Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Hvorfor ikke prøve med en først for at se om det virkede?

    Fordi jeg satser! Hvis jeg venter til den er ankommet, vil det tage mig en uges tid at gøre alle spillene klar. På denne måde er det hele klar, før jeg har den.

    David Lund15-08-17 08:25

  • ★★★★0

    Sidder godt og grundigt fast i Dark Souls 3. 

    Jeg har to bosser tilbage: Slutbossen og The Nameless King, der er en optional boss (som dog er nødvendig, hvis man vil samle trophies). 

    The Nameless King er et mareridt! Jeg kan se, at han generelt regnes for at være spillets sværeste boss (hvis man ikke tager DLC'erne med), og han er klart på niveau med de sværreste, jeg har mødt i Bloodborne. 

    I sig selv tror jeg godt, at jeg kunne nakke ham henad vejen. Han slår vanvittigt hårdt, men på et eller andet tidspunkt må man da være heldig nok og dodge hans slag nogenlunde fejlfrit en hel runde igennem.

    Det irriterende er dog, at man skal igennem en lang fase først, hvor man skal smadre hans drage, mens både han og dragen angriber en. Det er ikke, fordi dragen er så vanvittig svær. Jeg kan som regel klare den og have mindst 10 health potions/ estus flasks tilbage, hvilket burde være nok. Det er bare, at kampen tager lang tid - sådan ca. fem minutter hver gang, og den er utroligt frustrerende, fordi kameraet konsekvent fucker op. 

    Det er altså temmeligt trættende at skulle gennem den samme lamme kamp igen og igen blot for at blive one-shot'et kort efter starten på fase to. 

    For at citere Vakse Viggo: Rahsgu!!!

    Jeg så en rimelig god spiller, der live-streamede sin første tur gennem DS3 i går, og det tog ham næsten en time og 28 forsøg i træk for at komme igennem samme boss. Pt. er min tålmodighed nede på max. 3-4 forsøg i træk, så orker jeg ikke mere. 

    Til gengæld får jeg så læst op på og set en del om Dark Souls' lore i øjeblikket. Det er ret spændende. Jeg er klart mere til Dark Souls' baggrundshistorie end til Bloodbornes. Det er et fedt univers! 

    thomsen15-08-17 12:03

  • ★★★★0

    Tror jeg vil forudbestille South Park på den amerikanske PSN-store. Man får det gamle SP: Stick of Truth med som forudbestillingsbonus, og jeg fandt lige ud af, at PS4-udgaven er censureret på den europæiske PSN, ligesom PS3-udgaven var. 

    thomsen15-08-17 12:06

  • ★★★★★0

    Tror jeg vil forudbestille South Park på den amerikanske PSN-store. Man får det gamle SP: Stick of Truth med som forudbestillingsbonus, og jeg fandt lige ud af, at PS4-udgaven er censureret på den europæiske PSN, ligesom PS3-udgaven var. 

    Hmm det troede jeg ellers de sagde de ikke ville den her gang, basterds, men ja, vi skal ha The Full Monty med! Anal Probe Mini games osv. som i det første.

    Elwood15-08-17 12:08

  • ★★★★0

    Okay, de har meldt noget ud om, at man ville få det hele med denne gang? Jeg søgte bare på det, og de første par hits sagde begge, at PS4-udgaven stadigvæk var censureret. 

    thomsen15-08-17 22:28

  • ★★★★★★0

    Det er underligt! Jeg spiller ikke rigtigt selv, men jeg følger denne tråd, og er helt glad når der er indlæg. Det er vildt sjovt at høre om jeres spil og hvad der sker i dem, selvom jeg ikke fatter 1/3 af hvad der sker :D

    Jeg spillede meget Warcraft back in the day, men nu er det mest den mellemste der spiller, og jeg så lige hjælper til, når der er noget der skal læses eller oversættes.

    Jeg ved stadig ikke hvad en DLC er...

    davenport15-08-17 22:47

  • ★★★★★★0

    Downloadable Content - som navnet siger, er det ekstraindhold til spil som kan downloades. Det kan være alt fra skins til enheder i et spil, så de siger anderledes ud og til noget der kan være på størrelse med en "god, gammeldags" udgivelse, som man købte før i tiden.

    Zero Cool15-08-17 23:11

  • ★★★★★0

    Okay, de har meldt noget ud om, at man ville få det hele med denne gang? Jeg søgte bare på det, og de første par hits sagde begge, at PS4-udgaven stadigvæk var censureret. 

    Nej jeg mener du er blot den første jeg høre som har nævnt censur igen, kan være du har ret.

    Elwood16-08-17 01:04

  • ★★★★★0

    Ikke nok med at Rutger Hauer er the Protagonist i spillet, så lugter det ehr satme af meget Blæade Runner bare ud fra den visuelle side man ser her.

    Fra Folkene bag det knap så gode Layers of fear, men jeg må sige det her ser intressant ud, til trods for det også er i horror Genren suk, jeg hader og blive skræmt i spil :)

    Observer

    Elwood16-08-17 01:06

  • ★★★★0

    Jeg ved stadig ikke hvad en DLC er...

    Som Bruno skriver, så er det downloadable content. Det kan være små opgraderinger, nye skins (udseende på figurer), pakker med nye våben eller nye kort til et multiplayerspil e.l.

    Når jeg selv skriver om DLC, så er det dog mest tale om store udvidelser. Det kan fx være nye missioner til et spil eller en hel ny sidehistorie.

    Man kan som regel købe det enkelte dele hver for sig. Små opgraderinger koster kun få kroner, mens de store sidehistorier sagtens kan koste over 100 kr. 

    Der er dog mange, der vælger at købe et såkaldt season pass, hvor man for et fast beløb (med rabat) får adgang til alle de DLC'er, der måtte udkomme til et spil henad vejen.

    Jeg køber selv kun DLC'er til spil, jeg virkeligt er glade for, og så køber jeg ofte et season pass for at få det hele med. Hvis man ikke behøver at have det lige på udgivelsen, så kan man også tit købe dem senere på tilbud.

    Hvis man venter endnu længere, kan man ofte købe det hele - spil og alle DLC'er - i én samlet pakke som fx en "Game of the Year Edition" e.l.

    Det gjorde jeg fx med Dark Souls 3, som jeg er i gang med lige nu. Det udkom sidste år, og jeg købte det først her i starten af juli. Jeg gav ca. 270 kr. for en samlet udgave med spil og 2xDLC. Begge DLC'er er i dette tilfælde store sidehistorier, der hver tager adskillige timer at gennemføre. Det er ret meget underholdning for pengene, synes jeg.

    Der er dog en del, der ikke bryder sig om hele konceptet med DLC, fordi de mener, at udgiverne bruger det som påskud for at skære ting væk og tage ekstra penge for indhold, der egentligt burde have fulgt med spillet fra starten. Det er en pointe, jeg sagtens kan forstå, men som det er nu, så er DLC nok kommet for at blive. 




    thomsen16-08-17 16:42

  • ★★★★★★1

    Der er dog en del, der ikke bryder sig om hele konceptet med DLC, fordi de mener, at udgiverne bruger det som påskud for at skære ting væk og tage ekstra penge for indhold, der egentligt burde have fulgt med spillet fra starten. Det er en pointe, jeg sagtens kan forstå, men som det er nu, så er DLC nok kommet for at blive. 

    Ja, det er en evig diskussion blandt gamere, hvor min egen holdning er, at hvis man nu bare venter med at købe spil til et par dage efter udgivelsen, frem for blindt at forudbestille, så er problemet stort set ikke-eksisterende. Fordi så kan anmeldere, streamere, YouTubere osv. oplyse om man køber katten i sækken eller ej.

    Zero Cool16-08-17 17:02

  • ★★★★★★0

    Tak for fyldig oplysning. :)

    davenport16-08-17 17:43

  • ★★★★★1

    Armigaen er landet og it's a beaut! Som konsol siger den ikke en lyd. Nu skal jeg lige lære den at kende. Desværre virkede de forbindelseskabler jeg har købt til at sætte de original joysticks til ikke, men der er en old school Nintendo controller med, og så skal jeg bare finde mig et par billige joysticks. 

    David Lund17-08-17 08:15

  • ★★★★0

    Fårk!!! Jeg har dummet mig igen i DS3! 

    I Dark Souls-spillene kan man, ligesom i Bloodborne, nogle gange hente hjælp ind til en svær boss i form af en eller flere NPC'er. Det er dog ikke helt uden omkostninger. Man får hjælp af en NPC, men til gengæld stiger bossens sværhedsgrad og health proportionalt. 

    Jeg er nået til den sidste boss i den første DLC Ashes of Ariandel, hvor mange guides anbefaler, at man henter en NPC ind, fordi der er tale om en boss fight i tre faser. Dvs. den kan koste ekstremt meget health og er generelt sindsygt svær.


    Ved siden af er jeg gået i gang med den større, anden DLC The Ringed City og har lige smadret den første boss - med hjælp fra en NPC. 

    Når jeg så går tilbage til finalekampen i Ashes, så er muligheden for at hente en NPC ind pludseligt væk. 

    Nu er Souls-serien ikke nødvendigvis den mest velprogrammerede serie. På trods af deres ry som noget af det bedste indenfor genren, så er der faktisk en del små glitches undervejs. Nogle bliver patchet. Andre lader From Soft til at være pænt ligeglade med (fx er der ikke en særlig god afgrænsning mellem omgivelsernes textures og de forskellige figurer i hverken DS3 eller BB. Man kan ofte opleve at blive slået gennem en mur af en, der står på den anden side, eller omvendt selv slå en gennem den). Derfor regnede jeg også først med, at det var en glitch og forsøgte at reloade nogle gange - uden held.

    Nu har jeg så lige slået det op, og det er åbenbart en feature, som Apple ville sige: Når man har smadret første boss i Ringed City forsvinder muligheden for at hente hjælp i Ashes af en eller anden grund. 

    Jeg er nu alene overfor en af de sværreste bosser i spillet. 

    Jeg kunne selvfølgelig forsøge mig med at hente en anden spiller ind (med fare for at blive invaderet af en fjendtlig spiller). 

    Men jeg tror nu, at jeg dropper Ashes. Måske kan jeg klare den senere, når jeg har gennemført Ringed City, og min figur er blevet lige det stærkere, eller også må jeg bare vente til en senere gennemspilning. 

    thomsen17-08-17 12:57

  • ★★★★★0

    The Last of Us er allerede blevet lidt sjovere, skulle vist bare i gang først. Gad vide om jeg burde have højere sværhedsgrad. Jeg ser mig bare ikke som meget mere end en "casual player", men foreløbig glider det jo. 

    Lars!17-08-17 13:46

  • ★★★★★0

    The Last of Us er allerede blevet lidt sjovere, skulle vist bare i gang først. Gad vide om jeg burde have højere sværhedsgrad. Jeg ser mig bare ikke som meget mere end en "casual player", men foreløbig glider det jo. 

    Det skal nok blive svære senere hen, når render og gemmer dig for clickers'ne, nogen vil mene den højeste sværhedsgrad er best da du så bruger survival instinktet's oplevelsen mere, men jeg har det nu fint med blot og spille ting på Normal, medmindre et spil direkte anbefaler en anden sværhedsgrad.

    Elwood17-08-17 15:27

  • ★★★★0

    The Last of Us er allerede blevet lidt sjovere, skulle vist bare i gang først. Gad vide om jeg burde have højere sværhedsgrad. Jeg ser mig bare ikke som meget mere end en "casual player", men foreløbig glider det jo. 

    Godt at høre, at du synes, at det er begyndt at blive bedre. 

    Jeg vil selv betegne mig som ren "casual", og "normal" var perfekt for mig i første omgang. Det skal nok blive udfordrende senere.

    Så vidt jeg husker, har jeg også gennemført det på niveauet højere, men end ikke turdet at forsøge på det højeste sværhedsgrader. 

    Jeg er bange for at hype spillet for meget, for så kan det næsten ikke undgå at skuffe, men The Last of Us er det eneste spil, jeg har gennemført to gange i træk. Jeg var simpelthen så vild med det, at jeg startede det igen med det samme, jeg havde spillet det igennem første gang. 

    thomsen20-08-17 14:03

  • ★★★★★0

    Fandt en t-shirt til Muldgraver: 

    scontent.fsvg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/17966877_284759808639494_8981802513939858772_o.jpg

    Lars!21-08-17 07:42

  • ★★★★★0

    Damm yes!, bag folkene fra Frontier Developers, så de har god erfaring med den genre her.

    Jurrasic World Evolution

    Kommer til Xbox one, PS4 og Pc, et Theme park sim game med Jurrasic Park, det jo næsten en sequel til Jurrasic Park Operation  Genesis :)

    Elwood21-08-17 14:21

  • ★★★★★0

    Et Theme park sim game med Jurrasic Park

    Det lyder rimelig vildt! Selv om jeg er skeptisk til genren på en konsol som ps4. Man savner sikkert musen? 

    Lars!21-08-17 14:45

  • 0

    Jeg vil til hver en tid anbefale, at man spiller The Last of Us på hard første gang man spiller det.

    Den sværhedsgrad rammer en rigtig fin balance, hvor spillet hverken er for svært eller for let. Men hvor ens ressourcer er mere begrænsede, hvilket skaber en langt mere intens stemning og gør det nødvendigt at træffe mange flere strategiske valg. 

    På normal synes jeg desværre at man finder alt alt for mange ressourcer, og kun ganske få gange føler man sig nødsaget til at spare på ammunitionen eller ens medkits.

    Høegh21-08-17 16:15

  • ★★★★★0

    Jeg vil til hver en tid anbefale, at man spiller The Last of Us på hard første gang man spiller det.

    Den sværhedsgrad rammer en rigtig fin balance, hvor spillet hverken er for svært eller for let. Men hvor ens ressourcer er mere begrænsede, hvilket skaber en langt mere intens stemning og gør det nødvendigt at træffe mange flere strategiske valg. 

    På normal synes jeg desværre at man finder alt alt for mange ressourcer, og kun ganske få gange føler man sig nødsaget til at spare på ammunitionen eller ens medkits.

    Jeg havde nu en god oplevelse på Normal, med udfordringer, men det er jo forskelligt fra spiller til spiller, hvordan man oplever det :)

    Elwood21-08-17 17:09

  • ★★★★★1

    Mine første erfaringer med Armigaen.

    At få det hele hooked up med FileZilla var ikke det store problem, og det kærer hurtigt og smooth over netværket.

    Det ER en betamodel, og det kan godt mærkes. Hvis man ikke inddeler alle sine spil i subkategorier, kan man godt forvente, at man aldrig vil nå til skyggen af M og N. Lange lister får nemlig menuerne til at crashe jævnligt.

    Fast Load er en feature man kan bruge til ca halvdelen af spillene. Jeg har slået den fra, da det i visse spil får konsollen til at crashe. Så hellere tage loadetiderne med og lære lidt om tålmodighed.

    Ca. 80% af alle filer virker. Ud af de 20% der ikke gør, kan de fleste spil findes i andre versioner, der virker. Der er dog en håndfuld, jeg endnu ikke har kunnet finde en version der virker af. Det bliver sikkert løst med fremtidige opdateringer, men der er nogle essentielle titler imellem, så det er sgu ret ærgerligt.

    All in all er jeg glad for maskinen, og det er fedt at spille alle klassikerne med lillemanden herhjemme =)

    David Lund21-08-17 17:56

  • ★★★★★0

    Efter at have spillet det lidt mere er jeg kommet frem til, at normal nok er passende for mig og min tålmodighed trods alt. :) 

    Lars!21-08-17 18:18

  • 0

    Fandt en t-shirt til Muldgraver: 

    scontent.fsvg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/17966877_284759808639494_8981802513939858772_o.jpg

    Hahah, lige præcis! Hvis man laver et open world-spil, skal der ikke programmeres perfide kommentarer, hvis man ikke går mod en opgave i et "hurtigt nok" tempo!

    Jeg har desværre ikke spillet Zelda, så har ikke kunnet få fnat i de spil - jeg gad virkelig godt vide, om fuglen/hatten er så irriterende! Jeg synes, den ser sjov ud...

    Muldgraver21-08-17 18:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen