Forum - Forum-tråd: Hvor mange film ser du og har du set?

Hvor mange film ser du og har du set?

  • ★★★★★★0

    Har en fridag i dag og hustruen er ikke hjemme...det betyder film hele dagen!

    I dag når jeg at se 5-6 film, men det svinger ret meget. Nogen uger får jeg set over 20 film, andre gange går over en uge, før jeg får sent en eneste. Det svinger altså ret meget. Desværre får jeg også nogen gange sat en film på, hvor jeg ikke rigtig følger med.

    For et års tid siden eller mere satte jeg mig for at lave en liste over samtlige film, jeg havde set. Det tog ret lang tid, og jeg ved, at den ikke er komplet. Det er uden kortfilm(har vel set omkring 2700 kortfilm), men med dokumentar og TV-film. Lige nu er listen på 2963 film :) (link)

    Hvor meget film får I set? Eller er det mest serier? Og hvor mange film tror I, at I har set i alt?

    Guldager 8-12-15 16:02

  • 0

    Har dælme ikke tal på de film jeg har set hehe, men de sidste 10 år, er det blevet mindre film, kun kendte store film, men til gengæld har jeg fået set 103 forskellige serier, nogle er igang endnu. StarTrek og Stagate serierne har jeg hvert fald set 15, nogle mere. Så for mit vedkommende er det nok blevet mere serie delen af det, jeg bliver underholdt af idag. Serierne kan jeg regne ud det har taget 1 år ca. ved konstant at se dem uden at sove, så det er da noget der har taget lidt tid. :)

    Btw Bruger www.myepisodes.com til at holde styr på tv serier. er der noget lignende til film også et eller andet sted i bruger ?

    Geekalot 8-12-15 16:27

  • ★★★★★★0

    Jeg har lavet et excel-ark. Havde også DVDprofiler, men den er ikke blevet opdateret i lang tid.

    Så er der også icheckmovies, som jeg har overvejet at bruge, men det kommer til at tage en del tid, hvis jeg skal tjekke alle filmene af - og jeg er ikke sikker på, at den har alle film, jeg har set.

    Guldager 8-12-15 16:41

  • ★★★0

    Jeg har overhovedet ikke overblik over hvor mange film jeg har set. Tager jeg afsæt i min DVD og BD samling alene, er jeg på omkring de 4000 titler eks. serier - og der er rigeligt med film som jeg ikke har i samlingen, som jeg ellers har set i forbindelse med pressevisninger, festivaler, events, biohygge med kærester og venner, og dem der er set via streaming. 

    Normalt ser jeg 1-2 film om aftenen, plus det svinger mellem to til fem pressevisninger oveni om ugen - mens nogle weekender og lange nætter sagtens kan byde på mere. Og så er der naturligvis diverse serier, og min store interesse i dokumentarfilm, som også skal mættes. Puha...

    Dolphinfriendly 8-12-15 16:41

  • ★★★★★0

    Icheckmovies har fået et ganske omfattende katalog nu i forhold til da de startede. Jeg bruger icheckmovies + flickchart til at holde styr på indtaget. Foreløbig er jeg på 1.063 film... 

    Lars! 8-12-15 17:06

  • ★★★★★★0

    Jeg har ingen anelse om hvor mange film jeg har set. Jeg kørte et lille eksperiment i starten af året, hvor jeg forsøgte at se en film om dagen, og lavede en liste over hvad jeg så.

    Det endte jeg dog med at opgive, da det var en stor mundfuld og jeg kom langt bagud med de serier, jeg også følger med i. Men jeg tror, at jeg nåede cirka 100 film i løbet af tre måneders tid.

    Zero Cool 8-12-15 17:30

  • ★★★★★0

    Jeg prøvede virkelig at finde ud af set for 2-3 år siden igennem en eller anden hjemmeside. Nåede op på omkring 2600 før jeg ikke kunne finde flere. Jeg har dog slet ikke styr på det mere.

    David Lund 8-12-15 19:43

  • ★★★★★★0

    Pt får jeg ikke set ret mange film. Har mest set serier og det endda kun få afsnit om ugen. Men tror jeg sådan mit ganske liv har set pænt over 5000 titler. På IMDb har jeg rated små 5000, men der findes en del film jeg så i min barndom og unge år, som jeg ikke husker tydeligt nok til at rate dem. Så er der alle dem jeg muligvis har glemt, dem hvis titel og andet jeg ikke længere kan komme på osv. Men altså over 5000 tænker jeg. Det er så med dokumentarer og serier og alt andet. 

    T. Nielsen 8-12-15 20:06

  • ★★★★★★0

    Jeg har heller ikke rated alle filmene, selvom jeg har prøvet. En film som Cheryl 2000 eller Soldaterkammerater ved jeg, at jeg har set, men kan absolut ikke huske dem godt nok til at rate dem.

    Det kunne være, jeg skulle tilføje serier til min liste...det er sådan set ingen grund til ikke at gøre det. Har dog ikke set mange serier -- vel omkring de 50(inkl. miniserier, selvfølgelig).

    Kortfilm kan jeg dog ikke tage med - har igennem Odense Internationale Film Festival set ca. 300 kortfilm om året siden 2007.

    Man skulle have gjort ligesom ham her :) - http://editorial.rottentomatoes.com/article/how-many-movies-have-you-seen-in-your-entire-life/

    Guldager 8-12-15 21:46

  • ★★★★★★0

    Ja, det er også et af mine problemer. Jeg har set et utal af især danske film, da jeg var knægt, fordi min mor er vild med dem. Jeg har ingen anelse om hvad de fleste hedder (bortset fra at de alle handlede om sønner der kom hjem fra Amerika) og dem jeg kender titlen på, kan jeg ikke huske godt nok, til at give en fair rating.

    Men jeg har gjort det til en fast vane at suse ind på IMDb og give en rating, når jeg har set en film, så alle film jeg ser nu, burde blive registreret.

    Zero Cool 8-12-15 22:04

  • 0

    Skeleboy, Cheryl 2000 er det den der foregår i lidt mad max omgivelser ? hvis det er den har jeg ledt efter navnet på den film i så mange år nu hehe 

    Geekalot 9-12-15 00:18

  • ★★★★0

    Jeg har ingen anelse. I mine "unge" dage, fra 5-15, med kun 3 kanaler. så jeg nok minimum én film dagen. Svensk TV havde en hellig tid. Kl. 21.35 hvor de altid sendte film. Det er der kendskabet til gamle sort/hvide film, musicals etc. er kommet. Jeg ser færre film nu om stunder. Formentlig 2-3 om ugen + følger med i Knick, Americans, Fargo, Game of Thrones.

    Bruce 9-12-15 09:05

  • ★★★★★★0

    I havde ikke video i hjemmet Bruce? Min far købte en video i 1981 og så blev der ellers lejet løs:-) For satan der blev set mange obskure titler op gennem 80'er. Jeg selv købte video og tv i 1983-84. Før 81 var film enten i biografen med den gamle en måske 8-16 gange om året og ellers var det 1 DR kanel, 3 Vesttyske eller 2 Østtyske (Hvor jeg så mange af Olsen-Banden filmene for første gang:)

    T. Nielsen 9-12-15 09:15

  • ★★★★0

    Jo vi havde en VHS, da jeg gik i gymnasiet, så vi lejede film, men det var "efter mine HELT unge år" ;-) Jo der var mange obskure film på det tidspunkt. Det siger lidt om kvalitetsudbuddet, når en film som The Final Countdown (USS Nimitz), er noget af det bedste i udvalget ;-)

    Jeg var som regel i biografen et par gange om ugen dengang. Vi hang mest ud i Kinopalæet og de små ABCinema og Cinema 1-7.

    Bruce 9-12-15 09:42

  • ★★★★★★0

    Nå ja, du er jo en del år ældre end jeg er;-P 

    Cinema 1-7? Mindes en Cinema 1-8 (eller husker jeg navnet forkert?) overfor Tivoli hvor jeg har set en flere film. Husker dårligt hvilken, men mindes en dårlig komedie om noget skiskolehalløj. Måske også en Norris film eller to. 

    T. Nielsen 9-12-15 09:53

  • ★★★★0

    Cinema 1-8 kan det sagtens være :) Den lå vist der, hvor Rosie McGees ligger nu. Og ja, det var mest film for teenagere der. ABCinema var lige tanden skarpere.

    Bruce 9-12-15 10:37

  • ★★★★★★0

    Den mindes jeg ikke hvor lå, så tvivler på jeg har været der. Palladium, Palads, Imperial, Cinema 1-8, Grand og Dagmar og Scala husker jeg at have besøgt.

    Åh ja og en lille bio på Rådhuspladsen, eller rettere overfor. Husker ikke navnet.

    T. Nielsen 9-12-15 10:43

  • ★★★★★★0

    Ja, husk Bruce er en ældre herre ;)

    (Har været hjemme ved ham, og det er præcist som at besøge min farmor. Især i kælderen!)

    davenport 9-12-15 10:46

  • ★★★★★★0

    Det lyder lidt Fritzls agtigt det der :-O

    T. Nielsen 9-12-15 10:49

  • 0

    Jeg har 1564 checks på ICM og de seneste år har jeg været grundig i min brug af det. Om den er totalt up to date ved jeg ikke. Jeg får slet ikke set så mange film som jeg gerne vil, så der går tit tid hvor jeg ikke får set nogen og så ser jeg en stak på en gang. Tror nogen gange at fordi der er så mange film (og serier) jeg gerne vil se, ender jeg med ikke at få set nogen. Det er på mange måder fjollet. Men tror det hænger sammen med hele det udvalg Netflix og andre streamingservices giver, af og til kan blive uoverskueligt. 

    Collateral 9-12-15 10:56

  • 0

    Fejl

    Collateral 9-12-15 10:57

  • ★★★★0

    Ja, jeg er vist ved at være en ældre herre! 

    Det VAR den på Rådhuspladsen Thomas :) Gloria ligger lige ved siden af nu. Der var også Kinopalæet, Colosseum på Nørrebro, Carlton på Vesterbrogade, som viste yderst kunsteriske erotiske film ;) Og så selvfølgelig Rialto og 3 Falke Bio på Frederiksberg. Suk, og så dejlige Palads i gamle nydelige rammer, fremfor det pastelmakværk og mareridt, som passer mere til tiden med fodvarmere, mulletfrisure og gulerodsbukser. Men ok, man kan sige det vel passer meget godt til klientellet nu om dage.

    Bruce 9-12-15 12:09

  • ★★★★★★0

    Det er vist Gloria jeg har været i og ikke ABCinema....Nå ja, så er der biografen på Nørrebro, husker ikke navnet heller, men den er af nyere dato.

    Palads er et ubehageligt sted om aftenen synes jeg faktisk. Det var det nu også lidt før i tiden som jeg husker det, men det er kun blevet værre.

    T. Nielsen 9-12-15 12:58

  • ★★★★★★0

    Nå ja, du er jo en del år ældre end jeg er;-P 

    Cinema 1-7? Mindes en Cinema 1-8 (eller husker jeg navnet forkert?) overfor Tivoli hvor jeg har set en flere film. Husker dårligt hvilken, men mindes en dårlig komedie om noget skiskolehalløj. Måske også en Norris film eller to. 

    T. Nielsen 9-12-15 14:16

  • ★★★★★★0

    Geekalot - Cheryl 2000 er en film, der handler om en persons sexrobot, der går i stykker...kan ikke helt huske, om det er i Mad Max-omgivelser. Men prøv at sig lidt mere om den Mad Max-agtige film?

    Min liste irriterer mig også list - jeg ved, at jeg har set rigtig mange ninja, western, manga og danske film på en lejet Moviebox fra kiosken i Lem :) - og jeg kan kun huske ekstrem få scener af dem.

    Guldager 9-12-15 17:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen