Trailer: Vild "Thor: Ragnarok"-trailer viser tordenguden og Hulk i kamp for Asgårds overlevelse!

Marvel Entertainment har nu officielt udgivet den nyeste trailer til "Thor: Ragnarok", tegneseriegigantens tredje solofilm om tordenguden fra Asgård.

I "Thor: Ragnarok" er Thor fængslet på den anden side af universet uden sin mægtige hammer, og han ender i et kapløb med tiden for at nå tilbage til Asgård og forhindre "Ragnarok"' – tilintetgørelsen af hans hjemplanet og Asgårds civilisation – som den almægtige, nådesløse Hela truer med at fremkalde.

Chris Hemsworth vender tilbage i titelrollen, som vi også så ham boltre sig med i de to første "Avengers"-film. Derudover er der gensyn med hans uhæderlige bror Loke – selvfølgelig i skikkelse af Tom Hiddleston – samt Idris Elba og Anthony Hopkins, der også tager endnu en tørn som nordiske guder. "Avengers"-kammeraten Mark Ruffalo dukker op som Hulk/Bruce Banner, og Cate Blanchett er skurken Hela, hvis mål er at sprede død og ødelæggelse blandt aserne på Asgård!

Som om det ikke var nok, så byder filmen også på Tessa Thompson, Karl Urban og selveste Jeff Goldblum.

"Thor: Ragnarok" rammer det store lærred 26. oktober. Du kan se traileren herunder.

Kommentarer

Vild "Thor: Ragnarok"-trailer viser tordenguden og Hulk i kamp for Asgårds overlevelse!

  • ★★★★★2

    Damm det ser underholdende ud, flere af billederne især af Cate Blanchet er jo som taget ud af gamle Heavy Metal Album covers :)

    Asguardians Of The Galaxy som nogen har kaldt den.

    Elwood23-07-17 13:09

  • ★★★★★1

    Ser fantastisk underholdende ud - og betydeligt bedre end de første to! Det har dæleme været er stærkt Marvel-år.

    The Insider23-07-17 13:14

  • 2

    Jeg er klar på en endnu en Marvel Komedie! :D

    Batsy23-07-17 14:47

  • 1

    Ja tak, ser mega fed ud!!

    Kyllingebenet23-07-17 14:54

  • ★★★★★★1

    Jaaaaah, det er kulørt escapisme efter fars hovedet. Livets søde krydderi, når man (som jeg!) har brug for ar lette hovedet<3

    T. Nielsen23-07-17 14:54

  • 1

    Jeg tror jeg er ved at være kørt lidt træt i genren. For mig var den ved første syn blot bulder og brag og imponerende CGI. Men det ender nok med, at jeg ser den alligevel. :-)

    Bony23-07-17 21:14

  • ★★★★★0

    Det her ligner jo på ren kulørt sjov og ballade. Det herlige ved Thor-universet (altså den del af MCU) er, at det faktisk føles som et tegneserieunivers på den fede måde. Så glemmer jeg gerne, at dette foregår i samme virkelighed som fx Jessica Jones :p  

    Lars!26-07-17 22:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen