Trailer: Krig bryder ud i ny "Star Trek: Discovery"-trailer

Under årets Comic-Con har CBS frigivet en splinterny trailer til "Star Trek: Discovery" – den første nye "Star Trek"-serie i 12 år og franchisens efterhånden syvende tv-serie.

Og traileren gør os en del klogere på handlingsforløbet i den kommende sci-fi-føljeton i forhold til den første trailer fra maj.

De krigeriske klingoner har ofte optrådt som skurke i "Star Trek"-frachisens talrige film og serier, og en konfrontation mellem de aggressive rumvæsner og vores helte fra Starfleet får tilsyneladende en krig til at bryde ud.

Spørgsmålet er, om besætningen om bord på rumskibet Discovery – inklusive seriens hovedperson, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) – kan være med til at løse den konflikt, som Burnham åbenbart har været med til at starte.

Ud over Martin-Green medvirker bl.a. Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon") og Jason Isaacs ("Harry Potter"-filmene).

Serien har premiere 24. september i USA, mens den udkommer på Netflix i alle andre lande (inklusive Danmark) dagen derpå.

Kommentarer

Krig bryder ud i ny "Star Trek: Discovery"-trailer

  • ★★★★★0

    En BETYDELIGT bedre trailer end den første! Her fornemmer man i det mindste en historie, og så ser det ikke underligt "reklame-poleret" ud. Og Isaacs... har lidt et man-crush på ham, og han ser veloplagt ud!

    The Insider23-07-17 01:22

  • 0

    Synes ikke den viser/siger så meget mere end den tidligere men jeg er nu fortsat positiv stemt overfor serien.

    Er der nogen der ved hvilken tidslinje foregår serien i?

    Jeg troede det var en CBS serie som Netflix distribuerede i resten af verden minus US men det ser ud til at være en Netflix original series hvilket jeg tænker er positivt for muligheden for flere sæsoner.

    Af en eller anden grund skal Star Trek serier have en 2-3sæsoner før de finder deres ben med undtagelse af ENT og VOY der aldrig fandt dem IMHO.

    Dominar Rygel XVI23-07-17 12:57

  • ★★★★★1

    Jeg troede det var en CBS serie som Netflix distribuerede i resten af verden minus US men det ser ud til at være en Netflix original series hvilket jeg tænker er positivt for muligheden for flere sæsoner.

    Alt hvad Netflix distribuerer kalder de for Netflix Original, uanset om de er involveret i produktionen eller ej, så det skal der nok ikke lægges for meget i.

    Kruse23-07-17 13:09

  • ★★★★★0

    Yeah, serien er produceret 100% af CBS i USA. Men jeg skal ikke kunne udelukke, at en mastodont som Netflix får lov til at have en bitte smule indflydelse, når nu de distribuerer serien i samtlige lande uden for USA.

    Og yes, serien foregår i den oprindelige tidslinje, hr. Dominar Rygel :-) Men vi håber ikke, at denne serie også skal have et par sæsoner til at komme op i gear - den slags går ikke længere i det nuværende tv-landskab. Jeg synes dog, at Enterprise i dén grad kom op i warp-gear til slut, men er enig i, at Voyager aldrig kom ordentligt ud af starthullerne... Og så er TOS jo så den eneste serie, der startede med et brag, men mistede jordforbindelsen til slut i mere end én forstand :-D

    Hvorom alting er - jeg ser frem til at købe et Netflix-abonnement for første gang her i slut-september.

    The Insider23-07-17 13:50

  • 1

    Oh, var ikke klare over, at Netflix kalder alle serier de distribuerer for orginal series - har ellers givet alle Netflix orginals en chance.

    Jeg håber Netflix ser en stor tilgang af nye abonnementer til sep som de kan tilskrive serien så der er finansiel grundlag for at fortsætte serien.

    Hvis jeg husker tilbage, så var det én af årsagerne til ENT manglende succes - 'lave' seertal men én af de mest downloaded serier på torrent sites. Forhåbentlig bakker fans op om serien ved at købe lovligt adgang til Netflix.

    Mht. ENT er jeg egentlig enig i at ENT fandt en retning i sæson 4 med ankomsten af Manny Coto som showrunner, der begyndt at afrunde de 3-4 forskellige story archs (what a mess).

    I min optik fandt ENT fundamentet/retningen i de 3 første afsnit med begyndende konflikt med Klingons , interessekonflikter med Vulcan og en spændende karakterbesætning. 

    Men af en eller anden grund skulle nogle star wars lignende insektaizoides introduceres, en malplaceret time traveller, en militær comando enhed og sikkert en 3-4 andre mærkeværdige ting jeg har glemt, der alle stak i hver deres retning.

    Oh, ej at forglemme det horrible afsnit hvor Ferengi bliver introduceret og jeg som ellers tilskriver 60% af DS9s kvalitet til Quark.

    Any way, glæder mig til ny trek - it's been to long :-) 

     

    Dominar Rygel XVI23-07-17 14:55

  • ★★★★★0

    CBS, som producerer serien, har "Star Trek: Discovery" som deres helt store flagskib på deres egen streamingtjeneste, CBS All Access, og de har allerede rapporteret, at de har tjent hele seriens budget ind på abonnement-bestillinger (som de netop tilskriver "Discovery"), så medmindre både fans og kritikere sabler den ned, tror jeg, at vi godt kan regne med en sæson 2! Så håber jeg naturligvis bare, at serien er så god, at vi faktisk kan glæde os til den :-D I øvrigt kommer de første 7-8 afsnit i september/oktober, mens den sidste håndfuld afsnit så først kommer i begyndelsen af 2018.

    Det sjovede ved "Enterprise" er i øvrigt, at dens seertal ville være VIIIILDT imponerende den dag i dag, hvor der er langt flere kanaler og tjeneste om buddet. Men selvom seriens kvalitet voksede markant de sidste to sæsoner, så var seertallene allerede dalet under de første to, så det var desværre kun de trofaste fans, der stadig hang i med næb og klør, og det kunne den simpelthen ikke holde til. Et mindre mirakel, at den overhovedet fik sin fjerde og (som du netop pointerer) klart bedste sæson.

    Jeg kunne dog godt lide hele Xindi-arcen i sæson 3. Den skulle lige op i omdrejninger, men den fostrede en masse spændende episoder, der tvang karaktererne ud af den comfort zone, som de alt for ofte blundede i i de første to sæsoner - som i øvrigt også vandt ved gensyn, da jeg så dem på Blu-ray. Stadig ikke værd at råbe hurra for, men tidens tand har været overbærende over for dem!

    Men ja - dæleme mange tåbelige afsnit - såsom ferengi-episoden :-D Åha... nu får jeg lyst til at gense "The Magnificent Ferengi" fra DS9. Jeg har nok aldrig grint så meget af et Trek-afsnit. Så skulle det vel være Futurama-afsnittet "Where No Fan Has Gone Before", men det tæller jo ikke helt!

    The Insider23-07-17 15:35

  • ★★★★★★0

    Kan ikke forstå hadet mod Voyager. Jeg elsker den serie! Og med ENT så har jeg det lidt modsat. Synes alt det Xindi-bøvl var for meget. Men stadig: T´Pol - droolll...

    davenport23-07-17 16:16

  • ★★★★★0

    "Had" er måske et voldsomt ord for mit vedkommende :-D Men jeg må også ærligt indrømme, at jeg ikke har set et afsnit i MANGE år og så absolut bør gense den. Og at jeg i øvrigt også husker flere blændende episoder (ikke mindst "Scorpion"). Men jeg var frustreret over, at den i SÅ høj grad efterlignede TOS og TNG - nok især i kølvandet på den mere dristige DS9. Jeg genser Voyager, René, og så får du genset Enterprise! :-D

    The Insider23-07-17 16:24

  • ★★★★★★0

    Tjek :)

    Jeg kommer så nok ikke til at gense DS9 så meget... Den er for stationær for mit vedkommende..

    davenport23-07-17 16:34

  • ★★★★★0

    Øv! Det er ellers min klokkeklare favorit :-D Har du set den i sin helhed? (den forbliver jo ikke ligefrem stationær hele vejen igennem)

    Og så er der en god, ekstra detaljeret gennemgang af "Discovery"-traileren for de über-nørdede: trekcore.com/blog/2017/07/breaking-down-the-star-trek-discovery-comic-con-trailer/

    The Insider23-07-17 16:42

  • 1

    Godt at indtjeningsgrundlaget er hjemme så vi forhåbentlig minimum får en sæson 2 og gerne 7 som vi  lidt blev forvent til tidligere.

    Som udgangpunkt er VOY ScFi hvilket i min bog er et stort plus men af alle trek serie er det den der siger mig mindst. Tror det måske er mit forhold til karakterne som i min optik var utrolig lineære med undtagelser af vores kære EMH, der tilføjede nogle interessante afsnit og noget tiltrængt humor. 

    "The Magnificent Ferengi" - et episk afsnit! Det kommer aldrig til at ske men hold da op hvor jeg synes et Ferengi spin off kunne være interessant / sjovt. Der er egentlig mange muligheder for, at lave serier med afsæt i øvrige racer og se 'The Federation' fra andre vinkler.

    Tak for link i øvrigt.

    Dominar Rygel XVI23-07-17 20:34

  • ★★★★★0

    Oh yes, det kunne da være virkelig interessant med en hel serie, der viser universet fra en anden races perspektiv! Sådan lidt à la "Lower Decks", hvor vi så TNG fra de menige officerers perspektiv - bare i et større omfang.

    The Insider23-07-17 23:35

  • ★★★★★1

    The Red Shirters!

    manuscript by George R.R Martin

    Elwood23-07-17 23:54

  • 0

    Der bliver jo skudt fede afsnit af fra din side mr. Insider :-) Du bør lave en top 20 liste af episke trek afsnit på tværs af alle serier. Det kunne måske være som optakt til den kommende serie?

    Dominar Rygel XVI24-07-17 20:22

  • ★★0

    The Red Shirters!

    manuscript by George R.R Martin

    Hehe, aldrig har man set så mange dillere og patter i det univers :-D

    Weird_J25-07-17 14:26

  • ★★★★★★0

    Jeg er jo en ret ny Star Trek-fan - har ikke fået set det hele endnu. Men har da set TOS, TAS, TNG, DS9 og alle film minus den nyeste. Og jeg har set de første afsnit af VOY, og jeg er bestemt positiv indtil videre.

    Min favorit er DS9 som helhed, men de sidste par sæsoner af TNG er dog stadig det bedste. 

    TAS er klart det værste, og så er jeg sgu heller ikke så hyped på de nye film. Men glæder mig helst sikkert til Discovery :)

    Guldager25-07-17 14:51

  • ★★★★★0

    Slutter mig til koret. Denne trailer gør mig virkelig langt mere interesseret i den kommende serie end den første. Og hold da kæft nogle fede navne de har fået ombord, selvfølgelig Michelle Yeoh, men glæder mig i lige så høj grad til at se Rainn Wilson og Jason Isaacs. For mig at se har Star Trek, til trods for effekterne og rum-action, altid haft sin virkelige styrke i karaktererne. 

    Lars!25-07-17 19:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen