Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★0

    I den første film virker Rocky nærmest lidt småtbegavet, og i de efterfølgende (eller i hvert frald fra 3 op op til i dag) er han en skarp forretningsmand med styr på tingene.

    Skarp forretningsmand? Det var da Paulie der styrede det hele som også fik ham til at gå bankerot.

    Synes mere man ser en Rocky der har lært af sine fejl og fået noget livserfaring.

    MOVIE100030-07-17 19:59

  • ★★★★0

    Skarp forretningsmand? Det var da Paulie der styrede det hele som også fik ham til at gå bankerot.

    Synes mere man ser en Rocky der har lært af sine fejl og fået noget livserfaring.

    Ok, jeg må få genset dem - hukommelsen spiller muligvis et puds :)

    Den Rocky jeg så i 1'eren harmonerede dog ret dårligt med Roscky som jeg huskede ham fra de andre film.

    chandler7530-07-17 20:02

  • ★★★★0

    Han var ihvertfald ikke med på, hvad 'skyen' betød i Creed :) 

    Babo30-07-17 20:03

  • ★★★★0

    Jeg holder også af den første. Resten er for mig kedelig sæbeopera pånær Rocky Balboa, som atter kom lidt på sporet, uden jeg fandt filmen var noget særligt. Creed derimod var kæmpe overraskelse. 

    Babo30-07-17 20:05

  • ★★★★★★0

    Rocky 4 er vel lidt en kultklassiker, men den er ikke rigtig god. Så jeg vil nøjes med at se Rocky, Rocky Balboa og Creed og så bare glemme Rocky 2-5

    Guldager30-07-17 20:07

  • ★★★★★★0

    Pånær Rocky V, nyder jeg hele serien, men af vidt forskellige årsager. 

    T. Nielsen30-07-17 20:14

  • 0

    Har lige set The Last Heist på Netflix, af en eller anden grund. Den gider jeg ikke skrive så meget om andet end at den er elendig. En decideret hån mod filmmediet.

    Whispering Horse30-07-17 20:59

  • 1

    Jeg holder også af den første. Resten er for mig kedelig sæbeopera pånær Rocky Balboa, som atter kom lidt på sporet, uden jeg fandt filmen var noget særligt. Creed derimod var kæmpe overraskelse. 

    Både Rocky Balboa og Creed er gode film, men!

    De gav mig til gengæld også en tydelig fornemmelse af genbrugens sikre kort. Måske er det lidt at sammenligne med, hvordan Star Wars' prequel-trilogi (ligesom de mindre heldige Rocky-sequels) bragte noget nyt til bordet, men bare ikke gjorde det særlig vellykket, mens The Force Awakens (ligesom Rocky Balboa og Creed) var en rigtig vellavet omgang genbrug. Og nok det, vi havde mest brug for på det tidspunkt. Selv om jeg havde luret udfaldet af Creed på lang afstand, var boksekampen dog alligevel virkelig medrivende!

    evermind31-07-17 09:30

  • ★★★★1

    Evermind - jamen helt sikkert, Creed er på mange måder en konventionel film. Jeg følte dog den var mere frisk end TFA, snakker vi genbrug. 

    Babo31-07-17 09:43

  • ★★★★0

    Rocky 2

    Det fungerer egentlig meget godt i starten med, at Rocky skal vænne sig til tilværelsen med lidt flere penge på lommen og som lokal berømthed (selvom scenen med de 1000 unger der løber efter ham er lidt overkill).

    Pengene slipper dog hurtigt op, og Rocky får muligheden for en revanche mod Apollo Creed. Hans kone Adrian er ikke overraskende modvillig, da Rocky næsten mistede sit syn på det ene øje i den første kamp.

    Adrian ryger dog i koma i forbindelse med fødslen af hendes og Rockys barn, og da hun efter laaaaang tid vågner op, er hendes første ord til Rocky: "Win!"

    Rocky kaster sig derefter ud i en intenst og voldsom boksekamp mod Apollo Creed, hvor Rocky får urealistisk mange tæsk (100-200 slag i hovedet?), men stadig formår at holde sig på benene og .. ja.... resten er historie.

    6/10

    chandler75 2-08-17 16:35

  • ★★★★★★0

    Er det den med Hulk Hogan, eller er det først senere?

    davenport 2-08-17 14:50

  • ★★★★0

    Er det den med Hulk Hogan, eller er det først senere?

    Det er 3'eren.

    chandler75 2-08-17 16:34

  • ★★★★★1

    The Guest (2014)

    www.youtube.com/watch

    www.youtube.com/watch

    Efter den skarpslebne slasher hyldest “You’re Next”, der af flere kritikere blev udråbt som et af de mest nervepirrende værker i genren i nyere tid, fulgte den dynamiske duo Adam Wingard og Simon Barrett tre år senere op på succesen med en pulserende dynamisk og særdeles velsmurt designet action-thriller, som via et uforbeholdent stort glimt i øjet og tungen helt ude i kinden tog sit publikum med ud på en sorthumoristisk åndelig rejse tilbage til de flamboyante 80’ere, hvor der som regel var mere end herligt højt til loftet på alle parametre.

    I en mindre soveby i Texas, (lige op til Halloween), omkranset af et tæt på uendeligt desillusionerede landskab af knastørre marker, dukker en mystisk eksistens frem af støvet blot for nogle minutter senere at stå ved dørtrinet hos familien Peterson, som er ramt af en dyb sorg over tabet af deres ældste søn, der døde som soldat i Afghanistan. Det uventede besøg kommer som sendt fra himmelen for moderen Laura, (Sheila Kelley), som hårdest ramt af fortvivlelse og frustration hurtigt tager den charmerende og forførende David, (Dan Stevens), til sig, da hun erfarer, at han var en nær ven af hendes afdøde søn. Resten af familien er dog mere skeptiske overfor den fremmede gæst af en svigermords drøm, men David lurer snarrådigt deres respektive hverdagsproblemer ud og vender hurtigt stemningen til sin fordel, da han uden at tøve påtager sig rollen som selvopofrende beskytter og problemknuser. Mens den kværulerende og lettere alkoholiserede far Spencer, (Leland Orser), bruger den nyankomne hvide ridder som stiltiende forstående terapeut angående irritation over manglende forfremmelse på sit job, knytter Petersons mutte teenagesøn Luke, (Brendan Meyer), sig anderledes tæt til David, da han giver en hjælpende hånd med overfor en flok provokerende bøller på Lukes skole. Men ikke alle er ligeså benovede og specielt familiens rebelske datter Anna, (Maika Monroe), begynder efterhånden at fornemme at der er ugler i mosen, da en række dødsfald og bizarre hændelser melder deres blodige ankomst. Og da hun senere insisterer på at grave dybere i Davids fortid bryder helvede for alvor løs.

    Allerede i filmens første frame indikerer Adam Wingard og Simon Barrett tydeligt og med et herligt skælmsk smil hvilken referencemæssig rutsjebanetur, de har tænkt sig at udsætte tilskueren for, da man introduceres for en diabolsk udseende græskarmand, der provokerende peger både handlingen og filmens mystiske antihelt i retning mod en hvirvelvind af underholdende forviklinger og perverteret kaos. Det er “The Bourne Identity” på syretrip, mikset med både den visuelle side samt 80’er synthpop lydsporet fra “Drive” og “Miami Vice”, og krydret med lind hånd fra diverse slashers, særligt “Halloween”. Ja, groft sagt bliver der ikke gjort det mindste for at underspille på nogen som helst måde i “The Guest”, hvilket bedst illustreres ved Dan Stevens intense pragtpræstation og ultimative magtdemonstration som den sexede og besnærende fremmede med de hypnotiserende blå øjne.

    Pr. automatik og koldblodigt som en slesk slange i paradis skifter Stevens ubesværet ham mellem at være en handlekraftig, destruktiv kampmaskine som pulveriserer sine modstandere og være en dampende erotisk adonis der får det til at skælve i underlivet hos de fleste kvinder, og sågar formående at få undertegnede til at blive helt blød i knæene særligt i scenen, hvor han træder ud fra badeværelset og flekser sin veltrimmede overkrop i en tågedis af damp. Det er selv i mindre detaljer som sidstnævnte og i de små brat omskiftelige hhv. varmt vedkommende og iskolde psykopat agtige ansigtstræk, som Dan Stevens fornemt formidler i sarkastisk nærmest hysterisk symbiose med komponist Steven Moore, at Wingard exceller befriende uforskammet i over-the-top retorik som man enten frydes over som tilskuer eller vælger helt at stå af på. Det skal nemlig helt bevidst være for meget af det gode, men grænsen mellem klukkende morsom pulp og anstrengende fortænkt coolness er hårfin, så derfor er det blot at lette på hatten over, hvor elegant det lykkedes for Wingard at bevare balancen hele vejen til den surrealistiske og blodige målstreg.

    Én mand og et par forrygende eksplosive kampscener med en fandenivoldsk knæk og bræk redigering gør det dog heldigvis ikke alene, og Dan Stevens suppleres fornemt af et bund solidt cast, hvor især den ofte meget undervurderede Leland Orser brillerer på klukkende tragikomisk vis i rollen som faderen, der benytter hvilken som helst given situation til at dulme sorgerne i brok og alkohol i en lind strøm. Men også Brendan Meyer som den underkuede og indelukkede Luke der langsomt træder ud af skyggen i hans mildt sagt bekymrende idoldyrkelse, og det der mest af alt ligner en forelskelse af brodersubstitutten David, er en fornøjelse at følge. De øvrige medvirkende bliver dog på alle leder og kanter overstrålet af antiheltens kvindelige modsætning i skikkelse af Maika Monroes smukke, intelligente og svært sexede Anna der i sin erotisk kropsnære servitrice-uniform serverer en heltinde som, undervejs sin pudseløjerligt kinky Alice i eventyrland transformation, gør en brav indsats for at sparke den macho dominerede galskab godt og grundigt i ligposen. “The Guest” er ikke en film som på nogen måde skal tages seriøst, men det ændrer dog intet på, at filmen er en seriøst fremragende og svært underholdende en af slagsen, hvor man får rigeligt til både gården og gaden af laber 80’er retro, neon-funklende referencer og saftige dueller kønnene imellem.

    9/10

    NightHawk 2-08-17 22:59

  • ★★★★0

    Slither - 7/10

    Underholdende freakshow med en ekstrem ulækker makeup effektside. Der er ikke mange originale påfund, men det er alligevel en fornøjelig omgang splatter og et cast, der tydeligvis har hygget sig.

    Babo 3-08-17 23:04

  • ★★★★★0

    Slither - 7/10

    Underholdende freakshow med en ekstrem ulækker makeup effektside. Der er ikke mange originale påfund, men det er alligevel en fornøjelig omgang splatter og et cast, der tydeligvis har hygget sig.

    Bare traileren er nok til at give mig opkast-fornemmelser. Fy da føj da. 

    Lars! 4-08-17 09:37

  • ★★★★0

    Bare traileren er nok til at give mig opkast-fornemmelser. Fy da føj da. 

    Den er rigtig klam :)

    Babo 4-08-17 10:15

  • ★★★★★0

    Haha Slither er rigtig fin! Se den, Riqon!

    David Lund 4-08-17 10:49

  • ★★★★★0

    Haha Slither er rigtig fin! Se den, Riqon!

    Someday. Med en stor spand foran mig. 

    Lars! 4-08-17 10:58

  • ★★★★★★0

    Jeg hyggede mig meget med den i tid! 

    T. Nielsen 4-08-17 12:12

  • ★★★★★0

    Jeg hyggede mig meget med den i tid! 

    Nu blander jeg mig lige lidt i jeres snak om "Slither", med et spørgsmål om noget helt andet. Det er blot mens, jeg stadig har det i hukommelsen. :)

    Jeg ville lige høre dig om, hvordan det går med "Homeland"?  Har jeg lokket dig ud i noget snavs, eller et det tommel op? :) 

    NightHawk 4-08-17 13:51

  • ★★★★★★0

    Jeg har indtil videre det de to første afsnit af sæson 4 og planlægger skam at se videre. Så ingenlunde snavs. Jeg er dog stadig sådan, er det så godt at det er tiden værd i længden. Skulle jeg vælge tommel op eller ned, blev det et op indtil videre og jeg tror (og håber!) at et par afsnit mere, atter får mig helt ind i serien og løfter den. 

    T. Nielsen 4-08-17 16:48

  • ★★★★★1

    Jeg har indtil videre det de to første afsnit af sæson 4 og planlægger skam at se videre. Så ingenlunde snavs. Jeg er dog stadig sådan, er det så godt at det er tiden værd i længden. Skulle jeg vælge tommel op eller ned, blev det et op indtil videre og jeg tror (og håber!) at et par afsnit mere, atter får mig helt ind i serien og løfter den. 

    Det lyder godt. :) Skriv endelig et par kommentarer til sæson 4, når du har set den færdig. :) 

    NightHawk 4-08-17 18:20

  • 0

    Ghost in the Shell

    Fed nok film, flot lavet. Scarlet er lækker nok. Soundtracket er nice. Dog er sidste akt antiklimatisk. En skam, for den kunne ha' trukket tænder ud.

    7/10

    Fed anmeldelse.

    Kyllingebenet 4-08-17 18:23

  • ★★★★★★0

    Det lyder godt. :) Skriv endelig et par kommentarer til sæson 4, når du har set den færdig. :) 

    Skal jeg bestemt gøre.

    T. Nielsen 4-08-17 18:33

  • ★★★★0

    Heat - definitive edition

    Denne version er alle pengene værd. Heat står knivskarpt. Alt fra kontrast til farvegengivelse er faktisk overvældende. Nattescenerne skuffer heller ikke. Heat har aldrig set federe ud. Jeg har endnu ikke nået til ekstramaterialet, men det kommer. 

    Babo 4-08-17 21:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen