Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Haha så er folk gået amok på Elgigantens FB side præcis som sidste år, fordi deres side er gået ned.

    Elwood27-11-15 00:18

  • ★★★★★★0

    Davenport, der er en PS4 på tilbud i Elgiganten i næste uge til 2500 kr., så er der masser af penge til en ekstra controller og et par spil. :)

    Zero Cool27-11-15 15:43

  • ★★★★★★0

    Tak for jeres bud. Det blev til Føtex, og fik en maskine med 2 ctrllere, 10 film fra Blockbuster (ved ikke om det er leje eller blivende) og Disney Infinity Star Wars 3.0. 2599,-

    Synes det var et ganske godt tilbud, og jeg fik den sidste :D

    davenport28-11-15 16:09

  • ★★★★★★0

    Det er sgu en ret fornuftig pris. :)

    Zero Cool28-11-15 17:10

  • ★★★★★★0

    Ja, men nu har vi bare ikke rigtig noget af køre på den.. Vores PS3 spil virker jo ikke til 4eren, heller ikke de digitale vi har købt på PSN. Så Netflix osv. er ca det eneste den kan bruges til pt. (Den mellemste får det Disney I i julegave)

    Nogen der kender til gode PS4 børnetitler? Synes ikke PSN er særlig børnevenlig.

    davenport29-11-15 12:33

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke selv PS4, men mine forslag er: LittleBigPlanet 3, Peggle, Knack, Minecraft og Terraria hvad der er af LEGO-titler, som ikke ligner Skylanders mv. En del af de spil understøtter lokal multiplayer.

    Knack var et af de første spil der kom til PS4 og det skuffede vist en del hardcore gamere derude. Så det er sikkert til at finde billigt i GameStop eller andre butikker der sælger brugte spil.

    Ellers er PS2-bagudkompatibilitet også på trapperne, og der er tonsvis af gode, billige PS2-spil i den store verden.

    Zero Cool29-11-15 12:55

  • ★★★★★★0

    https://www.coolshop.dk/produkt/worms-battlegrounds/AQ3R74

    https://www.coolshop.dk/produkt/littlebig-planet-3/BX9Q5T

    https://www.coolshop.dk/produkt/knack/A2D698

    https://www.coolshop.dk/produkt/lego-the-hobbit-toy-edition/A3K6FP

    https://www.coolshop.dk/produkt/minecraft-nordic/AN7R3Z

    https://www.coolshop.dk/produkt/plants-vs-zombies-garden-warfare/A3XT7K

    https://www.coolshop.dk/produkt/terraria/AB58R4

    https://www.coolshop.dk/produkt/lego-marvel-super-heroes/A38UP4

    https://www.coolshop.dk/produkt/lego-movie-the-videogame/BJ98DA

    Coolshop kører åbenbart stadig med Black Friday-tilbud, så hvis du er hurtig, kan du få spil til fornuftige priser der.

    Zero Cool29-11-15 13:02

  • ★★★★★0

    Knack går hen og blir ret svært senere hen, så vidt jeg husker, men det vel blot en udfordring :)

    LEGO Star Wars er oplagt vil jeg sige.

    Og self. Rocket League (fodbold med radiostyrede ligne biler) med sin Splitscreen mulighed det koster kun 89 kr. på psn lige pt. hvis ikke man fik det hentet da det var gratis på PS+

    Elwood29-11-15 13:18

  • ★★★★★★0

    Rocket League er supersjovt.

    Zero Cool29-11-15 13:31

  • ★★★★★★0

    Tak for input :)

    Det blev Little Big Planet, så må jeg se om de kan finde ud af det.

    davenport29-11-15 14:29

  • ★★★★★★0

    I weekenden passerede jeg de 100 timer med Fallout 4. Nu er jeg endelig ved at have tilfredse settlements, jeg har tonsvis af power armors, men mangler aluminium til at fikse skidtet. Til gengæld er det endelig gået op for mig, hvordan jeg kan producere olie selv, så jeg ikke konstant løber tør, når jeg skal lave turrets.

    Jeg har ikke engang fået taget hul på Legacy of the Void endnu og lige om lidt kommer der jo endnu et Steam-udsalg, hvor jeg nok kommer til at købe tusind spil, som sædvanlig.

    Zero Cool30-11-15 09:44

  • ★★★0

    Jeg syntes det der bygge-system er lidt træls og besværligt.

    Når man bygger huse, ville det være dejligt hvis væggene ville "snappe", ellers er det svært at bygge noget uden det bliver skævt og usammenhængende. Kan selvfølgelig bygge prefab huse, men de ligner lort.

    Har et stort problem med at jeg løber tør for ammunition og Stimpacks. Har læst at den bedste måde at tjene caps på, er at farme. Så bliver jo nød til at lige med sims-delen af det

    Aranyhajú Nyárszépe30-11-15 10:25

  • ★★★★★★0

    Jeg spiller på PC, og vægge mv. "snapper" sammen der. Som regel bruger jeg bare prefab-tingen, den mest elementære "ramme" uden vægge og kun med gulv og tag, hvilket gør det noget nemmere at bygge noget i en fart.

    Stimpacks kan være lidt svære at have med at gøre tidligt i spillet, men nu render jeg typisk rundt med 100-200 stykker. Ellers er det bare at have RadAway handy og spise kød fra de dyr, som du nedlægger. Brug evt. et af de mange "madsteder" ved dine settlements til at koge/steget kødet, de giver typisk flere HP, når man spiser det. Der er også mulighed for at lave andre retter ved hjælp af grøntsager, som de forskellige settlements dyrker.

    Hvis dine settlements har en water purifier, producerer de purified water, som også kan bruges som et alternativ til simpacks i en snæver vending. Dem og bloodpacks har reddet mig en del gange.

    Jeg har nappet den perk der gør, at jeg kan fast travel, selvom jeg slæber rundt på for meget, så nu har jeg alt scrap ét sted og smider hele lortet i mit inventory, når jeg skal opgradere en settlement, så jeg er fri for at løbe rundt efter de ting jeg mangler. Jeg er også blevet så stærk, at jeg napper næsten alt hvad jeg kommer i nærheden af, når jeg kommer nye steder.

    Bruger jeg power armor, så kan jeg bære endnu mere og hvem har ikke brug for 10.000 teddybjørne?

    Zero Cool30-11-15 10:43

  • ★★★0

    Kisbye:

    Det forstår jeg ikke? Vægge og så videre snapper da lige præcis?

    - Jeg brugte 6 timer eller sådan noget på at reparere The Castle - det var fandenfuckme en udfordring, hvor jeg til gengæld godt kunne have brugt liiiiiiidt mere (og nogle gange mindre) af det der snapping!

    HonoDelLoce30-11-15 11:58

  • ★★★★★★0

    Ah ja, The Castle. Jeg har lidt opgivet at fikse det. Jeg satser i stedet på at udstyre det med tonsvis af missil-turrets, så det kan sparke særdeles meget mås.

    Jeg har et par gange droppet at lave dedér quests, hvor man skal forsvare en settlement og det går lejlighedsvis helt galt. Min plan er nu at udstyre dem alle med tonsvis af turrets, så alt bliver udslettet i løbet af ingen tid. Og så er jeg ved at samle mine companions ét sted, så jeg altid ved hvor jeg kan finde dem.

    Zero Cool30-11-15 12:06

  • ★★★0

    Problemet med de der defend-missioner er, at de ikke er helt logiske... F.eks. Sanctuary, som jeg (ligesom de fleste andre) har som central hub for alle mine settlements, har 95 i defense i mit spil. Men det hjælper ikke noget, hvis jeg ikke tager derop, når de har problemer. Så får jeg pludselig en melding om, at nogle er døde. Men hvis jeg tager derop, når jeg får meldingen, så når jeg slet ikke at se mig omkring, inden al defensen har klaret arbejdet for mig. Laser-turrets, heavy turrets og flammekastere én masse ordner alle trusler på fem sekunder. Bare ikke, hvis jeg ikke er der - åbenbart. Hvilket er noget underligt noget og på sin vis underminerer idéen med defense.

    Jeg har prøvet at få meldingen fra en anden settlement imens jeg var dybt begravet i en anden mission. Der gik halvanden time med den quest, og da den var ovre, var det for sent at forsvare settlementet... Det er s'gu for dumt.

    HonoDelLoce30-11-15 12:53

  • ★★★★★★0

    Ja, de missioner er ret fjollede og så kan man bruge evigheder på at fikse planter, turrets osv. Selv Spectacle Island bliver angrebet fra tid til anden, hvilket er superfjollet. Jeg holder mig langt fra The Castle, så jeg ikke løber ind i de missioner alt for tit.

    Og så flyttede jeg alt mit shit til Red Rocket tankstationen, for at slippe for alle de andre settlers. Den bliver kun angrebet, når jeg selv er tilstede og der lasere og raketter på taget, som hurtigt napper de supermutants, der altid dukker op og altid fra samme retning. Når man kender retningen, er det ret nemt at bygge forsvar.

    Nu skal jeg bare lige have taget mig sammen til at bygge noget, så jeg kan udstille mine power armors. Detdér med at trække strøm til lys, er godt nok ikke nemt at gennemskue.

    Zero Cool30-11-15 13:07

  • ★★★0

    Det er sjovt, for jeg har læst en del (på reddit) om folk, der døjer med at gennemskue det med strømmen. Og jeg synes ærlig talt, at det er meget simpelt sat op?

    Træk strøm til connectors/pylons rundt på ydersiden af bygning, og så kommer der lys i de lamper, man har sat op - med mindre, selvfølgelig, man laver et hus for stort (som jeg ofte gør) og derfor må trække lidt kabler på indvendig side også, fordi de udvendige connectors ikke rækker.

    HonoDelLoce30-11-15 13:18

  • ★★★★★★0

    Problemet er bare, at det ikke er helt konsekvent hvordan det virker. Jeg har eksempelvis været ude for at flytte en pære en smule og så virker den pludselig ikke længere, rykker jeg den tilbage til hvor den var tidligere, virker den heller ikke. I nogle tilfælde virker det at trække strøm via connectorer på taget, andre gange virker det ikke overhovedet.

    På Red Rocket har jeg mine generatorer på taget, men strømmen virker ikke i selve butiksdelen, med mindre jeg sætter connectorer op hist og her - i garagen virker det med connectorer på ydersiden af muren, men i baglokalet, hvor jeg har placeret en seng og udstilling til bobbleheads, virker det ikke med connectorer på ydersiden - der bliver jeg nødt til at trække strøm ind gennem en dør eller et vindue til en connector der sidder i loftet.

    Ude på selve servicearealet, hvor jeg har en del power armors stående, virker alt lys til gengæld, uden at jeg har trukket ekstra connectorer og det er pænt langt fra de andre connectorer, jeg har sat op hist og her - det lader til at virke pga. de pylons jeg har stående på taget, som bruges til strøm til mine turrets, eller fordi jeg har generatorerne der.

    Jeg har også været ude for, at pærer stadig lyser, selvom man fjerner et strømkabel mellem to pylons.

    Zero Cool30-11-15 13:32

  • ★★★0

    Sjovt. De problemer er jeg slet ikke rendt ind i (endnu).

    Men endnu en grund til at glæde sig til, at der (forhåbentligt snart) kommer en patch. Jeg håber, at der bliver finpudset ved settlement-delen. F.eks. en form for liste over settlers og deres arbejdsopgaver, hvor man noget nemmere kan uddelegere arbejde til dem.

    HonoDelLoce30-11-15 13:35

  • ★★★★★★0

    Jeg tror det kan forklares med "Bethesda" - jeg har til gengæld oplevet meget lidt af de stenede bugs, som andre har oplevet, som powerarmors der pludselig bliver usynlig på ens companion, men deres krop bliver strukket til at fylde "framen" ud.

    Men ja, det kunne være meget rart at få et bedre overblik over ens settlements. Der gik ret lang tid, før jeg fattede, at der ikke behøver at være én person pr. guard post, selvom det er det mest logiske.

    Zero Cool30-11-15 13:39

  • ★★★★★0

    Mods'ers to the rescue tænker jeg (desværre kun pc)

    Elwood30-11-15 13:41

  • ★★★★★★0

    Nej nej, mods kommer også til konsol, dog nok ikke i samme grad. :)

    I kan allerede glæde jer: http://i.imgur.com/WYEVkwO.jpg

    Zero Cool30-11-15 13:44

  • ★★★0

    Jeg glæder mig også ret meget til de får gjort Mods klare til konsoller. Man kan nemt blive slemt misundelig, når man tjekker Reddit og ser nogle af de ting, folk kan lave med Mods...

    Jeg vil i øvrigt gerne lige sige, at det også er utroligt få bugs, jeg har ramt. Og spillet er kun crashet én gang (spiller på PS4) og 3-4 gange droppet så mange frames, at jeg har lagt mærke til det - og det er i omkring 100 spiltimer. Som skrevet håber jeg mest på finjusteringer og afpudsninger i en kommende patch :)

    HonoDelLoce30-11-15 13:48

  • ★★★★★0

    Haha Bruno fantastisk, men ja udover dem så er der også bedre Dialog træ, hvor man kan se, hvad ens karakter vil sige, og ikke blot skal gætte sig til det ud fra nogle få stik ord.

    Elwood30-11-15 13:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen