Forum - Forum-tråd: Star Trek: Discovery - spoilersnak

Star Trek: Discovery - spoilersnak

  • ★★★★★★0

    Effektpik?? Damn you are deep tonight! :D

    Elverludere?? ROFL :,)

    davenport 2-10-17 23:15

  • ★★★1

    Syntes det virker for mørkt og dystert. Føles ikke rigtigt som Star Trek. Måske kommer det.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-10-17 06:58

  • ★★★★★0

    Det hele går meget, meget bedre i episode 3 efter min mening. De første to afsnit buldrede af sted uden indhold, men nu skrues der lidt ned for tempoet uden at det bliver kedeligt, og karakterer introduceres ordentligt. Historien er tilpas anderledes fra de andre Trek-serier. Det her kan blive rigtig godt. 

    Lars! 3-10-17 13:00

  • 1

    Har set de første 3 afsnit, og for mig er der ikke meget startrek i det ud over rumskibe og transportere, jeg har også fået set de første 4 afsnit af The Orville og damm, det er her jeg vil være som star trek fan :-)

    Jimbo 4-10-17 11:44

  • ★★★★★1

    Nyt afsnit i dag, men mærker ikke nogen lyst til at se det. Fjerde afsnit var moderat kedeligt. Klingon-dramaet har ikke fænget mig. Michael siger mig ikke alverden. Jeg kommer i det hele taget ikke på nogen særlig grund til at se videre. Snupper hellere noget af den nye Fincher-serie så. 

    Lars!16-10-17 09:38

  • 0

    Ja kunne godt være de skulle have set noget Tng, Ds9 eller Voyager inden de gik i gang med den nye serie, ikke meget der minder om star  trek i det. Lidt lige som de nye film...

    Geekalot16-10-17 10:23

  • ★★★1

    Har ikke set det nye afsnit endnu, men afsnit tre var også pænt kedeligt og så det irritere det mig at alting skal være så dystert idag. Det føles ikke som Star Trek.
    De klassiske Klingons fandt jeg ret morsomme til tider. De nye virker lige så tomme og døde som de ser ud.
    Og ja, de nye Star Trek film er også elendige. Specielt Star Trek: Beyond er slem med alle dens plothuller og overdrevne actionscener.

    Det ærgre mig. For hvis den her serie flopper, så går nok igen meget lang tid inden vi ser en ny Star Trek serie.

    Jeg fortsætter nok og ser nok også det nye afsnit når jeg kommer hjem. Et eller andet skal jeg jo bruge mit Netflix til ellers skal jeg opsige det igen.
    Faldt over den der serie The Expanse. Det er endelig ret interessant efter et par afsnit og men det har jo allerede set det hele af.

    Aranyhajú Nyárszépe16-10-17 11:34

  • ★★★★★★0

    Så vi oppede lige med lidt interracialhomostuff.. Suk. Synes ikke retningen tager den rute jeg ønsker. Kan de for helvede ikke bare lave Trek??? Jeg begyndte på afsnittet i aftes og magtede det ikke, så måtte se det i aften. Det siger lidt, når jeg til enhver tid, ser middelmådelige TNG afsnit...

    davenport17-10-17 21:42

  • ★★★★★★0

    .. Og hende Tilly er bare direkte vammel at se på. Jeg er med på at hun er sådan nørd-agtig, men hun er fyldt med (naturlige IRL) vorter i hovedet, og det er bare ikke hyggeligt at se på i en serie. Det kan godt være det gør mig arrogant, når jeg nu har the looks and all, men jeg gider ikke glo på en klam havneso, når jeg betaler ca. 80 kr. for det!!

    davenport17-10-17 21:47

  • ★★★2

    Jeg har ikke set serien her, men med det brok, jeg hører, så må jeg på det stærkeste anbefale The Orville. Det lyder til at være mere Star Trek end det her..... Star Trek ... :D

    HonoDelLoce18-10-17 02:24

  • ★★★★★★0

    Noget bedre afsnit i dag. Men jeg synes den stadig hænger i alt det gamle. Det er ligesom svært at putte nyt materiale ind i noget der er etableret, og også unødvendigt. Havde de da bare sat den i en anden tid. Husker en lille episode fra The Simpsons: "Again with the Klingons..." (Facepalm)

    davenport23-10-17 21:01

  • 0

    Nu det godt nok ved at have fanget mig nu :) 

    Geekalot29-01-18 18:20

  • ★★★★★1

    Nu det godt nok ved at have fanget mig nu :) 

    Hvad - var der nogen, som så videre?? :p

    Lars!29-01-18 18:23

  • ★★0

    Jeg er også stadig fanget... det er ikke klassisk Star Trek, men det er sgu heller ikke en dårlig serie.

    Og jeg havde sgu ikke set det seneste twist og er spændt på hvordan det spiller sig ud.

    Tiany29-01-18 19:30

  • ★★★0

    Nu har jeg ikke set dagens afsnit, men ja, det er da blevet bedre. Twistet kan også delvist bruges som undskyldning for deres tvivlsomme handlinger tidligere i serien.
    Selv hende den klamme havneluder har de fået peppet lidt op, så hun er til at holde ud at se på.

    Stadig en del store irretationsmomenter. Blandt andet at de har ødelagt de klingons på den måde. Den der stolte krigerrace der satte ære over alt andet, er forfaldet til den flok klamme vampyragtige tingester.

    Aranyhajú Nyárszépe29-01-18 22:01

  • 0

    Hvad - var der nogen, som så videre?? :p

    Ja kunne ikke lade alligevel :D

    Geekalot30-01-18 04:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen