Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 0

    Jeg havde nu en god oplevelse på Normal, med udfordringer, men det er jo forskelligt fra spiller til spiller, hvordan man oplever det :)

    Jeg tror næsten også det er umuligt at have en dårlig oplevelse med TLoU :D

    Personligt kunne jeg rigtig godt lide at man hele tiden skulle være opmærksom på sit inventory. Det gjorde hvert møde med fjenden mere intens.

    Høegh21-08-17 20:01

  • ★★★★★1

    Ikke nok med vi får et Age of Empire Deffinitive rematered Edition.

    Nu er Age of Empire IV også blevet annoceret

    Elwood22-08-17 15:53

  • ★★★★★★1

    Og åbenbart nye udgaver af AoE 2 og 3 - om 2'eren så bliver opdateret endnu en gang, eller om de bare udgiver spillet igen med alt DLC, ved jeg ikke endnu.

    Zero Cool22-08-17 15:54

  • ★★★0

    Fandt lige just cause 3 PS4 til 50kr, har hørt og set lidt af det så tror det bliver spas.

    MOVIE100022-08-17 16:16

  • ★★★★★0

    Fandt lige just cause 3 PS4 til 50kr, har hørt og set lidt af det så tror det bliver spas.

    Det også ganske munter som et goofing around spil :)

    Elwood22-08-17 16:48

  • ★★★0

    Fandt lige just cause 3 PS4 til 50kr, har hørt og set lidt af det så tror det bliver spas.

    Er det ikke i denne måned, man kan få det gratis igennem PS+?

    HonoDelLoce22-08-17 18:49

  • ★★★★★0

    Er det ikke i denne måned, man kan få det gratis igennem PS+?

    "få" 

    Lars!22-08-17 19:02

  • ★★★0

    Er det ikke i denne måned, man kan få det gratis igennem PS+?

    "gratis" 

    Essal22-08-17 20:03

  • ★★★★0

    Jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen med Dark Souls 3 i forgårs. Havde malet mig selv fuldstændigt op i et hjørne, hvor jeg ikke kunne komme videre med hele fire (!) bosser (SPOILERS): Slutbossen i hovedspillet, en optional boss kaldet The Nameless King, slutbossen i Ashes of Ariandel-DLC'en og en optional boss i The Ringed City DLC'en. Den ene sværere end den anden ...

    Slutbossen i selve spillet skulle ikke være så slem. Han har to faser (dvs. to health bars), men det er mest et spørgsmål om at lære hans moves at kende.

    Ekstra-bossen The Nameless King har derimod redet mig som en mare i snart et par uger. Man kan sagtens springe ham over, for man behøver ikke at dræbe ham for at gennemføre spillet. Men der er et trofæ knyttet ham, så han er nødvendig, hvis man vil have platinum. 

    Han går også for at være en af de sværreste bosser i HELE Souls-serien.

    Det er ikke, fordi han er umulig som sådan. Han er mere bare irriterende. 

    Han kommer med to faser: I første faser farter han rundt på en enorm drage, som man skal slå ihjel, mens man undviger både kongens og dragens angreb. Det er faktisk rimeligt nemt at lære, men kameraet fucker hele tiden op, fordi det er dårligt programmeret, og så tager det laaaang tid, fordi man ofte kun kan nå at få et enkelt eller to slag ind, før dragen letter igen. 

    Hvis man så endeligt har fået gjort kål på bæstet, så hopper kongen af og går i kamp - og han er af en anden statur: ualmindeligt aggressiv, holder stort set ingen pauser i sine angreb, og så slår han som et godstog, dvs. han kan nemt one-shot'e en.

    For at lære hans moves, så ender man altså i en situation, hvor man hver gang skal gennem en lang og småkedelig kamp mod dragen, før man kommer til kongen, som så one-shot'er en i løbet af få sekunder. 

    Jeg tror ikke, jeg har oplevet en lige så frustrerende boss siden den forbandede chalice dungeon i Bloodborne. 

    Åh ja, fik jeg sagt, at han er programmeret sådan, at han kan forsinke/ trække sine slag en smule, så det er endnu sværere at lære hans angreb at kende? Jo tak. Jeg har været tæt på at råbe af fjernsynet flere gange. :)

    Nå, men nu skrev jeg jo, at "jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen". "Tæt på", fordi jeg sådan set nåede t starte Dark Souls II op og lave en figur. Men i går så lykkedes det mig til min egen store overraskelse pludseligt at nakke både The Nameless King og bagefter spillets slutboss. 

    Så nu har jeg gennemført Dark Souls 3. 

    Tilbage er så Sister Friede (slutboss i den ene DLC) - en forfærdelig kælling, og den eneste boss, jeg har mødt, der har hele tre faser: Man kæmper først mod hende, så mod hende OG hendes far, og så til sidst mod en toptunet udgave af hende igen. Alle faser har naturligvis deres egen health bar, der skal helt i bund, før man kommer videre. 

    Og så er der en gigantisk drage i den anden DLC (+ de bosser, der evt. kommer efter den). Den slå bare hårdt og har enorme mængder health (ca. dobbelt så meget som de andre bosser), så en kamp kan sagtens tage ti minutter.

    Jeg er dog ikke i nærheden af platinum endnu, for modsat Bloodborne, så er der en del collectibles, man først kan finde i NG+ og NG++, så det bliver ikke lige med det første. 

    thomsen24-08-17 11:51

  • ★★★★0

    Forøvrigt, jeg startede som sagt Dark Souls II op, men i mellemtiden har jeg fået det første Dark Souls hjem på disk til PS3, så nu overvejer jeg, om jeg ikke bør spille det før 2'eren?

    Allerførst trænger jeg dog til at spille noget helt andet. 

    Jeg lurer lidt på både Hellblade og Observer. Og så er den nye Uncharted spin-off jo lige udkommet i går! 

    thomsen24-08-17 11:54

  • ★★★★★0

    Jeg tager hatten af, thomsen. Jeg havde nok ødelagt controller, playstation og fjernsyn hvis jeg skulle forsøge mig igennem det der.

    David Lund24-08-17 11:54

  • ★★★★0

    Jeg tager hatten af, thomsen. Jeg havde nok ødelagt controller, playstation og fjernsyn hvis jeg skulle forsøge mig igennem det der.

    Jeg vil ikke lyve. Det har været tæt på. ;)

    Jeg har efterhånden lært mig, at ved lige de her spil, så fungerer det bedst for mig at sige, at "jeg tager lige fem kampe mod bossen," og så er det dét. Så holder jeg pause eller laver noget andet. 

    Det gør selvfølgeligt, at det tager længere tid at komme igennem. Jeg kunne nok gøre det hurtigere, hvis jeg fx satte mig og brugte tre timer udelukkende på The Nameless King, som jeg så en på en stream gøre i weekenden. Men jeg tvivler altså på, at min controller ville overleve det ... 

    Det er lidt mærkeligt, at jeg er blevet så vild med de her spil, for det gik op for mig i går, at jeg egentligt ikke er særligt vild med boss fights, som ellers er det, de er mest berømte for. Jeg kan allerbedst lide udforskningen af en level, at finde nye genveje og hemmelige rum, lære at kæmpe mod de nye (almindelige) fjender osv. 

    Bossfights er mere et nødvendigt onde for mig til at komme videre. 

    Og så har jeg åbenbart også en god potion stædighed, der siger, at jeg kan lige så godt gå efter platinum, nu hvor jeg alligevel er kommet så langt. :)

    thomsen24-08-17 12:25

  • ★★★0

    Nogen der har prøvet Deadlight the directors cut og kan anbefale det?

    MOVIE100025-08-17 14:57

  • ★★★★★★0

    Dette må være tråden til dette spørgsmål:

    På Facebook er der hele tiden videoer, hvor hver side af billedet er sløret. Hvorfor er det det? Jeg begriber ikke hvad det skal til for.

    davenport25-08-17 15:58

  • ★★★★0

    Dette må være tråden til dette spørgsmål:

    På Facebook er der hele tiden videoer, hvor hver side af billedet er sløret. Hvorfor er det det? Jeg begriber ikke hvad det skal til for.

    Hvis det er det, jeg tænker på, så skyldes det, at videoen er optaget i det "forkerte" format, fx ved at holde mobilen lodret. For at fylde hele bredden ud, så kan man åbenbart sætte et filter på. Den slørede del er i virkeligheden blot en gentagelse af billedinformationerne i den tydelige del i midten, men det lægger man ikke så meget mærke til, fordi det netop er sløret. 

    Det er simpelthen bare en smart gimmick til at fylde billedet ud i stedet for at have store, sorte kanter i siderne.

    thomsen25-08-17 20:43

  • 0

    Nogen der har prøvet Deadlight the directors cut og kan anbefale det?

    Jeg spillede det, da det første gang udkom og jeg kunne rigtig godt lide det, selvom jeg mindes at have lidt problemer med styringen. Hvad der er anderledes i Directors Cut udgave ved jeg så ikke.

    Superknys26-08-17 09:31

  • ★★★★0

    Lige et tip som jeg blev gjort opmærksom på i en FB-gruppe i dag: Coolshop.dk har udvidet deres prisgaranti til at gælde hele EU!

    Hvis man finder et spil billigere i fx UK (hvor de oftest er billigst), inkl. fragt til DK, så kan man åbne deres chat og kopiere linket ind. Så skulle de gerne matche prisen og sende et link til dig med den nye pris, hvor man så har en time til at bestille det til den nedsatte pris. 

    Gode prissøgemaskiner:

    ps4pricecheck.com

    pricespy.co.uk

    thomsen28-08-17 14:24

  • ★★★★★1

    GDC havde traditionen tro masser af fordrags holder igen, og det vil sige masse af spændende fordrag fra spil industrien for dem af os der bruger tiden på det, jeg har ikke dykket så lang ned i den endnu, men der ser ud til og være en masse godt på deres youtube site, jeg selv lige set det med en af animatoren bag Cuphead, der forkalre om den lange process med spillets design og animation, det gir dælme en stor respeket og beundring for det massive projekt de har arbejdet på i så lang tid.

    Cuphead's Animation Process and Philosophy

    Og så er der f.eks. også en med Mick Gordon manden bag det "nye" Doom soundtrack.

    Mick Gordon 

    Elwood28-08-17 14:34

  • ★★★★★0

    Og ang. det med Coolshop det lyder da ikke dårligt, må testes en dag :)

    Elwood28-08-17 15:29

  • 0

    Så kom Uncharted: Lost Legacy ind af døren i dag. Jeg glæder mig til at løbe igennem det lørdag, når jeg er alene hjemme. 

    Derudover, så bliver jeg NØDT til at få fat i Mario+Rabbids i morgen eller fredag. Det ser simpelthen så fantastisk sjovt ud!

    Superknys30-08-17 16:42

  • ★★★0

    Nederen. Jeg fandt lige ud af, at "X-Com 2" DLC'en "War of the Chosen" først udgives til PS4 d. 12. september. Dét til trods for, at den udkom til PC/Mac i går, og jeg havde derfor med forudbestillingen set frem til at game løs her til aften.

    The struggle is real.

    Dolphinfriendly30-08-17 17:05

  • 0

    Jeg fik solgt min Witcher 3 Collectors Edition, så jeg smed selvfølgelig straks pengene efter Mario+Rabbids Collectors Edition :D

    Superknys31-08-17 16:16

  • 1

    Elsker min Mario+Rabbids CE!

    www.instagram.com/p/BYgShvqA99q/

    Superknys 1-09-17 18:24

  • 0

    Andre herinde der hopper på Destiny 2 vognen?

    Kyllingebenet 2-09-17 13:48

  • 0

    Elsker min Mario+Rabbids CE!

    www.instagram.com/p/BYgShvqA99q/

    Den er sgu lækker nok, og en lækker collection du har! :D

    Kyllingebenet 2-09-17 13:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen