Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    Tak. :)

    Jeg tror, det er, fordi jeg har været så hooked på det. Det er vel nærmest en slags Stockholm-syndrom. :D

    Jeg kan godt forestille mig, at spille det igennem igen på New Game+ engang på et senere tidspunkt. Men det bliver ikke lige nu. Og så bliver det uden DLC'en eller striben af chalice dungeons. Dem er jeg færdige med for good! :)

    thomsen22-07-17 11:31

  • ★★★1

    Så gennemførte jeg Resident Evil 7 og jeg kunne rigtig godt lide det. De første 2 timer er helt klart de mest creepy. Senere hen i spillet får man lidt flere våben og mere ammunition til rådighed, så det føles ikke helt så survival horror agtigt som åbningen af spillet. Jeg spillede spillet på Normal sværhedsgraden, som er den højeste sværhedsgrad man kan spille det på, før man har gennemført det. Når du har først har gennemført spillet en gang bliver en ny sværhedsgrad låst op.

    Da jeg var omkring halvvejs igennem spillet følte jeg sjældent at jeg var i overhængende livsfare. Jeg havde som regel lige tilpas med medicin og ammunition til at kunne klare mig ud af de fleste situationer. For folk som er virkelig hardcore survival horror fans kan det måske godt være en skuffelse, men for mig har Resident Evil spillene aldrig handlet om at være de mest uhyggelige survival horror spil. Der er Silent Hill trods alt kongen. Silent Hill har altid været for creepy for mig.  

    I starten fandt jeg også spillets kampsystem en lille smule klodset og akavet, jeg var ikke helt sikker på hvornår man skulle parere og nogle angreb var jeg ikke overbevist om om man overhovedet kunne parere. Men da jeg først blev fortrolig med kampsystemet var det faktisk helt fint. Efter lidt tid havde ikke nogen problemer med styringen.

    Det er fedt at se Capcom på en måde vende tilbage til rødderne og samtidig tage nogle chancer med en af deres mest berømte og elskede franchises. Førstepersons perspektivet fungerer virkelig godt og sammen med lydsiden, som er ekstra god hvis man har nogle gode hovedtelefoner, skaber det ofte en fornemmelse af der kunne stå en person lige bag en når man vender sig rundt.

    Overordnet set synes jeg det er gedigent comeback.  

    Skulle jeg smide en karakter efter det lander det på en solid 8/10. 

    Jeg kunne godt finde på at spille det igen på en højere sværhedsgrad.

    Essal23-07-17 20:48

  • 0

    Jeg er jo begyndt at sælge ud af min PS1 samling, da jeg mistede interessen for det og ofte følte det som et stressmoment at skulle jagte titler. I starten var jagten det mest spændende, men i takt med at de titler jeg manglede blev sjældnere og sjældnere, så blev det også sværere og sværere. Selvom jeg stadig er overbevist om, at det er den rigtige beslutning, så er det alligevel lidt vemodigt, at skille sig af med dem et af gangen. Jeg kan dog trøste mig med, at jeg nåede at have en af Danmarks største komplette samlinger, da det var på sit højeste. Nåede aldrig målet med en fuldstændig komplet samling og det har jeg det egentlig rigtig fint med, da både barn og fremtidsplaner pludselig fyldte meget mere. Nå ja og LEGO. :-D

    Bony23-07-17 20:55

  • 0

    Så fik jeg endelig gennemført Horizon Zero Dawn.

    Var totalt hyped på Det da det udkom, men så kom Zelda Breath of The Wild, og derfor gik det lidt i glemmebogen.

    Jeg synes ellers det plejer at være svært at gå tilbage til et spil (derfor pt har så mange uigennemførte spil) som man kun har spillet halvt, men satte mig for at jeg ville igennem det her!

    Fortryder det ikke, Horizon er er et rigtig flot sandkasse spil, der er rig på indhold og som samtidig byder på en rigtig god historie. 

    Nu skal jeg bare i gang med at collecte de ting som jeg fik i første gennemspilning. 

    Kyllingebenet24-07-17 23:51

  • 0

    Så fik jeg endelig gennemført Horizon Zero Dawn.

    Jeg er nok 70% gennem spillet nu og jeg har ikke kunnet slippe det siden jeg begyndte. Modsat dig, lyder det til, så udsatte jeg hovedhistorien mest muligt, indtil jeg havde undersøgt kortet og fundet alle collectibles. Så nu er jeg ved at køre gennem historien og tage side missionerne.

    Jeg ELSKER det spil. Det er meget bedre, end hvad jeg turde håbe på. Jeg var lidt urolig, efter den første time, men da først jeg kom ud af start området, så åbnede spillet sig op og blev meget bedre. Det hjalp også at få styr på menuen og crafting delen, som jeg nemt synes blev uoverskuelig. Det var ikke nemt at se hvilke ingredienser der skulle bruges til hvad, men det lærer man efterhånden som man spiller.

    Hvor lang tid har du brugt på at gennemføre?

    Superknys25-07-17 00:32

  • ★★★★★0

    Det var ikke nemt at se hvilke ingredienser der skulle bruges til hvad, men det lærer man efterhånden som man spiller.

    Jeg var dog godt nok glad for at man nemt ku købe sig til ting ret hurtigt, jeg gad virkelig ikke rende rundt og samle pilekviste op hele tiden.

    Men fedt at man kan lave Crafting on the fly, mens man kæmper, og ja historien som jeg har skrevet om før i længere indlæg tidligere, fangede også mig meget. Det var sjovt og gætte med på hvad der var sket, før man begyndte overhovedet og samle puslespillet.

    Elwood25-07-17 08:56

  • ★★★★★1

    Bwahaha Outlast 2 terrifying naaaa try this :)

    Elwood26-07-17 08:32

  • 0

    Jeg var dog godt nok glad for at man nemt ku købe sig til ting ret hurtigt, jeg gad virkelig ikke rende rundt og samle pilekviste op hele tiden.

    Men fedt at man kan lave Crafting on the fly, mens man kæmper, og ja historien som jeg har skrevet om før i længere indlæg tidligere, fangede også mig meget. Det var sjovt og gætte med på hvad der var sket, før man begyndte overhovedet og samle puslespillet.

    Jeg eeeelsker at man kan crafte når man vil og tiden bare sløver ned. Det er fedt man kan dodge, mens man crafter. Det ser jeg gerne efterlignet i lignende spil fremover.

    Jeg er efterhånden meget tæt på slutningen nu, så det bliver nok i weekenden jeg færdiggør det. På en måde glæder jeg mig, så jeg endelig kan slippe det (indtil DLC kommer :P), så jeg kan begynde på et af de andre utallige spil jeg gerne vil spille

    Superknys26-07-17 18:37

  • ★★★★0

    Er ved at blive helt glad for Dark Souls 3. 

    Jeg har stadigvæk svært ved at parere med skjoldet, men der er muligvis også en lille forsinkelse på, alt efter hvilket skjold, man bruger. Jeg vil gerne prøve med et mindre skjold, hvis jeg kan finde et med bare nogenlunde beskyttelse. 

    Vigtigt nok, så behøver man dog slet ikke at parere. Man kan også blot nøjes med at bruge skjoldet til at blokere (L1) og så ellers fokusere på at få sine egne stød ind. 

    Jeg er kommet gennem de første tre områder (det første er et mindre tutorial-agtigt område) og klasket de første tre bosser.

    Områderne er noget større end i Bloodborne, og der er en hel del at udforske - også skjulte rum og hemmelige gange. Det passer mig fint, for det er nok næsten min yndlingsdel af det hele. 

    En ting, jeg dog har lagt mærke til, er, at der virker til at være knap så meget, skal vi sige tyngde i DS3. Jeg har svært ved at finde andre ord at beskrive det med. Men i Bloodborne følte man nærmest, hvor tunge våbnene var, hvor meget power der var i slaget, når man svingede sin forlængede økse 360 grader rundt om sig og hakkede fjenderne ned på stribe. Man kan lave lignende ting i DS3, men der er ikke den samme fornemmelse af styrke eller tyngde.

    Jeg ved ikke, om det er størrelsen på figurerne, der er anderledes, om det er animationerne eller måske bare lydeffekterne, men et eller andet er der altså, der får kampene i Bloodborne til at virke bedre. 

    Alt i alt er det dog indtil nu et vildt flot spil, og jeg tror næsten, at jeg bedre kan lide Dark Souls 3's verden end Bloodbornes. 

    thomsen26-07-17 20:07

  • ★★★★★1

    Cool, thomsen! Så kan vi jo forvente en del romaner fra din side i tråden her! =)

    David Lund26-07-17 21:17

  • ★★★1

    Så fik jeg sparket mig selv op af sengen for at stå ude ved Bilka kl 06:00 og købe en PS4 Pro, Damm glæder mig til at komme hjem og få det sat op, men nu var min mor så flink at køre mig derud og det tog lidt for lang tid til hun kunne nå at køre mig hjem igen da hun skal på kræmmermarked, så nu er jeg fanget herude på Brørup marked :/ det bliver slet ikke nogen lang dag.

    MOVIE100028-07-17 06:45

  • ★★★1

    Med i tilbuddet fik jeg også Horizon zero dawn, som jeg er lidt i tvivl om det er en jeg skal beholde. Ellers købte jeg Uncharted 1-4, Crash Nsane trilogy og Hitman season 1. 

    Overvejer The last of us, GTA V, Game of Thrones, Until dawn og Star wars battlefront men så vidt jeg kan læse mig til er single player delen ikke så god.

    MOVIE100028-07-17 11:13

  • ★★★★★0

    Behold Horizon Zero Dawn, fantastisk spil, med en intressant historie, der er crafting med i det og det er bygget op som mange andre 3. Person games af den art, men jeg vil vove og påstå du nok vil nyde det mere end du gjorde med AC: Black Flag, universet her i HZD, er ret fedt og historien fanger virkelig en, hvis man lader den. Men hvis du ikke kan li det med og rende fra sted til sted og løse missioner, og crafte ting kan det være du måske ikke finder det så fedt. Det minder en del om det nye TOmb Raider in a way, dog er styringen i HZD en del mere tight synes jeg, især kampene mod dinobotterne er ret fedt, og det sker ret spontant når man render rundt i verden.

    The last of US er et must! GTA V er jeg personlig selv ret glad for også, Until Dawn tror jeg vil falde i din smag. og ja Star Wars Battlefront skal ikke købes, hvis du kun tænker singleplayer, der er reelt ingen, der er ingen full blown campaign, det er mest blot enkelte kampe mod bots. Vent heller til SW Battlefront 2, hvis du er intresseret i noget SP.

    Elwood28-07-17 11:23

  • ★★★★★0

    Spil hellere noget helt andet end Battlefront, hvis du er til single player. Tror heller ikke på at 2'eren kan levere noget særlig interessant. Og ja, 1'eren har intet.

    David Lund28-07-17 11:41

  • ★★★0

    AC Black flag er jeg næsten færdig med og kan godt lide spillet, men historien blev lidt flad og missionerne var for ens når man er 3-4/5 dele inde i spillet.

    GTA V har jeg iforvejen til PC, ved ikke hvor stor forskellen er, men spiller mest online delen og har ikke rigtig forhørt mig endnu om hvem der ellers har det.

    Battlefront dropper jeg.

    MOVIE100028-07-17 12:22

  • ★★★★★0

    Ah ok jamen så jeg sikker på du vil ku li HZD :)

    Elwood28-07-17 12:31

  • 0

    Jeg mener at Until Dawn er et af månedens PS+ spil? Og vent med at købe BF til 2eren kommer.

    Kyllingebenet28-07-17 12:32

  • ★★★★★0

    Yeps det er det, så har man PS+ (som jeg lige kan se har fået lille prisstigning) så er det gratis så længe man har PS+ Abb.

    Elwood28-07-17 12:34

  • ★★★0

    Jeg mener at Until Dawn er et af månedens PS+ spil? Og vent med at købe BF til 2eren kommer.

    Og Game of Thrones, som han da vist også nævnte :-)

    HonoDelLoce28-07-17 12:35

  • ★★★★0

    Gode valg. Jeg har ikke selv prøvet Horizon Zero Dawn, men kun hørt godt om det fra de venner, der har spillet det. 

    Uncharted-serien er også fantastisk underholdende.

    The Last of Us kan ikke få nok anbefalinger: Godt tredjepersons stealth/ action-spil og en solid historie med et par hovedpersoner, som det er svært ikke at komme til at holde af. 

    Until Dawn er, som andre har nævnt, et af juli måneds gratis spil på PS+. Kan kun anbefale det. 

    GTA V er nok det spil, jeg har brugt flest timer på, og ikke mindst det online-spil, jeg har brugt flest timer på. Det er faktisk lidt vildt at se, hvor mange nye spillere, der konstant kommer til, og at det næsten hver måned ligger på en eller anden liste over månedens mest solgte spil, når man tænker på, at det udkom helt tilbage i 2013. 

    Single-player-delen er virkelig, virkelig god, og online-delen er et uudtømmeligt univers af underholdning, som jeg stadigvæk booter op engang imellem, når de laver en ny opdatering. Jeg har senest hygget mig lidt med at spille nogle af de nye våbensmugler-missioner. 

    Ellers kan jeg varmt anbefale Fallout 4 og The Witcher III, hvis du har mod på at prøve rollespil? Fallout 4 er nok ikke det bedste Fallout, men det tog mig med storm, da jeg spillede det, og jeg endte med at grave min PS3 frem bagefter for at gå direkte videre til Fallout 3 og Fallout New Vegas. Universet og stemningen er fantastisk, og så er det ret sjovt.

    Med Witcher III er vi ovre i fantasy-genren. Det er en virkelig solid historie, og så har spillet nok den bedste DLC, jeg nogensinde har spillet. 

    I en helt anden boldgade, så har jeg hygget mig ret meget med Rocket League, der er en slags futuristisk sportsspil. 

    thomsen28-07-17 13:11

  • 0

    Men Thomsen, hvad med bloodborne??? :o

    Kyllingebenet28-07-17 13:31

  • 0

    Hvis du kan lide adventure action spil, så er Ratchet & Clank perfekt. Det er en af mine yndlingstitler og jeg har efterhånden spillet alle spillene igennem mange gange.

    Af små indie spil vil jeg sige du hvertfald skal spille Inside. Et af de bedste spil jeg har spillet i lang tid.

    Superknys28-07-17 19:27

  • ★★★★0

    Men Thomsen, hvad med bloodborne??? :o

    Jeg ved det ikke ... det føles næsten som at være utro. Men vi har besluttet at holde en pause. Det er ligesom, at vi ikke vil de samme ting mere, efter at jeg fik platinum.

    thomsen29-07-17 19:39

  • ★★★★★1

    Nu - platinum i Dark Souls 3!

    David Lund29-07-17 19:43

  • ★★★0

    Prøvede PS4 idag efter et par timers irreterende setup, med error og glitch.

    Spillede lidt Crash Bandicoot, har ikke spillet det siden PS1 og troede det ville være en nem måde lige at lære controlleren igen, shit hvor blev jeg sur nogle gange, bar ei første bane døde jeg ca 10 gange fordi jeg ville have alle kasser, det droppede jeg så til sidst. Det ser sgu nemmere ud end det er, især Hog Wild levelet var jeg game over ca 5-6 gange pga et hop, som jeg til sidst måtte se på youtube hvor/hvornår jeg skulle hoppe.

    MOVIE100029-07-17 19:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen