Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 0

    Der kan man bare se, jeg har4 ikke selv modtaget min bog endnu, men har da fået en teaser, da Jason Schreier fra Kotaku har skrevet sin Blood, Sweat, and Pixels Bog færdig, hvor han i løbet af 2 år har interviewet forskellige developer omkring specifikke spil, og nogen af dem han talte med var blandt andet Naugthy om ja Uncharted 4, der ganske kort lidt om ændringen med historien, det meste var det som vi alle egenligt allerede havde gættet på at

    Sam var en skurk til og starte med

    Har ikke læst den selv, så ved ikke hvad resten af de 10 sider beskriver, Men der kommes også lidt ind på hele dealen med ting der skete under the developement, selve artiklen er 10 sider ca. men her er uddrag, fra en som allerede har læst bogen, så man kan få lidt og vide der.

    Uncharted 4 development

    Wow, det var mega fedt, at få historien om hvad der skete omkring Uncharted 4! Jeg skal da vist have fat i den bog engang. Den ryger på ønskelisten!

    Efter at have hørt lidt om Hennig's version for Uncharted 4, så må jeg indrømme, at jeg er meget glad for det ikke blev det spil vi fik. Der er nogen helt bonkers idéer jeg ikke tror ville passe i Uncharted serien.

    Superknys11-09-17 16:17

  • ★★★★★0

    Castet hun havde var dog ganske fedt, ville ha elsket og se Alan Tudyk i den rolle som Rafe.

    Men det lyder også som om at der ikke var så stor fokus på U4 det var mere lidt Underground agtig, fordi TLOU havde været den her tordene succes historie for dem.

    Elwood11-09-17 16:32

  • 0

    Castet hun havde var dog ganske fedt, ville ha elsket og se Alan Tudyk i den rolle som Rafe.

    Enig. Jeg elsker Alan Tudyk, så det ville have været rigtig fedt. Rafe var fin nok i Uncharted 4, men han ville klart have været med med Tudyk tror jeg.

    Superknys11-09-17 19:42

  • ★★★★★0

    Thatgamecompany har endelig afsløret deres nye spil de har arbejdet på i årevis, Sky.

    Det er multiplatform spil, men Apple har dog lige haft checken fremme og sørget for en timed exclusive til deres produkter, så Konsol og PC folk må lige vente lidt desværre, når det kommer ud, til og få fingrene i det, hvor lang tid vides ikke endnu.

    Sky

    Og damm jeg glæder mig elsker deres spil der er noget dejligt Zen over deres spil :)

    Elwood12-09-17 20:52

  • ★★★★0

    Wow, det var mega fedt, at få historien om hvad der skete omkring Uncharted 4! Jeg skal da vist have fat i den bog engang. Den ryger på ønskelisten!

    Efter at have hørt lidt om Hennig's version for Uncharted 4, så må jeg indrømme, at jeg er meget glad for det ikke blev det spil vi fik. Der er nogen helt bonkers idéer jeg ikke tror ville passe i Uncharted serien.

    Det lyder spændende. Som en der ikke har fulgt med i det, hvilke idéer har der så været fremme, som ikke blev til noget i Uncharted 4?

    thomsen12-09-17 23:28

  • ★★★★★1

    Uncharted 4 snak

    Auktionen, er med i U4 men i Amy's udgave da han var main writer ikke director (han forlod dog også Naugthy Dog) så det ud til man legede med tanken om og give control til flere karaktere, hvor det gjalæt om og samarbejde for og stjæle en ting derfra, det er så den sekevens vi har med i spillet stadigvæk, men blot med Nathan Drake som den man styre hele tiden, der var så også noget med en danse sekvens, hvor man sku følge rytmen mens Elena og Nathan dansede hen over gulvet, igen det var blot ting der blev rodet med og testet af.

    Der blev også legede med tanken om at gennem ca. halvdelen af spillet ville Nathan ikke få adgang til et skydevåben, det ku måske ha noget og gøre med at i 3'eren prøvede man og lave mere Melee fokuserede kamp mulighed, og det har de så ville udbygge på. der blev også leget med tanken om og ku skyde huller i væggen som ku bruges som klatrer steder, rope swingin var med i Amy's hold's udgave også.

    Med alt det her så er det nemt og sige Jebus hvor var det godt vi ikke fik hendes hold's version, det er også muligt at nogen af ide'erne var måske lidt weird en DDR agtig slow dansesekvens f.eks. men jeg tror også man må huske på det er ikke ene og alene hende, hun var ikke game director på projectet men Lead writer, og da hun også takkede pænt nej til og medvirke i bogen, så tror jeg stadigvæk der er ting vi ikke kender til omkring Uncharted 4, ikke at jeg siger at med Amy og hendes oprindelige hold ville vi ha fået et komplet masterpiece, men jeg tror der er mange faktorer som spiller ind på det her spil og dets udvikling og ide'er.

    Neil og Bruce valgte jo også og beholde nogen af levelsne, såsom Madagaskar delen, og the Auktion, de ændrede blot på det, da de ville ha komplet frihed, hvilket også er forståeligt. Og det var også dem som besluttede at det her sku være slutningen for Nathan Drake.

    Elwood12-09-17 23:48

  • ★★★★★0

    Amy er en dygtig writer, og jeg er spændt på hendes Star Wars project hun arbejder på, hvis nogen kan bringe lidt mere intressant og medrivende historie til Star Wars spillene som ikke er RPG's, så tror jeg på det er hende.

    Elwood12-09-17 23:50

  • ★★★★0

    Tak for info, Elwood! :)

    Det er lidt synd, at vi ikke har hendes side med.

    Jeg synes, at jeg kan huske, at der var en del, der var kede af det, du hun forsvandt - netop fordi hun går for at være en dygtig forfatter.

    thomsen14-09-17 12:23

  • ★★★★0

    Nåmenaltså, det går strygende med at skaffe de sunlight medals, jeg mangler i DS3 for at få et af de sidste trofæer.

    Jeg troede, det ville blive et meget større problem - mest fordi jeg selv har haft svært ved at finde folk, der vil co-op'e bosser. Men for et par dage siden fandt jeg på at lægge mit eget summon sign foran en bestemt boss, og på kort tid havde jeg tjent 10-12 medals for at hjælpe andre med at smadre bossen. 

    Så nu mangler jeg kun 9 ud af de 30, jeg skal skaffe. Det skulle være muligt at få fat på dem ved at lægge mit summon sign ud og ved selv at søge efter co-op-muligheder, når jeg går igang med NG++.

    Jeg er faktisk blevet helt glad for onlinedelen nu.

    Jeg mangler også 8 "proofs of concord kept", en belønning i en anden covenant. Modsat sunlight medals, så kan de dog med lidt tålmodighed farmes offline i et bestemt område. Men nu tror jeg næsten, at jeg vil prøve at få fat i dem online også.

    Det er en covenant, for man som medlem bliver hentet ind, når andre spillere invaderes. Ens job er så er beskytte spilleren og slå den, der invaderede, ihjel. Det virker ret underholdende. 

    thomsen14-09-17 13:42

  • ★★★★★0

    Thomsen jeg tænkte netop lige på dig i går, og ærvgrede mig over Moovy var nede så jeg ikke ku linke til den her fra D Piddy. Damm jeg var færdig af grin :)

    Er det her dig når du går i byen :)

    Elwood14-09-17 14:30

  • ★★★★★0

    Super Mario Odyssey ser bare så godt ud!

    Jeg sad med det største smil på hele vejen igennem den her ting, minder mig så meget om klassikeren Mario 64, med store åbne verdener.

    Damm jeg skal ha den Switch!

    Har bestilt en Pro Controller bare for lige og starte et sted :)

    Elwood14-09-17 14:30

  • ★★★0

    Jeg har, her i min arbejdsløse tilværelse, grumt manglet noget at spille. Jeg gik i gang med en ny kampagne i Fallout 4, og har logget omkring 60 timer i det over de sidste par måneder, men efter at være kommet tilstrækkeligt højt i level er det ikke så sjovt længere. Historien har jeg allerede været igennem to gange tidligere, så det tiltrækker mig ikke helt så meget.

    Så for en uges tid siden smed jeg 150 (cirka) kroner efter Far Cry 4, fordi jeg læste mig frem til, at der er mange timers sjov i det. Jeg har kun prøvet Far Cry 2 før, og det var jeg egentlig meget glad for, men det er jo mange år siden.

    Jeg må sige, at 4'eren er vanvittigt underholdende indtil videre (så meget har jeg heller ikke fået det spillet endnu). Det er grotesk flot - ikke mindst i forhold til, at spillet jo også er udviklet til at køre på den ældre generation. Der er utroligt stor diversitet i missionerne (indtil videre), og der er (nærmest) frie muligheder til at tilgå (de fleste) missioner som man vil - hvilket jeg godt kan lide, for jeg har altid været en sucker for stealth.

    Det er kommet til det punkt, at jeg har siddet og set alt om det kommende Far Cry 5, som jeg overhovedet har kunne finde. Det spil sagde mig egentlig ellers ikke noget inden jeg fik prøvet 4'eren. Men nu er jeg utroligt hooked på at se, hvad udviklerne kan få ud af et spil, når de ikke længere "behøver" bekymre sig om bagudkompabilitet.

    HonoDelLoce14-09-17 14:36

  • ★★★★0

    Thomsen jeg tænkte netop lige på dig i går, og ærvgrede mig over Moovy var nede så jeg ikke ku linke til den her fra D Piddy. Damm jeg var færdig af grin :)

    Er det her dig når du går i byen :)

    Hahaha, fuck, hvor er det sjovt! Det rammer bare Dark Souls lige på kornet! :D

    thomsen15-09-17 10:16

  • ★★★★★0

    Hahaha, fuck, hvor er det sjovt! Det rammer bare Dark Souls lige på kornet! :D

    D Piddy er så herlig ja :) Hans Deadpool cos play videoes er også fantastisk, de viser både de flotte kostumer andre har lavet, plus han får lavet lidt sjov sammen med dem :)

    Elwood15-09-17 10:21

  • ★★★★0

    Gik i øvrigt i gang med NG++ i går. Jeg prøver at udfordre mig selv lidt ved at spille med et nyt våben. 

    Blev hentet ind for at forsvare et par andre spillere, og det var skægt. Det tror jeg, at jeg vil fortsætte med, selvom jeg egentligt allerede nu har tjent de 30 "proofs of a concord kept" ind, som jeg skulle. Der går alligevel lidt tid, inden jeg når frem til det gode sted i spillet, jeg har fundet, hvor der er mange, som vil co-op'e, så et eller andet skal jeg jo finde på i mellemtiden. 

    Jeg er seriøst tæt på at forudbestille det nye South Park-spil på US store. Normalt ville jeg helt sikkert vente til, det faldt i pris. Men det lokker meget, at man får den ucensurerede udgave af Stick of Truth med. 

    Min belgiske online-buddy hentede lige SoT i går og begyndte at spille det, og det lyder altså ret sjovt. 

    thomsen15-09-17 10:27

  • ★★★★★1

    Stick of Truth er også virke sjovt, så det kan varm anbefales, har også Uncensored version selv, og damm der er noget extreme scener, og nok den mest crazy backdrop til en Bossfight, og så skal der ikke siges mere om det :)

    Elwood15-09-17 10:42

  • ★★★★★1

    Så fik jeg gennemført Uncharted Lost Legacy i weekenden, jeg spiller som regel kun i weekenden med de her spil fordi jeg vil bruge meget tid på det, men stadigvæk fordele det lidt så jeg ikke blot føler jeg rusher igennem det, og således blev samlet gametime 13 timer ca. kan jeg se, ok en del af tiden bestod i og kigge på det flotte scenari, og tage en del billeder, plus self. kravle rundt i græsset :)

    Lost Legacy er det jeg vil kalde en fin lille godbid for Uncharted Fans, og dem af os som savnede Chloe som blot var et navn der blev nævnt i Uncharted 4, og Nadine fungerede for mig meget bedre heri, end i Uncharted 4, måske fordi der bruges mere tid på hende.

    Men sammenspillet mellem Nadine og Chloe er godt, jeg elsker de små samtaler de har, som handler om deres liv, og ja også nogle af personerne fra Uncharted universet.

    Der er også nogle enkeltstående quiet moments som er rigtig gode, hvor især to står ud for mig.

    Elefanterne, og toppen af tårnet.

    og så er der setpieces, hvor især det sidste for mig virkede som en hilsen til et bestemt spil, blot med dialet skruet op på 11 :)

    Ang. narrativ ændring

    I spillet blir der nævnt at fjenden har en ekspert, og jeg gættede ret hurtigt at der måtte være tale om Sam, og ganske rigtig det afsløres over for Nadine at en af grundende til deres quest er og redde Sam, som Nadine har et lettere anstrengt forhold til, og det er med til og bryde Nadine op med Chloe for en kort stund. Når de så finder sammen igen og får reddet Sam er der lidt banter mellem Nadine og Chloe, det er mest sjovt fordi man jo har set dem mod hinanden i Uncharted 4. Han har sin rolle i spillet, og det gik mig som ikke sådan på, jeg synes bare ikke han som karakter bidrog med så meget som jeg havde håbet på. Han var mest blot en hjælper og obsevatør med små kække bemærkninger hist og her. Men jeg forstår godt, hvorfor de tog ham med, da han gir en lille narrativ ændring for en stund med Nadine og Chloe.

    Men hvis man brugte ham havde jeg måske gerne set lidt mere snak omkring alt det som foregik i Uncharted 4, synes det gik rimelig hurtigt over, selv om Nadine self. stadigvæk hader ham lidt. Men udover den lille ting, så synes jeg virkelig historien fungerede, og nej Sam er fin nok, måske går det mig blot mere på at det ikke 100% handlede om de to kvinder her gennem hele spillet :)

    Med alt det sagt, så er næste omgang The last of Us part 2 fra Naugthy Dog, og når det så er færdig, så jeg personligt gerne at Naugthy Dog prøver kræfter med noget hel andet.

    Det virker lidt sjovt og være så forkælet at kalde deres formel for genkendelig, men der er bare noget som man genkender ret nemt i deres spil.

    3. Person controlled game, narrativ stærke personer, god historie med intressante konflikter, og nogle gange setpieces (The Last of Us gik væk fra dette dog)

    og det er deres styrke, og de skal jo også bruge deres MO-Cap studio til noget :) men jeg gad også godt og se, hvad som sker hvis de hopper lidt ud fra bare nogen af de her rammer eller måske blot Uncharted og TLOU, self. uden og gå ned på kvaliteten. Men jeg er sikker på de allerede er i planlægningsfacen med nyt projekt efter The last of Us Part 2. en ny IP med hel nye karakterer.

    Og nej jeg tror ikke det er en Kart Racer :)

    Men jeg venter med spænding på deres næste projekt også uanset, hvad det er.

    Elwood18-09-17 09:17

  • ★★★★0

    Jeg fik endeligt mit platinum for Dark Souls 3 i går. 

    Det gik rimeligt hurtigt til sidst. Jeg havde frygtet den sidste collectible, der gemte sig i et område, der først er tilgængeligt, når man har besejret den frivillige boss The Nameless King. Ham har jeg jo skrevet en del om før, og han var for mig, om end ikke den der tog længst tid at klare, så den mest irriterende. Men jeg var heldig, at en anden spiller lige havde lagt sit summon sign op, og vi tog ham i første hug, bl.a. fordi vi begge var gode til at holde øje med den andens health og hoppe ind og tage opmærksomheden fra bossen, når den anden havde behov for et pusterum til at nuppe en potion. 

    Så var der bare slutbossen tilbage, og han var "a walk in the park" ved siden af.

    Jeg er fluks videre til næste spil. Forudbestilte det nye South Park-spil på min US-konto og fik dermed lov til at DL PS4-udgaven af det gamle Stick of Truth med det samme. Så det er jeg gået i gang med. Det er et noget andet tempo,  men det virker sjovt. 

    thomsen18-09-17 15:05

  • ★★★★★0

    Hehe sådan hvilken class valgte du ?

    Glæder mig til og høre lidt om dine oplevelser med spillets hændelser, og Boss kampe :)

    Elwood18-09-17 15:15

  • ★★★★0

    Hehe sådan hvilken class valgte du ?

    Glæder mig til og høre lidt om dine oplevelser med spillets hændelser, og Boss kampe :)

    Mage.

    Havde dog lidt svært at gennemskue, hvad den reelle forskel mellem klasserne var. 

    Hvad har du spillet som?

    thomsen18-09-17 21:24

  • ★★★★★0

    Hehe jeg valgte Jew bare for og pisse Cartman af :)
    Mage har jeg også været. Der er ikke den hel store forskel ud over nogen af deres specials

    Elwood18-09-17 21:37

  • ★★★★0

    Haha, jeg vil helt sikkert også spille som Jew næste gang.

    Jeg fik i øvrigt set den første af de scener, der er klippet bort i den europæiske udgave: Randys anal probing på rumskibet. Så vidt jeg forstår, så er det kun den lille bid, hvor 

    man skal befrie Randy og ikke kan undgå at taste forkert på kontrolpanelet, hvilket får maskinen til at gå amok på måsen,

    der er klippet. Det virker ret underligt at censurere det, for der er jo stadigvæk en hel del analsjov med aliens tilbage. De er skøre, de europæere! :)

    Jeg er gået i gang igen med det første Dark Souls på PS3 ved siden af. Det passer mig fint at have de to spil at veksle mellem.

    DS1 er klart sværere end 3'eren, men meget af det ligger også i styringen, som føles meget mere hæmmende end i 3'eren og Blood Borne. Der er dog stadigvæk interessant, for man får en bedre introduktion til hele universet end i 3'eren. 

    thomsen21-09-17 12:06

  • ★★★★★1

    Haha ja bare vent det her er mildt i forhold til det som du oplever senere hen :)

    Men måden de så har valgt og censurer i Europa er nu også ret sjov, self. ikke det spil jeg ønsker, men det er stadigvæk sjovt og se.

    Elwood21-09-17 12:14

  • ★★★★★0

    I øvrigt set det med at Sværhedsgraden i det nye spil indikeres af hvilken farve hud din karakter har, så ja Black er hard mode, som de skriver kampene vil ikke blive påvirket men alt andet i spillet vil være hårdt, indtjening af penge osv. just like in real life.

    Elwood21-09-17 12:21

  • ★★★★0

    I øvrigt set det med at Sværhedsgraden i det nye spil indikeres af hvilken farve hud din karakter har, så ja Black er hard mode, som de skriver kampene vil ikke blive påvirket men alt andet i spillet vil være hårdt, indtjening af penge osv. just like in real life.

    Ha, de sætter som altid satiren lige på spidsen! Jeg glæder mig helt til at få det. Jeg har ikke købt et spil ved udgivelsen siden Uncharted 4. 

    thomsen21-09-17 13:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen