Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★★★0

    Præcis, netop det var jo så voldsomt at det næsten bliver lidt komisk at der ikke pæres mere rundt i det. Også alle de brutale mord vores hovedperson Jax rigeligt nemt slipper af sted med. 

    Det metafysiske element til slut fandt jeg i øvrigt fjollet og ude af trit med resten af serien, eller har jeg blot misset noget større?

    T. Nielsen25-11-15 21:51

  • ★★★★★★1

    Jeg fik overstået Jessica Jones - det tog lidt længere tid end beregnet, primært fordi Fallout 4.

    Marvel fortsætter den gode stil på Netflix, nogle meget mørkere og jordnære historier med de fordele, som en serie har - at der er plads til karakterudvikling.

    Hele serien har en hardcore noir-stil kørende for sig, det visuelle look, musikken og endda introen, og ligesom Daredevil, flettes den elegant og subtilt sammen med både Daredevil og resten af MCU.

    Jeg er nok stadig mest til Daredevil, men i betragtning af hvad man er blevet nødt til at barbere væk fra tegneserien, er det lykkedes rigtigt godt at beholde kernen i historien. I tegneserien optræder Captain America, Captain Marvel og Ant-Man (Scott Lang) bl.a., men i nogle roller, som slet ikke passer ind i MCU og så er Captain Marvel selvfølgelig slet ikke blevet introduceret.

    Og så er Luke Cage godt castet. Jeg glæder mig til at se hvad der kommer næste gang, uanset om det er Luke Cage-serien eller anden sæson af Daredevil, jeg er slet ikke i tvivl om, at vi også får en anden sæson af Jessica Jones.

    Zero Cool25-11-15 22:05

  • ★★★★★★1

    Jeg har har aldrig gået meget op i dokumentarfilm, men nu har jeg fået set en del på Netflix de sidste par uger. Fordi jeg er ret godt trænet i logik og argumentationsteori, så er jeg automatisk ret kritisk, når jeg ser en dokumentar. Derfor bedømmer jeg dem både ud fra deres sandhedsværdi og håndværk.

    Silenced

    Tre sikkerhedsagenter som blev whistleblowers og anklaget i USA. Formen er interviews med personerne, og udgangspunktet kunne blive en virkelig interessant dokumentar. Desværre er der meget lidt kød på, og det ender med at blive en uinteressant fortælling om tre personer.

    5/10

    ----

    Pandora's Promise

    En håndfuld tidligere a-kraft-modstandere fortæller om, hvordan de nu er for a-kraft. Dokumentaren kommer frem til, at a-kraft er bedre for miljøet end stort set alle andre former for energi - også vedvarende energiformer. Dens argumenter er ikke specielt overraskende, men den er fin som et debatindlæg. Det er en klassisk dokumentar med fakta, arkiv-optagelser, grafer og det hele.

    6/10

    ----

    An Honest Liar

    Skeptikeren, udbryderkonge, tryllekunstner og en absolut interessant person er i centrum i An Honest Liar. James Randi er en af mine idoler, og han har viet hans liv til at afsløre fupmagere, der hævder, at de er psykiske, har magiske kræfter, kan tale med Gud osv. Han går efter dem, der tjener penge på det, og gør alt for at pille deres fuskeri fra hinanden. Det er en ganske fin portrætfilm, der dog har en lidt svag tredje akt, hvor den handler om hans personlige forhold fremfor hans virke. Men op til da, er den helt fantastisk, fordi James Randi er en fantastisk person.

    8/10

    ----

    Man On A Wire

    Den Oscarvindende dokumentar om Philippe Petits high-wire walk mellem World Trade Center er et spændende bekendtskab. Den er bygget op med en helt klar spændingskurve, og det er smart udtænkt. Philippe er en fantastisk personlighed, og hans stunt er lige så fantastisk.

    8/10

    ----

    Jiro Dreams of Sushi

    Jiro ejer en tre-stjernet sushirestaurant i Tokyo. Han lever og ånder for perfektion og jagten på den perfekte sushi. Den er smuk filmet, og den handler lige så meget om at forfølge sin passion som om sushi.

    8/10

    ----

    For The Bible Tells Me So

    For The Bible Tells Me So handler om, hvordan de kristne, konservative amerikanere bruger Biblen til at tale dunder mod homoseksualitet. Den er bygget op omkring historier fra forældre og deres homoseksuelle børn og af klip fra religøse folk, der virkelig ikke kan lide homoseksuelle. Deres argument er, at Biblen er imod homoseksuelle, og derfor skal det forbydes - men Biblen har så mange andre lov og regler, som bliver ignoreret. Eksempelvis skal man dræbes, hvis man arbejder under sabbatten. Det er ikke en Bibelbashende dokumentar, og der er også religiøse repræsentanter, der ikke har noget imod homoseksuelle. Jeg synes, at alle, der begrunder deres antihomoseksualitet i Biblen, burde se den

    8/10

    ----

    Blackfish

    Spækhuggere i fangenskab er dyreplageri - og SeaWorld tjener kassen på det. I Blackfisk fortæller tidligere trænere om, hvordan SeaWorld har skjult sandheden om flere ulykker med de aggressive spækhuggere - nogen med dødelig udfald. Et år efter dokumentaren, har SeaWorld nu sagt, at de vil droppe spækhuggere - i en af deres tre parker i USA. Om Blackfish har haft en effekt herpå, det ved jeg ikke, men det er en stærk dokumentar og forhåbentlig en øjenåbner om ikke at støtte SeaWorld.

    9/10

    ----

    The Hunting Ground

    Voldtægt på amerikanske universiter bliver skjult. Det vil en gruppe af ofre ikke finde sig i, og derfor arbejder de for at få det frem i lysen. Det er dårlig PR, det bliver fortiet og voldtægtsmændene bliver ikke straffet. Det er en stærk dokumentar, som forhåbentlig kan være med til at ændre en syg praksis i USA.

    9/10

    Guldager28-11-15 22:21

  • ★★★★★★0

    The Rocky Horror Picture Show

    .. med toast, ris, vandpistoler, aviser, dans, sang og spas i Husets Biograf. Det er nok ikke sidste gang, jeg gør det. :D

    Zero Cool29-11-15 00:01

  • ★★★0

    Black Mirror på Netflix

    Ja, konen blev s'gu lige hevet ind på arbejde hele weekenden, og da jeg så stod uden planer, så blev det til denne science fiction-serie, som jeg kun hørte om, fordi Netflix havde købt rettighederne til 12 nye afsnit. Da en kollega så efterfølgende skamroste den, så tænkte jeg, at jeg måtte give den en chance.

    7 afsnit, alle med stand-alone-afsnit, om en nær-og-tænkelig (hvis man orker det) fremtid. Fra første afsnit, der faktisk slet ikke er science fiction, men ret tænkeligt i nutiden, om en kidnappet prinsesse og en britisk premierminister, der tvinges til at dyrke sex med et svin (altså, et rigtigt øføf-svin) på verdensdækkende TV, til et afsnit om folk, der er tvunget til at producere strøm på motionscykler med eneste mulighed for at slippe væk i skikkelse af et realityshow.

    Det er ikke alt sammen lige godt. Faktisk synes jeg ikke særlig godt om første afsnit (det med grisen) og fortsatte kun, fordi jeg allerede var blevet advaret herom. Til gengæld er der små perler gemt af den slags, der går under huden på én. Afsnittet The Entire History of You (mener jeg det hedder) om øje-implantater, der gør det muligt for evigt at gense enhver situation, man har oplevet, er en ikke bare stærk historie, men også tankevækkende og en voldsom kommentar om vores brug af sociale medier. Stærkt på alle måder.

    Jeg vil give de syv afsnit samlet 5/6 - hvoraf et par er oppe på en 7/6 mens et par enkelte er nede på 3/6...

    HonoDelLoce30-11-15 10:56

  • ★★★★★★0

    TWD mid-ses finale... Damn der er lang tid til 14.2.16...

    davenport30-11-15 15:35

  • ★★★0

    Davenport

    Jeg har set de første tre afsnit af sæsonen. Og føler lidt, at jeg skal holde en pause. Jeg kan ligesom lugte, hvilken storyline, der er gået i gang, og er ikke sikker på, at jeg kan klare en flere måneder pause, hvis den først kommer igang...

    De første tre afsnit er i øvrigt glimrende, synes jeg. Men lige nu er jeg et sted, hvor jeg egentlig godt føler, at jeg kan vente lidt med at se videre.

    HonoDelLoce30-11-15 15:44

  • ★★★★★★0

    Det er svært at diskutere den, uden af afsløre noget, nok også derfor der ikke er så meget om den på Moovy. Men se bare 04. Og tag en evt pause derefter ;)

    davenport30-11-15 15:53

  • ★★★★★★0

    Har fået set yderligere tre dokumentarfilm:

    Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, 7/10

    Jeg var faktisk skuffet over denne. Det kan dog skyldes, at jeg kendte til det meste af det, de talte om. Men for et helt udenforstående, må det være noget af en øjenåbner. Det er helt tydeligt, at Scientology er en kult, en pengemaskine og langt fra en religion. 

    ----

    The House I Live In, 9/10

    Jeg rater nok denne højere end den fortjener. Men fattigdomsproblemer, stoffer og mennesker på bunden af samfundet har altid haft min interesse. The House I Live In handler om, hvordan USA's "war on drugs" har fejlet totalt, fordi den rammer skævt og urimeligt. 

    ----

    Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father, 9/10

    Utrolig, utrolig tragisk og rørende. Den er både dybt personlig og ekstrem samfundsrelevant. Det var aldrig hensigten, at den skulle vises for offentligheden, og derfor er kameraoptagelserne af hjemmevideokvalitet. Men det giver en stor autenticitet og instruktøren har begået et mesterværk ud i filmklipning. Se den - husk kleenex.

    ----

    De næste dokumentarfilm i rækken er:

    • Exit Through the Gift Shop
    • The Thin Blue Line
    • Gasland
    • Pina
    • The Square
    • Waiting for "Superman"

    Guldager 1-12-15 16:01

  • ★★★★★0

    Det, jeg bedst kunne lide ved Going Clear, var, hvordan den gik tæt på manden L. Ron Hubbard med nogle klip, der virkelige viste hans manisk-skizofrene tendenser. Måden de så fik vist, hvordan hans religion gør andre lige så syge som ham selv, det synes jeg var ganske godt udført og beskrevet. Jeg vidste også meget om Scientology i udgangspunktet, men syntes alligevel det hele var interessant skildret i denne. 

    Lars! 1-12-15 17:32

  • ★★★★★★0

    Den var bestemt også godt lavet, og måske er jeg lidt for hård i min bedømmelse. Men den havde bare ikke den der øjenåbner-effekt på mig.

    Jeg er halvsløj i dag, så nøjes bare med at komme nogle små kommentarer til de to sidste dages film:

    Waiting for "Superman", 7/10

    Om det amerikanske skolesystem. Den er ret godt lavet, men den er også manipulerende.

    ----

    Marley, 7/10

    Lang dokumentar om Bob Marley. Han er en interessant mand, men den virker som om, den springer over nogen steder

    ----

    Blue Is the Warmest Color, 8/10

    Cannes-vinderen er en rigtig god film, men jeg fandt faktisk sex-scenerne lidt for meget. Den første lesbiske sex-scene er præcis, som den skal være, og er meget vigtig for filmen, men de andre er lidt for "nu-skal-vi-være-kontroversielle". 

    ----

    Like Father, Like Son, 6/10

    Godt spillet, men præmissen bed slet ikke på mig.

    ----

    The Thin Blue Line, 8/10

    Stilskabende dokumentar om en uskyldig dømt mand.

    ----

    The Square, 9/10

    Helt utrolig stærk dokumentar om oprøret i Egypten. Ensidig, men den ligger ikke skjul på det. Man får sgu lyst til at gøre oprør, og jeg har ikke set noget stærkere siden Burma VJ.

    Guldager 3-12-15 21:50

  • ★★★★★0

    The Wolf of Wall Street

    Jeg må indrømme, at jeg lo en del, men nogle gange syntes jeg, at selv de sjove scener kunne trække lidt for meget ud. Jeg er af den opfattelse, at der sjældent er gode undskyldninger for at lave en film op mod tre timer, slet ikke når plottet er så relativt simpelt som i denne. Det var ganske enkelt ikke det værd, og det blev for fjollet. Men Leonardo DiCaprio er awesome, ikke mindst i lag med Jonah Hill, og jeg lo og var spændt på udviklingen. Henimod slutningen blev jeg tilmed bange. Den eneste følelse, jeg nok aldrig rigtig følte, og som jeg af en eller anden grund aldrig rigtig får i spil til Scorsese's film var medfølelsen. Der dvæles aldrig rigtig ved det virkelig triste, og det til trods for at historien skulle have nok af det. Til gengæld har den mange fantastiske filmfortællerøjeblikke, hvor den legede og var kreativ på den fede måde. 4/6. 

    Lars! 3-12-15 22:09

  • ★★★★★★0

    Inside Out

    Jeg nappede den på blu-ray fra Elgiganten, nu da den var billig og folk havde sagt så meget godt om den. Der er meget få af Disneys og Pixars film, jeg er vild med og her er så en til den lille bunke.

    Inside Out er sgu en rigtig go' og sød film, hvor Pixar gør hvad de gør så godt - behandler forholdsvis komplicerede emner fornuftigt og gør dem tilgængelige for både voksne og børn. Der var passager undervejs, hvor jeg fik lidt fugtige øjne og passager, hvor jeg grinede højlydt (Især dendér Nicholson-scene).

    Så ja, Pixar har gjort det igen og får en plads på hylderne sammen med The Incredibles, Up, Big Hero 6 og Wall-E, når jeg får den købt.

    Zero Cool 6-12-15 14:13

  • ★★★★★1

    Går ud fra det blot er dine ynglings animations film du der listede fordi Big Hero 6 er ikke Pixar så vidt jeg ved :) Det er dog Disney.

    Elwood 6-12-15 14:50

  • ★★★★★★0

    Elwood, se anden sætning. :)

    Zero Cool 6-12-15 16:10

  • ★★★★★0

    Ahh hehe point taken :)

    Og nu så jeg dit JJ review, enig det var en fantastiske serie og ja den intro sekvens var vanvittigt flot lavet, og musikken er starter ud i det ehr meget film noirs'k for herefter og skrue op for tempo'et og volumen, og jeg var vild med den måde man ikke rigtig ser killgrave i starten af serien, men man mærker hans tilstedeværelse både med JJ's tanker, og så det lilla lys, David Tennant var et godt cast.

    Og så tror jeg at jeg vil udnævne scene fra 1.000 cuts til en af de mest ubehaglige i de her marvel serier, scenen hvor Daredevll i DD serien blir angrebet med den her flyvende kniv, var også grum, men for dælen jeg sad flere gange lige og flyttede mig på stolen i JJ med den scene fra 1.000 cuts av av!

    Elwood 6-12-15 16:30

  • ★★★★★★0

    Et gensyn med Ant-Man - det er stadig en virkelig spas film, helt i samme ånd som Guardians of the Galaxy. Michael Peña er sgu herlig i den og selvom Wright forlod projektet, kan man stadig mærke hans fingertryk overalt i filmen.

    Zero Cool 6-12-15 21:07

  • ★★★★1

    The Ties That Bind - The River

    Fra Bruce Springsteen bokssættet denne dokumentar, sendt på HBO, om tilblivelsen af Springsteens The River dobbelt-album fra 1980. 

    Man taler om Born To Run 75/Darkness on the Edge of Town 78/The River 80, som en sammenhængende trilogi, hvor perspektiveringen er anderledes fra album til qua Springsteens egen udvikling. Fra at have været den unge rebel, som bare vil forlade den lille flække "the town full of loosers) med pigen og chevy'en, til den socialrealistiske samuraiplade, hvor drømmene brast og chevyen pantsat, er Springsteen med The River parat til at tage et større ansvar uden at glemme bandets reelle formål Fest. 

    The River er et fabelagtigt album, men Thom Zimnys dokumentar formår ikke som Wings for Wheels (dokumentar 75) eller The Promise (dokumentar 78), at nå ligeså dybt under huden. Faktisk er der reelt tale om en times samtale med Springsteen om albummets udvikling og selvom det er godt og der er nogle guldkorn, så mangler der input fra bandmedlemmer og andre i processen, ligesom det er sparsomt med filmklip fra perioden, som de første to dokumentarer nød så godt af.

    Det er synd, for netop med The River skiftede Springsteen studie til New York Powerstation, hvor man fik en mere rå og kontant lyd og jeg havde længe set frem til at se og høre mere til E Street Bands tid i studiet her og måske fået lov at se et af de mange one-takes, som gav pladen dets liveagtige udtryk.

    Desværre må vi nøjes og derfor var jeg noget skuffet grundet mine høje forventninger.

    4/6

    Bruce 7-12-15 10:13

  • ★★★★★★0

    How I Ended This Summer

    Moderne russiske film - hvert fald dem, jeg har set - er smukke, betagende, langsomme og ofte goe. Sådan starter How I Ended This Summer også, og den første time af filmen er rigtig god. Men så begynder plottet for alvor, og det er en meget urealistisk drejning. Det er ærgerligt, for  kulissen med 2 personer på en øde vejrstation er god. I stedet for en smuk film ender det med en utroværdig film.

    4/10

    ----

    Mud

    Man kunne tro, at Matthew McCårnahew var hovedrollen, når man ser DVD'en, men det er han ikke. Mud er en mystisk mand, der lever i skoven, og bliver opdaget af vores egentlig hovedperson(og hans kammerat), den 14-årige Ellis. De hjælper ham og bliver vævet ind i et mysterie, som vi heller ikke ved så meget om. Synspunktet fra Ellis  fungerer skidegodt, og det er tydeligt, at han er et sted mellem voksen og barn. På den måde bliver det en coming-of-age-drama. En lidt anderledes og en god og spændende en.

    8/10

    ----

    Dance of Reality

    En personlig historie om Jodorowsky barndom. Jodorowsky er en ener i filmhistorien, og selv i en alder af 86 kan han tryllebinde med hans unikke tilgang til filmmediet.

    8/10

    ----

    Mommy

    En helt afsindig film. Den unge hovedperson er en udadvendt aggressiv dreng, og hans moder er selv en anelse rapkæftet. Det er utrolig meget energi i filmen, og med Dolans sans for dramatik er det en til tider neglebidende film. Man kan næsten kalde det for en følelsesmæssig actionfilm.

    8/10

    ----

    The Tale of the Princess Kaguya

    Isao Takahatas nyeste film er den bedste film fra Studio Ghibli siden Spirited Away fra 2001. Den er magisk, smukt tegnet og hele vejen igennem fantastisk. De japanske animationsfilm er langt mere fantasifulde end andre animationsfilm og film generelt. Kaguya er et must.

    9/10

    Guldager 8-12-15 21:31

  • ★★0

    Mission Impossible 5: Rogue Nation

    Endnu en herligt underholdende ... nah gør min anmeldelse færdig derhjemme. skriver fra mobilen lige nu

    BN11-12-15 10:01

  • ★★★★★★1

    The Human Tornado

    Månedens film i Bad Movie Club, en slags efterfølger til Dolemite, som blev vist i sidste måned. Nøj, den film giver ingen mening. Historien fiser rundt over det hele, den er dårligt klippet, der er åndsvagt mange patter fordi man kunne putte patter i den, lejlighedsvis taler skuespillerne uden at deres munde bevæger sig og Ernie Hudson (fra bl.a. Ghostbusters) er erstattet i halvdelen af filmen med en anden skuespiller, som forsøger at holde sig i skyggerne og bag de andre skuespillere, så man ikke opdager ham. Der er en scene hvor vores helt knalder en dame så hårdt, at hendes hus falder fra hinanden og kampscenerne... puh, de er i en klasse for sig.

    Alt i alt, en succes. For satan, den er sjov og jeg vil vide mere om den film, bl.a. hvorfor Hudson forsvandt i dele af filmen.

    Zero Cool11-12-15 23:07

  • ★★★★1

    The Quiet Man

    Masters of Cinema har udgivet denne lille perle af en John Ford og John Wayne film, som ellers i mange år kun var tilgængelig i elendig kvalitet i public domain udgivelser.

    Der er absolut dømt light entertainment feel good film og den nye blu-ray udgivelse afslører nu endelig en billed- og lydside, som gør filmen ære. Det er formentlig en af de bedste reklamefilm for Irland, som nogensinde er produceret og flere skud ligner simpelthen herredet i Ringenes Herre, dog her, helt uden brugen af computereffekter.

    Sean Thornton (John Wayne), vender hjem til den irske by Inisfree i efterkrigsårene, hvor han voksede op som barn. Han vil købe moderens gamle hus, hvilket ikke bekommer naboen, den stoute  Danyher, som selv har haft øje på nabogrunden. Det kommer der en ganske ufarlig, men aldeles charmerende og morsom kærlighedshistorie ud af. Den underskønne rødhårede Maureen O'Hara, spiller Danyhers temperamentsfulde rødhårede søster, som John Wayne hurtigt bliver lun på.

    Herligt gensyn med en af min barndoms små favoritter.

    8/10

    Bruce14-12-15 10:27

  • ★★★★★1

    De tre Star Wars-film!

    Jeg så dem med konen i går. Jeg har én gang set "A New Hope" med hende før, hvor hun var skuffet og siden har kaldt det en "vildt dårlig film" i socialt lag (snak om at krumme tæer over sin kone!). Men i går, da hun vidste hvad hun gik ind til, så var hun noget mere positivt indstillet til den. Da Darth Vader trådte frem, reagerede hun stærkt, sagde han var "vildt skummel" og sammenlignede ham med Voldemort (hun er Harry Potter-fan). Hun forstod godt, hvorfor han var blevet et ikon. Og derefter virkede det til, at hun var mere med end første gang.

    Jeg selv hyggede mig også med gensynet, selv om jeg langt fra er på kanten af stolen, når det gælder mange actionscener. Særligt i "Return of the Jedi" begyndte det at knive med at holde opmærksomheden på skærmen, både da Luke kæmper med monsteret hos Jabba, men især slaget på Endor, som føltes frygtelig langtrukkent (selv om jeg faktisk synes, ewokkerne er ganske søde og sjove). Indtil i går har jeg ment, at "A New Hope" var den svageste af filmene, men efter gensynet i går, så er den vokset, og episode VI er til gengæld krympet. Jeg er heller ikke helt med på Lukes opgør med Kejseren i den sidste film. Jeg synes, det var en fin og interessant udvikling, at Darth dræber Kejseren og igen bliver til Anakin, så det valg har jeg det godt med. Men hele logikken med, at Luke stod i fare for at blive Kejserens lydige lærling, bare af at miste besindelsen, det forstår jeg stadigvæk ikke, og jeg synes ikke, det holder. Kejserens plan virker decideret dum og indbildsk.  

    Der er dog altså ingen tvivl om, at "Empire Strikes Back" er den mest habile film af de tre, som mange har konkluderet før mig. Den har den bedste historie, de mest mindeværdige og dramatiske øjeblikke, er i øvrigt den flotteste, den med best "pace", den morsomste, og meget andet. Jeg tvivler på, at "The Force Awakens" kan nå samme højder, mens jeg tror, den sagtens kan overgå de andre film i sagaen. 

    Vi så i øvrigt "Special Edition". Jeg overlevede den ekstra CGI, selv om den på ingen måde er fin ud fra vor tids standarder, og endda at Greedo skyder først. (Jeg pausede dog og spurgte min kone, hvordan hun opfattede situationen, og hun fik alligevel indtryk af, at Han Solo var en "scoundrel", så ændringen virker ikke til at have ændret stort på indtrykket man får af ham.) Den værste ændring for mig er nok stadigvæk, at Anakin er skiftet ud i den sidste scene (at vi ser Hayden Christensen i stedet for Sebastian Shaw). Det giver ikke mening. Min kone spurgte: "Er dét Anakin?" Hvis det havde været Sebastian Shaw og ikke en dreng, så havde hun ikke været i tvivl. Det er så dumt. 

    Lars!14-12-15 10:55

  • ★★★★★0

    Har 2 venner, som aldrig har set Star Wars, så jeg ser SW Ep. 4-5-6 med dem før vi skal ind og se den i biffen, jeg ser selv Force Awakens her Fredag, for og ku færdes frit på nettet :)

    Men de to andre skal lige ha set 5 og 6 før jeg tager dem med i biffen, jeg tror jeg brugte ordene, før jeg gir dem lov :)

    Vi ser i øvrigt Despecialized Editions, synes det var oplagt mulighed, da jeg aldrig selv rigtig har set dem i fuld længde, så tæt på originalerne, med andre ord "Han shot first" Og når vi kommer til ROTJ er der heller ingen Hayden Christensen og se. selv om ROTJ er ver. 1.0 så den er ikke hel opdatet som de to andre er.

    Det er ret intressant og se den dedikation der er til det her projekt, og hele grunden til det, og historien bag hele det her emd De oprindelige film.

    Video omkring Despecialized Edition af Star Wars Ep. 4

    Elwood14-12-15 11:11

  • ★★★★★★0

    Jeg har altid haft et blødt punkt for RotJ, men nok fordi, at jeg havde stillet en båndoptager ved siden af fjernsynet, da vi engang lejede den i start 80erne. Jeg hørte den ca. 24/7/365 indtil min onkel lejede en moviebox og overspillede den til et andet bånd med et tv-kabel. Elendig grumset kvalitet, der var næsten useelig, men den var klenodiet i min samling!

    Har aldrig haft et problem med Ewoks. Eller andre ting i filmene, men jeg er også i den grad vokset op med filmene. Det er helt sikkert baggrundsfilmene til min barndom. (Jeg er 75er)

    davenport14-12-15 18:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen