Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Her er så hvad jeg bruger min tid på: http://imgur.com/a/00e25

    • De ukomplette sæt, samt en komplet armor, jeg lige har fået fingrene i.
    • En ubrugt frame (jeg har tonsvis af BOS-dele) og de to jeg bruger mest.
      • Den ene er en komplet X-01 med flammer, den anden er en kombination af en unik torso jeg fik i en quest, kombineret med dele fra andre sæt. Jeg kan bedst lide T-51-hjelmen.
    • De komplette og færdige sæt.
    • "Reserverne"

    Jeg har endda givet Preston Garvey en komplet armor i Minutemen-farvene selvfølgelig. Og så er det vist snart tid til at samle Bobbleheads!

    Zero Cool30-11-15 19:45

  • ★★★★★★0

    Jeg har ingen ide om hvad i snakker om, men det er fanme spas at følge med i ;D

    davenport30-11-15 21:27

  • ★★★0

    Bruno - imponerende samling.

    Jeg forstår dog ikke, at du bedst kan lide T-51-hjelmen. X-01-hjelm med Blue Light er et syn for guderne. Eneste tidspunkt, jeg slår over i Third Person, er HVER gang jeg tænder for headlamp med mit X-01 på... Jeg SKAL lige se det hver gang (selvom det nu er ret sjældent, at jeg overhovedet bruger power armor)

    Jeg har det i øvrigt helt dårligt med mig selv. I de to sidste Fallout-spil har jeg holdt mig til én companion (eller to i New Vegas, fordi man kunne have eyebotten, jeg ikke kan huske navnet på, og Boone samtidigt - det var en klassekombination!). Men i FO4 er jeg en Rolling Stone - jeg hopper fra companion til companion lige så snart jeg har fået låst op for deres perk. Ærlig talt synes jeg det er en fejl ved, at man nu får en perk af at maxe dem i stedet for som tidligere, hvor companionen havde/kunne få en perk, som man kunne drage nytte af, når man havde dem med.

    Men nu har jeg fået Curie, og tror s'gu, at jeg holder mig til hende. Det er fantastiske kommentarer, hun kommer med, når man render rundt - og så med en lækker, fransk accent. Og så er hun en badass ud over alle grænser. Hun bodyslammede en Legendary Raider Survivor til døde i går aftes. Jeg grinede bare imens...

    HonoDelLoce 1-12-15 14:08

  • ★★★★★★0

    Ooh, hende er jeg ikke stødt på endnu. Måske er det tid til et companion run - jeg har kun brugt Dogmeat og Piper. De største problemer ved Piper er dog, at man hele tiden skal fylde ammo på hende og at hun løber hovedløst ind i alle kampe, så man ikke kan give hende power armor. Hvis man gør, kan man ikke gøre andet end at fikse lortet.

    Til gengæld har jeg scoret hende, så vi er totalt lovers (hvilket er lidt fjollet historiemæssigt).

    Ja, X-01 ser ret badass ud med lys på, men der er et eller andet ved det old school design som T-51'eren har, som jeg bedre kan lide. :)

    Zero Cool 1-12-15 14:19

  • ★★★0

    Curie er den eneste, jeg har romancet - mest for at se, om der kom nogle franske gloser ud af hende - men også fordi det hele tiden mislykkedes, da jeg havde Piper på slæb :D

    Curie er et særtilfælde med en lidt speciel historie - jeg er næsten ked af, at jeg har nævnt hendes navn og accent... Glem alt, hvad jeg har skrevet! Så det kan komme som en overraskelse for dig, ligesom det gjorde for mig :D

    MHT power armor, så har jeg sådan et indre billede af T-51'eren som ond - jeg ved ikke helt hvorfor. Men jeg føler mig altid som en bad guy, når jeg render i det. 

    HonoDelLoce 1-12-15 14:51

  • ★★★★★★0

    Det er sikkert derfor T-51 taler til mig. Da jeg lavede mit andet run af Fallout 3, kørte jeg 100% ond, inkl. at nuke Megaton. :D

    Zero Cool 1-12-15 14:53

  • ★★★0

    Jo jo, Fallout 3 kørte jeg igennem 3 gange - god, neutral, ond. Det var genialt, så stor forskel der var på det spil, alt efter ens karma.

    HonoDelLoce 1-12-15 15:12

  • ★★★★★★0

    Så kom Little Big Planet, og jeg har lusket lidt rundt i det, for at finde svar på de potentielle spørgsmål der uvilkårligt vil opstå de næste mange dage. Især min mellemste tror jeg ved ALT om ALT (hvilket ofte ikke er så langt fra virkeligheden...) men han tror også at jeg kender alle spil, og kan fortælle hvordan man gør.

    Det næste problem bliver at ungerne skal samarbejde. Det er ikke altid nemt når der er tre år imellem dem. Den store fanger lynhurtigt sammenhængen, den anden er lidt slow on the uptake, men er jo også kun fire. (LBP er sat til 7 år)

    Ellers er jeg ret tilfreds med PS4. Ikke den store forskel fra 3eren egentlig, men mere lydsvag, lidt skarpere billed og lidt hurtigere loadtider. Dog synes jeg deres interne opsætning er grim at se på, og et STORT minus er, at man ikke kan steame fra fx en USB-pen i Mpeg4, selvom formatet understøtter det. Latterligt!

    davenport 1-12-15 22:54

  • ★★★★★0

    Ja deres video understøttelse er stort set nul, jeg brugte ps3 meget til og gemme diverse film og andet på jeg så ku sidde og se i ro og mag fra stuen, har dog stadigvæk min ps3, så jeg kan sætte til, men ville egrne PS4 havde samme mulighed. Der er del ting jeg stadig savner også, f.eks. og vise sig som offline når man har tændt sin PS4, den update mangler endnu.

    Ang. LBP så længe de holder sig til Singleplayer delen trorjeg det vil gå fint, men creation delen som er en stor del af det, den kan blive virkelig langhårede, men mindre kan self. gøre det.

    Og husk og tjek Rocket League ud også ved lejlighed, det er ganske nemt og komme i gang med, og hyle morsomt, og kan spilles mod hinanden i splitscreen f.eks.

    Elwood 1-12-15 23:14

  • ★★★★★0

    Bare så der ikke opstår misforståelser - 7-tallet på LBP er censuren, ikke sværhedsgraden. Kan godt være du sagtens er klar over det, men det virkede som det modsatte, og det er noget, jeg forklarer kunder næsten hver gang, jeg står i GameStop.

    David Lund 2-12-15 05:18

  • ★★★★★0

    Fallout 4's ansigts memik er lidt stiv i det, i true Bethesda ånd ikke sandt?

    Well not anymore! jebus :)

    Elwood 2-12-15 09:22

  • ★★★0

    Jeg har ikke givet den som bygningsingeniør siden sidst, men prøver igen hvis det er meningen det skal snappe. Det er ikke det store problem, da det jo er godt nok blot at bygge pre-fab huse og smide nogen soveposer ind.

    Nu er jeg dog stødt på større problem, i mit forsøg på at slå igennem som frugtavler.

    Hvis jeg planter en grøntsag/frugttræ, så kan jeg efter lidt tid ikke vælge planten i workshop mode og den giver intet afkast. Kan godt se planterne, men det som om den ellers ikke eksistere.

    Den eneste måde at slippe af med dem igen, er at slette dem igennem konsolen med kommandoen markfordelete.

    Tror det er en irreterende bug.

    Er der andre har været ude for det og har en løsning?

    Kan en plante visne, hvis man ikke sætter en indbygger til at passe den?

    Selv hvis den "visner", så bør man vel stadig kunne slette den i workshop mode?

    Aranyhajú Nyárszépe 2-12-15 19:21

  • ★★★★★★0

    Hvis en settler ikke passer en plante, bliver den stående og den visner ikke - jeg har i hvert fald ikke været ude for det. Dog bugger præcis det med planterne en gang imellem. Jeg har fx haft meget svært ved at "fikse" planter, efter en settlement er blevet angrebet.

    Zero Cool 2-12-15 19:58

  • ★★★★0

    Sagde Bethesda ikke inden udgivelsen, at de ville skrue tempoet op for patches og hellere lave flere små end enkelte store, eller det noget jeg har drømt? Jeg undrer mig bare over, at bortset fra release-day-patchen, så har der ikke været et kvæk fra dem om, at noget er på vej.

    thomsen 3-12-15 00:16

  • ★★★★★★0

    Jeg tror, at der kommer en patch i løbet af ugen, men jeg er ikke sikker.

    Zero Cool 3-12-15 07:56

  • ★★★★★0

    Jeg mener, at have læst om den første patch for et par uger siden, der gik i beta (anede ikke at patches gik i beta også på den måde). Så den bør vel være lige på trapperne.

    David Lund 3-12-15 09:48

  • ★★★★★★0

    Der har i hvert fald været 2-3 patches i beta på Steam. Jeg har dog valgt at lade være med at deltage i beta-programmet. Godt nok er Fallout 4 noget buggy til tider, men der er ingen grund til at puste til ilden.

    Zero Cool 3-12-15 10:06

  • ★★★0

    Kisbye: I forhold til at bygge, så går jeg ud fra, at du allerede ved dette, men jeg skriver det alligevel for en sikkerheds skyld: Gulve er din bedste ven! Selv i Sanctuary, hvor der er fundamenter klar (hvis du scrapper de ødelagte huse), så sørg for at starte med at lægge et gulv. Det hjælper gevaldigt med at få ting til at snappe ;)

    I øvrigt gik der alt for lang tid før jeg fandt ud af genialiteten, der er de fundamenter, man selv kan bygge, og som næsten fungere i noclip-mode i forhold til terræn og så videre. Hold op, hvor har jeg bygget nok tusindvis af dem efterhånden...

    HonoDelLoce 3-12-15 10:34

  • ★★★★★★0

    Man kan bygge fundamenter? Der er sgu noget jeg har misset.. eller, der er sikkert meget, fordi det er Fallout. :D

    Zero Cool 3-12-15 10:41

  • ★★★0

    Ja, for fanden, man kan så! Og det er GENIALT! (det er sådan, jeg har fået genopbygget væggene i The Castle)

    De er - og du må selv bedømme, hvor logisk det er - under wood -> floors og så tredje eller fjerde valg fra venstre :) Kræver beton og træ :)

    HonoDelLoce 3-12-15 10:55

  • ★★★★★★0

    Ooh, det må jeg checke ud.

    Zero Cool 3-12-15 10:56

  • ★★★★★★0

    Ok, hvorfor hulen har jeg ikke spottet det før? Det er jo overdrevet praktisk, ikke kun ved The Castle, men også alle andre steder, hvor det er umuligt at bygge fordi terrænet er noget hø. Nu ryger der sgu lige 2-3 timer, hvis ikke mere, hvor jeg skal rundt til alle mine settlements og bygge om. :D

    Zero Cool 3-12-15 12:00

  • ★★★0

    Jeg opdagede det lige nøjagtig ved, at jeg sad og græmmede mig over, at det var så svært at bygge flere steder på grund af terrænet. Blev enig med mig selv om, at der måtte være nogle mindre stykker gulv et eller andet sted, og vupti, så faldt jeg over fundamenterne :D And there were much rejoice!

    HonoDelLoce 3-12-15 12:45

  • ★★★★★★1

    Ja, det er måske også noget arrogant fra min side, at jeg bare er gået ud fra, at spiludviklerne ikke har tænkt på den slags. :)

    Zero Cool 3-12-15 12:54

  • ★★★0

    Haha... Jeg gjorde fuldstændigt det samme, fordi... Bethesda.

    Men det er også deres egen skyld, for de har altså ikke været vanvittigt gode til lige at hjælpe en på vej.

    Det samme med det nye combatsystem, som jeg er ret stor tilhænger af og synes fungerer fantastisk. Uanset hvor meget jeg er en såkalt VATS-whore, så er FO4 det første i serien, hvor jeg rent faktisk også nyder at spille det som en decideret shooter, når man er i karambolage med en større flok Raiders eller Gunners. Men hold da op, hvor ville jeg ønske, at de lige havde fortalt et eller andet sted, at der faktisk er et (ganske glimrende) cover/aim-system! Det fandt jeg først ud af i sidste uge ved et tilfælde...

    HonoDelLoce 3-12-15 13:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen