillet på andre katastrofefilm, bl.a. som manuskriptforfatter på Roland Emmerichs "Independence Day". "Geostorm" er Devlins debut som instruktør og rammer de danske biografer 19. oktober. Du kan se traileren herunder.

Kommentarer

Gerard Butler kæmper mod apokalyptisk vejr i ny trailer til "Geostorm"

  • ★★★★1

    Suk... Katastrofefilm er en af mine favorit-genrer, men hvornår blev det besluttet, at alle katastrofefilm - hvor tusindvis af mennesker dør - absolut skal have en lang række komiske undertoner? Jeg tænker her også på film som "2012", "Godzilla" og vist nok også "San Andreas".

    Jeg savner de klassiske katastrofefilm... Jeg tvivler seriøst på, at man har lyst og energi til kække oneliners, når ens og ens families liv står på spil. Og man skal ikke længere tilbage end til film som "The Day After Tomorrow", Volcano", "Dante's Peak" og nok den bedste katastrofefilm i nyere tid: "Deep Impact" for at finde de "rigtige" film indenfor genren.

    chandler75 6-07-17 20:53

  • ★★2

    Virker snarere som en filmisk katastrofe end en katastrofefilm...

    Thomas Fenger 6-07-17 21:38

  • ★★★★1

    Jeg siger Knowing og Melancholia som et par interessante katastrofefilm indenfor de senere år, men hvad er egentlig den rette definition?  Jeg er ikke fan af kønsløse destruktioner og melodramatiske replikker, men det hænder da, at der indimellem kommer en spændende vinkling på 'katastrofefilm'. 

    Babo 6-07-17 23:00

  • ★★★★★1

    Haha! Det ligner den dyreste Asylum-produktion nogensinde!

    The Insider 7-07-17 04:05

  • ★★★★★1

    Haha! Det ligner den dyreste Asylum-produktion nogensinde!

    Ja! Den bliver fed!

    David Lund 7-07-17 07:42

  • ★★★★★★1

    Ligner det snart typiske idioti, hvor ødelæggelserne ikke kan blive store og massive nok, holdt i et lidet flatterende cgi look der trætter allerede inden filmen er set. 

    T. Nielsen 7-07-17 08:10

  • 1

    Puha, Butler ligner desværre at han vælger sine projekter ufatteligt meget efter pengepungen. Hvis han fortsætter på den måde, ender en ellers ok dygtig skuespiller med kun at få roller som Operation Børnehave eller Flubber!

    moulder666 7-07-17 10:17

  • 0

    Ligner som mit sidste forhold sluttede. 

    Kyllingebenet 7-07-17 12:14

  • 1

    Ligner som mit sidste forhold sluttede. 

    Oooh - den er der muligheder i:

    - Langt over budget og rimeligt utilfredsstillende?

    - Man undrede sig over, hvad alle de penge egentlig blev brugt til?

    - Oddsene for at overleve var helt i bund?

    - De involverede var egentlig dygtige nok, men der var ingen der gjorde en indsats?

    - Det var som om hovedrollen bare gentog den samme rolle han havde de sidste mange gange?

    - Det var glemt det øjeblik det var forbi.

    ...find selv på flere! :D

    moulder666 7-07-17 13:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen