Trailer: Trailer til "Beyond Skyline" - efterfølgeren til science fiction-braget "Skyline"

Det første kig på "Beyond Skyline" er nu landet online. Nedenfor kan du se traileren til den kommende actionfilm, som er en fortsættelse af sci-fi-baskeren "Skyline", der blev instrueret af brødrene Colin og Greg Strause ("Aliens vs. Predator: Requiem").

Den oprindelige "Skyline" fik en hård medfart blandt anmelderne, da den landede tilbage i 2010, men det har altså ikke afskrækket folkene bag produktionen fra at give filmserien endnu et skud. Denne gang står den første films manuskriptforfatter Liam O'Donnell bag kameraet, mens Strause-brødrene også er med på projektet som producere. O'Donnell får med filmen sin debut som spillefilmsinstruktør.

I "Beyond Skyline" rammer en omfattende invasion fra det ydre rum vores planet, og i virvaret bliver en politibetjent og hans søn fanget under et af rumvæsnernes dommedagsagtige angreb. Da et af væsnernes krigsskibe samtidig opsamler sønnen og derefter flyver bort, må betjenten tage alle midler i brug for at finde sin dreng igen og bringe ham hjem i sikkerhed – men faren lurer bag hvert et hjørne, og monstrene fra rummet er alt andet end venligtsindede...

To actionstjerner i hovedrollerne

Actionmanden Frank Grillo, der er kendt fra bl.a. "Captain America: Civil War" og "The Purge"-filmene, ses i hovedrollen som betjenten Mark. "The Raid"-stjernen Iko Uwais spiller den krigeriske soldat Sua, som må give politibetjenten en hjælpende hånd midt i den desperate kamp for menneskehedens overlevelse.

Udover Grillo og Uwais dukker Jonny Weston ("Allegiant"), Bojana Novakovic ("Shameless"), Jacob Vargas ("Sons of Anarchy") og Callan Mulvey ("Batman v Superman: Dawn of Justice") også op for at tage del i løjerne.

"Beyond Skyline" har endnu ingen dansk premieredato.

Kommentarer

Trailer til "Beyond Skyline" - efterfølgeren til science fiction-braget "Skyline"

  • ★★★★★★0

    Den første var så pivringe, at denne KUN kan være bedre. Jeg springer den dog over, medmindre vægtige mennesker som Battleship-folket påstår den er værd at se. Så får den MULIGVIS en (1!) chance;-)

    T. Nielsen19-08-17 19:22

  • ★★★★0

    Jeg har åbenbart glemt at rate den på IMDb, men husker den første som hæderlig - med nogle enkelte gode og creepy scener med den usynlige trussel.

    chandler7519-08-17 19:26

  • ★★★★★★0

    Jeg hadede hvert et sekund og ratede den 1/10!

    T. Nielsen19-08-17 19:34

  • 1

    Den var også mega ringe, var lige inde og tjekke hvad jeg havde rated den, og den lå på 3/10.

    Kyllingebenet19-08-17 19:37

  • 0

    Jeg endte på 4/10, og så var jeg også sød.

    T'hain19-08-17 21:31

  • ★★★★★0

    Jeg var også sød, og gav den 2/10 i sin tid. Glæder mig til 2'eren!!

    David Lund20-08-17 09:19

  • ★★★★★0

    Jeg var sød (mod mig selv) og undgik den helt. 

    Lars!20-08-17 17:25

  • ★★0

    Nu så jeg ikke den første, fordi jeg ikke er masochist, men hvorfor vil man lave en fortsættelse, når man bare kunne lave denne her film som en helt igennem standalone film og ændre bare nogle enkelte ting og fuldstændig distancere sig selv fra Skyline?

    Der ser da ikke ud til at være synderlig meget tilfælles med den første film andet end rumskibenes design? Eller er der meget "åh ja, det er da en naturlig udvikling fra den første, fordi..." her, som jeg ikke lige kan spotte?

    The Paki Don20-08-17 23:41

  • 0

    Blev snydt af traileren til den første og fik købt den på DVD blev skuffet, kæft en gang lort 

    eatit21-08-17 09:09

  • ★★★★0

    Blev snydt af traileren til den første og fik købt den på DVD blev skuffet, kæft en gang lort 

    Se den i 4K, 3D og det er en ren 2'er ;-)

    af 10.

    Gasivodo23-08-17 22:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen