Sci-fi-serien "Roswell" får en reboot

En ny omgang "Roswell" er under udvikling hos tv-selskabet The CW.

Den nye dramaserie kommer til at følge datteren af illegale immigranter, der vender tilbage til sin hjemby, turistfælden Roswell. Efter ankomsten gør hun en chokerende opdagelse: Hendes ungdoms crush fra dengang, der nu er politibetjent, er i virkeligheden en alien, der har holdt sine overjordiske evner hemmelige hele livet.

Sammen beskytter de hans hemmelighed og lærer undervejs hinanden bedre at kende. Deres spirende kærlighedshistorie trues dog af et voldsomt angreb og sammensværgelser på højeste sted, der leder til had og frygt. Noget tyder på, at der er flere aliens på Jorden, end man skulle tro.

Ligesom den oprindelige "Roswell"-serie, der kørte fra 1999 til 2002, bliver denne serie baseret på bogserien "Roswell High" af Melinda Metz.

På producersiden finder vi blandt andet Amblin Television og Warner Brothers.

Den oprindelige "Roswell"-serie bød blandt andet på optrædener af Colin Hanks, Katherine Heigl, og Shiri Appleby.

Kommentarer

Sci-fi-serien "Roswell" får en reboot

  • ★★★★★★0

    Jeg har aldrig rigtigt fulgt med i den, men husker jeg fandt hende der Shiri Appleby vildt tiltrækkende, når jeg så et glimt af den i tv. Det er sådan ca også det forhold jeg halv serien. 

    T. Nielsen14-10-17 11:40

  • ★★0

    Den første serie jeg var fan af, mest på grund af de flotte piger :-D. Spændene med en reboot, men tvivler på det er en jeg skal se, den første var jo en rigtig teenager serie.

    Weird_J14-10-17 15:00

  • ★★★★★0

    Roswell handler om unge mennesker, som ungdommeligt kæmper med ungdomsproblemer i en ungdomsverden og så desuden - som om det at være ung ikke var svært nok - må forholde sig til det at være rumvæsner. Life is a bitch. 

    Lars!14-10-17 15:58

  • 0

    Roswell sæson 1 og 2 var fremragende... Sæson 3 var noget ekstremt brunt noget som ligger på jorden og lugter elendigt. De skiftede vidst instruktør til sidste sæson, og han var vidst ikke et ret heldigt valg.

    T'hain14-10-17 16:08

  • 0

    Jeg elskede første sæson, da jeg var teenager, men anden og især tredje sæson blev gradvist værre og værre, fyldt med flere klichéer og halvhjertede forsøg på at bejle til fans af andre serier.

    Slayer14-10-17 20:25

  • ★★★★★★0

    Mindes kun store, runde bryster. Intet andet! Store runde bryster!

    davenport14-10-17 21:01

  • 0

    Katherine Heigl havde mine fulde opmærksomhed i serien dengang.

    Bobby Long14-10-17 22:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen