Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • 0

    www.imdb.com/news/ni61417432/

    Obi Wan solo film er blevet bekræftet, håber de får Ewan McGregor til at spille ham igen.

    Kyllingebenet17-08-17 22:06

  • ★★★★★★0

    Har i aften været til første forældremøde i 0.A, hvor vi fik information, legede og lærte hinanden at kende. Nu har vi jo prøvet det før, så man føler sig helt som "professionel forældre". :D

    Det var nu meget hyggeligt. Men vi spiste så tidligt, at jeg er aftensmadssulten igen. Kunne godt æde en rød bøf. (Vi har så kun rugbrød, så den går ik´)

    davenport17-08-17 22:34

  • 0

    Lad være med at spise så sent ;)

    Kyllingebenet17-08-17 22:36

  • ★★★0

    Lad være med at spise så sent ;)

    Og nu har jeg lige varmet en portion lasagne :(

    MOVIE100017-08-17 23:29

  • 0

    Thomas har pt 666 stjerner, he's the devil!

    Kyllingebenet18-08-17 18:24

  • ★★★★★★1

    Thomas har pt 666 stjerner, he's the devil!

    Better the devil you know;-)

    T. Nielsen18-08-17 18:26

  • ★★★★★0

    I ruined it. 

    Lars!18-08-17 20:24

  • ★★★★★★0

    Nu er der mange nørder her, der ved noget om det der computer og fjernsyn... Hvis i mangler arbejde, og et nyt sted at prøve lykken, så tjek lige jobs.netflix.com/jobs ud. Damn de søger mange folk!!! Just if..

    davenport18-08-17 21:34

  • ★★★★★★0

    Amazon søger flere:) 

    www.google.dk/amp/amp.timeinc.net/fortune/2017/08/02/amazon-jobs-day-hiring-50000/%3fsource=dam

    Guldager19-08-17 08:33

  • ★★★0

    I kan også ansøge om job i det hvide hus:

    apply.whitehouse.gov/

    Essal19-08-17 11:14

  • ★★★★0

    Var et smut i Zoologisk have i går sammen med en god gammel ven og hans tre-årige datter. Det er nok noget nær ti år siden, jeg har været der sidst. 

    Jeg er altid lidt splittet omkring hele konceptet. På den ene side er jeg egentligt ikke så vild med hele idéen om at udstille dyr, og slet ikke når de har så lidt plads at røre sig på.

    På den anden side er der også et argument i, at det giver folk et andet forhold til de dyr, de ellers kun kan se på tv - især når det er koblet med information. Man skal heller ikke være blind for zoologiske havers samarbejde for at redde udrydningstruede arter. Og så var det da rart at se, at Københavns Zoo har udviklet sig en del, siden jeg så den sidst, og faktisk forsøgt at gøre noget ved levevilkårene for i det mindste nogle af deres store dyr. 

    Det var dejligt at se, at elefanterne have fået lidt mere plads, når man tænker på de forfærdelige trange forhold, de havde før. Den nye savanne med næsehorn, giraffer, gnuer m.m. gående frit sammen i et rimeligt stort område er nærmest fantastisk. 

    Men der er stadigvæk dyr, hvor det er svært at slippe tanken om, hvor lidt plads de egentligt har, og hvor lidt stimulering de oplever i det daglige. 

    Anyways, rart at se min ven igen. Jeg så ham også lige et par timer i december, men ellers er det flere år siden, at vi har hængt ud sammen, fordi han flyttede med familien til Aarhus, og jeg har lukket mig en del inde i samme periode. 

    thomsen19-08-17 14:27

  • ★★★★★★1

    Jeg kender ikke Københavns Zoo, men jeg tænker, at den har haft samme udvikling som Odense Zoo. Odense Zoo er et ret fantastisk sted, hvor de forskellige dyr har rigtig meget plads. Men i 80'erne var løverne i små bure, understimuleret, overvægtige osv.

    Det er helt sikkert muligt at have dyr i fangenskab på en etisk forsvarlig måde, og når det er tilfældet, så mener jeg faktisk, at de har det bedre end i naturen, fordi de lever et stressfrit liv, hvor der bliver taget hånd om dem, når de bliver syge. Jeg er hvert fald glad for, at vi bor 30 min. gang fra Odense Zoo, så vi ofte kan kommer derhen, nu når sønnen bliver ældre :)

    Og lidt apropos - jeg er stor fortaler for en mere vegetarisk kost generelt af miljømæssige årsager - spis mere grønt og når der spises kød, skal det være kød af god kvalitet, ikke det billige industripjat. Jeg er ikke helt med på veganernes - det-er-synd-at-spise-dyr, fordi dyr, der er behandlet ordentligt, faktisk har det bedre end dyr, der lever i det fri. Igen - stressfrit, får nok mad osv.

    Guldager19-08-17 15:57

  • ★★★0

    I Zoologisk Have er der i det mindste nogle der har et ejerskab (samt ansvar) og dyrene har en værdi. Sådan er det måske ikke altid ude i naturen.

    Aranyhajú Nyárszépe19-08-17 16:36

  • ★★★★★★0

    Bare de har det godt. Der er for mange der tillæger dyr menneskelige følelser, som de ikke har. Dyr har brug for at være mætte, kunne skide og leve stressfrit. Min hund fx., er en hund. Den sover på gulvet, den kommer ikke i møbler, den skal sørge for at vi ikke har skadedyr omkring huset osv. Det er dens arbejde! Jeg har ikke en hund fordi den skal kunne ligge og putte ved mig. Det er vammelt og ikke i dyrets ånd.

    Og ifa. min fuglefobi, synes jeg man skulle pine høns, ved at putte dem i endnu mere små bure. Bare jeg får æg, så vil jeg skide på elendige fjerkræ!!

    davenport19-08-17 22:21

  • ★★★★★★0

    Nu har sønnen pludselig sovet en del i dag... Og så tænker man straks, om det nu er normalt :) - selvom jeg godt ved, at normalt ikke findes ved så små babyer, så jeg bliver jeg let nervøs ved sådanne afvigelser... Selvom det er svært at afvige fra noget, der ikke har en fast rytme... 

    Guldager19-08-17 22:39

  • ★★★★★★0

    Settle down. :D Det er ganske normalt. Hvis han der imod skriger og hoster blod og får udslet, så ring til vagtlægen ;)

    davenport19-08-17 22:38

  • ★★★2

    Det er mennesket der har fremavlet hunden i alle den afskygninger, så det vel også os der bestemmer hvad der er i dens ånd. Det er tydeligvis heller ikke alle hunde der er avlet til Jagt eller vagt.

    Og så har dyr også følelser, selvom det selvfølgelig ikke er nemt at afgøre i hvad omfang.

    Aranyhajú Nyárszépe20-08-17 11:08

  • ★★★★★★0

    Apropos følelser, dyr og mennesker, så er det her ganske interessant: Humans identify emotions in the voices of all air-breathing vertebrates

    Guldager20-08-17 11:11

  • ★★★★★1

    Hvis vi har følelser, så har dyrene nok også. Som pattedyr har vi meget til fælles, bare i formen på vores hjerner, selv om vi er blevet velsignet med prefrontal cortex, som gør os i stand til at filosofere blandt meget andet. Hunde har gået ved menneskets side, siden før jægertiden, og de er opdrættet og parret og deres hjerner er blevet formet af at være sammen med os. Det ligger i deres natur at putte ved os, at søge trøst hos os, og de har et komplekst tilknytningssystem, som gør at de foretrækker deres ejere frem for andre og aldrig glemmer dem og endda kan handle "altruistisk" for at beskytte dem. Mange mennesker overvurderer måske deres hundes kognitive evner, men mange mennesker undervurderer dyr helt generelt. Jeg læste bogen "Animalwise" (skrevet af en eller anden journalist), og jeg må sige, at den ændrede mit syn på andre skabninger og gav mig mere empati og respekt for dem. 

    Lars!20-08-17 12:05

  • 1

    Hunde er fucking awesome. 

    Kyllingebenet20-08-17 12:26

  • ★★★0

    Min hund har bestemt at jeg ikke må se flere Steve McQueen film. Så Papillon igår og hver gang Steve McQueen var fremme knurrede/gøede han af ham.

    MOVIE100020-08-17 12:33

  • ★★★★★★2

    Selvfølgelig har dyrerene følelser, de er bare mere simple. Deres Facebook har nok kun en håndfuld emojis...

    Guldager20-08-17 13:47

  • ★★★0

    Det er jo noget man aldrig rigtigt kan bevise. Man kan jo ingengang bevise at mennesker føler (ud over en selv selvfølgelig).

    Men ud fra dyrs måde at reagere på i visse situationer, tyder meget på at de også kan opleve følelser som glæde og kærlighed.

    Aranyhajú Nyárszépe20-08-17 14:10

  • ★★★0

    Haha Morten er da gået hel i selv sving med The Dark Tower nyheder efter han har haft et interview med Arcel. 

    MOVIE100020-08-17 15:24

  • ★★★0

    Det er sjovt med hunde (eller kæledyr i det hele taget) og alle de teorier, man altid hører - oftest fra folk, der aldrig selv har haft et/en.

    En af dem, jeg ofte støder på, er "hunde kan ikke drømme, sådan er deres hjerner simpelthen ikke skruet sammen". Øh, okay. Fortæl det til min hund, der ligger og løber, pylrer eller gør i søvne.

    En anden er "hunde kan ikke blive jaloux". Det er sjovt, at de to eneste gange, vores hund har bidt noget i stykker (udover da han var helt hvalp og lige skulle lære, at man ikke måtte), var de to første gange, der var nyfødte babyer i huset, der sjovt nok fik al opmærksomheden. Første gang var hunden altså gået i 4 eller 5 år uden at bide noget som helst i stykker. Så fik en baby alt opmærksomheden, og vupti, så skulle der lige rives et stykke tøjdyr i stykker.

    HonoDelLoce20-08-17 15:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen