Trailer: Første teaser til "Black Mirror" sæson 4 er ude

Den første teaser-trailer til fjerde sæson af Charlie Brookers antologi-serie "Black Mirror" er ude nu. Traileren giver i bund og grund episodernes titler i sæson 4 og tilbyder klip fra hver enkelt afsnit. Men dette gør det ikke mindre fascinerende, og det ser endda ud til at der er en "Star Trek"-inspireret episode, så det lover spændende for den nye sæson.

"Black Mirror" tager fat i den kollektive frygt for den moderne verden, og hvert enkeltstående afsnit leverer en skarp og spændende fortælling om de utallige måder, teknologien har forvandlet alle aspekter af det menneskelige liv.

Offentliggjort er også en liste over episodetitlerne og de involverede skuespillere og instruktører:

- Jodie Foster skal instruerer en episode med titlen "Arkangel" sammen med Rosemarie Dewitt med hovedrollerne Brenna Harding og Owen Teague.

- Episoden "USS Callister" genforener "Fargo"-skuespillerne Jesse Plemons og Cristin Milioti sammen med "Westworld"-skuespilleren Jimmi Simpson og skal instrueres af Toby Haynes ("Sherlock").

- "Lawless"-instruktøren John Hillcoat skal instruerer episoden "Crocodile" med Andrea Riseborough ("Oblivion") i hovedrollen.

- "Game of Thrones"-favoritten Tim Van Patten står bag episoden "Hang the DJ".

- David Slade ("Hannibal", "American Gods") skal instruerer "Metal Head".

- Sidste afsnit kaldet "Black Museum" har Colm McCarthy ("The Girl with All the Gifts") som instruktør.

Tjek teaseren ud her:

Kommentarer

Første teaser til "Black Mirror" sæson 4 er ude

  • 0

    Fantastisk serie. Stærkt undervurderet! 

    Kaversmed29-08-17 12:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen