Forum - Forum-tråd: Hvor mange film ser du og har du set?

Hvor mange film ser du og har du set?

  • 0

    Skeleboy, sådan som jeg husker så ja går hun i stykker og "de" parts der kan fixe hende er ude i "ørkenen" i sådan lidt mad max omgivelser. Der er nogle derude der hvis ikke helt vil være med til at give ham de part osv. Har også selv nogle problemer med at huske den. Skal have fundet filmen på en eller anden måde og set om det ikke er den jeg tænke på, tror jeg det er.

    Geekalot 9-12-15 17:49

  • ★★★★★★0

    Jeg tror næppe, der er lavet mange film om ødelagte, kvindelige robotter :)

    Man kan se, at den hedder Cherry 2000 (ikke Cheryl). 

    Guldager 9-12-15 18:21

  • 0

    ja fandt også ud af det da jeg søgte på Imdb hehe

    Geekalot 9-12-15 19:10

  • ★★★★0

    Det var nemlig Cinema 1-8 og ja ABCinema. Det var sgu tider dengang, hvor der var tid til at se film.

    Nu er man gammel og sat, med små børn der dræner en for al energi, så i de sidste 5 uger eller noget, har jeg set tre film (og godt nok også et par sæsoner af to serier).

    Men icheckmovies er et godt sted til at liste sine film. Nogle af os gamle filmz'er er også "venner" der, for det kan man også.

    Åkepool 9-12-15 20:58

  • ★★★★★★0

    Opdager lige at "jeg" har postet en kommentar to gange med flere timers mellemrum?!?! Hvordan helvede kan det lade sig gøre?

    T. Nielsen 9-12-15 22:16

  • ★★★★★★1

    Skitzofreni?

    davenport 9-12-15 22:28

  • 0

    hvis du ikke går ud af den tråd du er i og trykker genindlæs, poster den en gang mere. Eller er det hvis du går tilbage og trykker genindlæs. Er noget buggy noget der ikke er blevet fixet endnu.

    Geekalot 9-12-15 22:32

  • ★★★★★★0

    Vi hælder til Geekalots teori;-)

    T. Nielsen 9-12-15 22:36

  • ★★★★1

    Davenports var federe.

    Åkepool10-12-15 10:35

  • ★★★★★★1

    Det er jeg enig i!

    T. Nielsen10-12-15 13:52

  • ★★★★★★1

    Det er jeg ikke enig i!

    T. Nielsen10-12-15 13:52

  • ★★0

    Hold da op Skeleboy, det må have taget lang tid at få stablet den liste på benene!

    Jeg har en 'watchlist' på IMDb hvor jeg altid tilføjer en film efter den er blevet set og så smider jeg selvfølgelig også en karakter. Pt. står den på 1206 titler, hvilket jeg er ret tilfreds med da mit seriøse filmkiggeri først er begyndt her inde for de sidste 4-5 år. Så er der selvfølgelig også alle de film man ser flere gange, men de "tæller" jo ikke helt med. Jeg får overhovedet ikke set alle de film jeg gerne vil, men ligesom jer andre svinger det meget. Nogle uger ryger der 1-2 film på om dagen, mens der nogen gange går fjorten dage før jeg får set én eneste. Tror min bedste streak var en uges ferie hvor jeg fik set tre film hver dag. De uger kunne jeg godt bruge flere af :)

    Mikkel Abel11-12-15 13:05

  • 0

    Nå ja det havde jeg helt glemt, man kan jo se hvor mange film man har rated på Imdb, 1725. så kommer dem jeg ikke har fundet og rated endnu.

    Geekalot11-12-15 15:01

  • ★★★0

    Jeg benytter to forskellige tjenester til at holde styr på hvad jeg ser. IMDb og ICM

    ICM specielt god til at holde styr på hvad film man har set på de forskellige toplister. Der er også et ranking system, der gør det lidt til af en sport at se film fra lister.

    Derudover, har de et forum hvor der er primært fokus på de film der ligger udenfor mainstream, Der er ret godt med aktivitet, så det godt sted at opdage mindre kendte perler. De holder ind til flere afstemninger til toplister. Flagskibet er ICM 500<400, som er en officiel liste på ICM. Det er en topliste over film, der har fået mindre end 400 checks. Det er derfor en god liste at finde ukendte perler på.

    Ifølge ICM har jeg set 2280 film, men tallet er selvfølgelig højere, da jeg umuligt kan have registreret alle film jeg nogensinde har set. Jeg registrere som hovedregl ikke tv-serier, undtaget hvis den er speciel og de er på nogle af de officielle lister.

    Flere af brugerne herinde, har også profil på ICM. Jeg har et par stykker på min venneliste. Så kan jeg også følge med i hvad de ser.

    Jeg bruger også IMDb, her har jeg dog kun registreret 1755 film. Årsagen er, at man skal give filmene en rating og jeg rater kun film efter jeg har set dem og kan huske dem.

    Jeg har også en konto på criticker, men bruger den udelukkende til at se gennensnits rating på instruktører, i forbindelse med den årlige afstemning til Top instruktør listen på ICM forum.

    Jeg har i perioder været oppe og se 4 film om dagen. Det er måske også lidt i overkanten. For tiden får jeg ikke set særligt mange film. Har travlt arbejdsmæssigt og syntes jeg har svært ved at finde roen til at nyde en god film.

    EDIT: Vil lige tilføje, at man kan importere sine IMDb ratings på ICM. Har man dem der, er der ingen grund til at vinge dem af manuelt.

    Aranyhajú Nyárszépe12-12-15 13:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen