"Hitman" får et skud som tv-serie

Den skaldede lejemorder vender tilbage i ny serie fra manden bag "John Wick".

IO Interactives succesfulde spilserie "Hitman" får nu nyt liv som tv-serie. Det er den amerikanske streamingtjeneste Hulu, som står bag projektet og er klar til at trykke på aftrækkeren.

Hos Hulu har man indstillet sigtekornet og sat Derek Kolstad til at skrive seriens pilotafsnit. Kolstad er manden bag "John Wick" og har således leveret manuskript til både den første film og "John Wick: Chapter 2", der havde premiere tidligere på året. Derek Kolstad skal også skrive tredje kapitel i sagaen om Keanu Reeves' pistolglade ekshåndlanger.

Spilserien "Hitman" startede i 2000 med "Hitman: Codename 47", og spillenes historie følger netop titlens følelseskolde lejemorder, der kun er kendt som agent 47 – et ciffer, der er tatoveret i baghovedet på den skaldede superdræber. 47 er et resultat af genetisk kloning, som gør ham til den mest dødbringende og beregnende snigmorder i branchen. Iklædt et klassisk jakkesæt med det dertilhørende, velkendte røde slips skal man i spillene tage affære i skikkelse af agent 47 og dristigt udføre de farlige snigdrabsmissioner.

Tanken er, at seriens plot vil tage tæt udgangspunkt i den historie, der er blevet bygget op i spillene, og dermed forsøge at være relativt tro mod forlægget. Samtidig håber folkene hos Hulu på, at "Hitman" kan udvikle sig til at være en bannerfører for deres serie-udbud på linje med f.eks. "The Handmaid's Tale" og "11.22.63". På verdensplan har spilserien solgt over 25 mio. eksemplarer.

"Hitman" er to gange blevet adapteret af filmselskabet 20th Century Fox – første gang i 2007 og senest med "Hitman: Agent 47" i 2015 – men begge gange har man fyret med løst krudt og er endt med resultater, der skuffede både anmeldere og fans af spillene. Forhåbentlig rammer Hulu plet med den nye serie, så tredje gang kan blive lykkens gang for dræberen med den skaldede isse.

Kommentarer

"Hitman" får et skud som tv-serie

  • ★★★★★0

    Writeren er et hel rigtigt valg, jeg er dog spændt på instruktøren og ikke mindst hvem de caster som Agent 47, tror ikke David Bateson er stort nok navn desværre, men heller ikke hel sikker på han er det rette valg til den serie selv om han er stemmen bag Agent 47.

    Men på den anden side ku være fedt, hvis de valgte og tage udgangs punkt i netop den mere stealthy action og ikke lave det hele til en stor skud duel, som de forrige film har været. og på den vis ku Bateson passe fint ind, men igen tror blot ikke han er stort nok navn.

    Elwood15-11-17 12:57

  • 0

    Nøj, hvor er David Bateson da som taget ud af spillet. At han har lagt stemme til Hitman, det er da kun et stort plus!

    Elwood: Jeg er enig. Det andet har vi prøvet...

    Nickell15-11-17 16:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen