Dokumentar om Steven Spielberg rammer HBO til efteråret

Han har givet os Indiana Jones og "E.T". "Jurassic Park" og "Schindlers liste". For slet ikke at tale om "Saving Private Ryan", "Dødens gab" og "Farven lilla". "Ready Player One" og "The Papers" er på vej. I fem årtier har han gang på gang underholdt sit måbende publikum. Navnet er Spielberg. Steven Spielberg. 

Nu får én af alle tiders største og mest alsidige instruktører sin imponerende karriere oprullet i en dokumentarfilm, der kommer på HBO til oktober. 

Filmen, som er instrueret og produceret af Susan Lacy, indeholder interviews med blandt andre Harrison Ford, George Lucas, Martin Scorsese, Tom Hanks, Dustin Hoffman, Ben Kingsley, Liam Neeson, Robert Zemeckis med flere. Samt selvfølgelig hovedpersonen selv. Kort sagt alt hvad der kan krybe og gå af Hollywood-notabiliteter. Alle har det tilfælles, at de har arbejdet med og beundrer den umådeligt succesrige instruktør.

Filmen dykker ned i Spielbergs bittersøde barndom, hans besættelse af filmkunsten og ikke mindst hans transformation fra instruktør af underholdende eventyr-blockbusters til mere seriøs kunstner og Oscar-vinder for film som "Scindlers liste" og "Saving Private Ryan". 

Dokumentarfilmen om Spielberg rammer HBO 7. oktober i år.

Kommentarer

Dokumentar om Steven Spielberg rammer HBO til efteråret

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen